1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Müthiş İddia

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Katılıyorum Göktuga. Alex, bir Revivo, Nobre, Emre B, Fatih A., Okan B vs vs gibi ikiyüzlü olarak anılmamalı, efsane olarak kalmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Katılıyorum Göktuga. Alex, bir Revivo, Nobre, Emre B, Fatih A., Okan B vs vs gibi ikiyüzlü olarak anılmamalı, efsane olarak kalmalı...
    Katılmıyorum.Bir adam bir takımda oynadı diye o takımın rakibinine transfer olması 2 yüzlülük değildir.Kavramları karıştırmayalım lütfen.

Hele ki o listeye Nobre'yi dahil etmen çok çok yanlış.Nobre'yi Fenerbahçe yönetimi istemedi.O da istenmeyince Beşiktaş yönetiminin teklifini kabul etti.Ne yani şimdi Nobre Fenerbahçe yönetimi kendisini istemedi diye Beşiktaş'a gitmesi 2 yüzlülük mü oluyor?

Haber ne kadar doğrudur tartışılır;Ama Fenerbahçe yönetimi Alex'e sözleşme teklifi yapmazsa Alex'in Beşiktaş yönetiminin teklifini kabul etmesi kadar doğal bir şey yoktur.He belki 2 tarafta teklif yapıp daha çok para önerdiği için diğer tarafı seçerse bir futbolcu o belki tartışılabilir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Söz verenler iki yüzlüdür. Örnek, Tümer ile Baliç...

Baliç demişti, beyaz kefen giyerim, Galatasaray forması giymem diye bu vesile iki yüzlü oluyorlar ama; kalkıpda hiçbirşey demeden başka forma giyerse iki yüzlü olmaz.

Bu haber kesinlikle yalan. Alex ocak ayında şözleşme imzalayıp geri kalan 4 ay Fenerbahçe forması ile şampiyonluk mücadelesi vermeyeceğine göre...

Mesaj Yetkileri