Katılıyorum Göktuga. Alex, bir Revivo, Nobre, Emre B, Fatih A., Okan B vs vs gibi ikiyüzlü olarak anılmamalı, efsane olarak kalmalı...
Katılıyorum Göktuga. Alex, bir Revivo, Nobre, Emre B, Fatih A., Okan B vs vs gibi ikiyüzlü olarak anılmamalı, efsane olarak kalmalı...
Katılmıyorum.Bir adam bir takımda oynadı diye o takımın rakibinine transfer olması 2 yüzlülük değildir.Kavramları karıştırmayalım lütfen.
Hele ki o listeye Nobre'yi dahil etmen çok çok yanlış.Nobre'yi Fenerbahçe yönetimi istemedi.O da istenmeyince Beşiktaş yönetiminin teklifini kabul etti.Ne yani şimdi Nobre Fenerbahçe yönetimi kendisini istemedi diye Beşiktaş'a gitmesi 2 yüzlülük mü oluyor?
Haber ne kadar doğrudur tartışılır;Ama Fenerbahçe yönetimi Alex'e sözleşme teklifi yapmazsa Alex'in Beşiktaş yönetiminin teklifini kabul etmesi kadar doğal bir şey yoktur.He belki 2 tarafta teklif yapıp daha çok para önerdiği için diğer tarafı seçerse bir futbolcu o belki tartışılabilir..
So what?
Saike
Söz verenler iki yüzlüdür. Örnek, Tümer ile Baliç...
Baliç demişti, beyaz kefen giyerim, Galatasaray forması giymem diye bu vesile iki yüzlü oluyorlar ama; kalkıpda hiçbirşey demeden başka forma giyerse iki yüzlü olmaz.
Bu haber kesinlikle yalan. Alex ocak ayında şözleşme imzalayıp geri kalan 4 ay Fenerbahçe forması ile şampiyonluk mücadelesi vermeyeceğine göre...