Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 117 sonuç

Konu: Kolonya Şehrine Hoş Geldiniz--İşte Fc Köln

Default Kolonya Şehrine Hoş Geldiniz--İşte Fc Köln

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69093

Allahın inayetiyle okuduk ve kabul eyledik sen de kabul et ya rabb.

ve işte kölnde hareketli saatler yaşanmaya başladı.kokain krizine giren christoph daum 'zaten buralarda adam gibi mal yok ben Türkiyeye gidiyorum' diyerek görevinden istifa etti.

bunu fırsat bilen Gokhan... ise yalakalığını konuşturarak başkana 'başkanım ben sigara bile içmem' diyerekten görevi istedi. başkan da bu gencin gözlerindeki ışığı görerek bu takım senindir ama para mara vermeyük deyu takımı teslim ettiler.

manager hedefi:ülkedeki kolonya tesislerinin konumlarını türk mit görevlilerine bildirerek alman ekonomisine büyük zarar varmak.
    takım hedefi:aç karınlarını doyurmak
    taraftar hedefi:takımda daha fazla Türk görmemek

işte muhteşem stad;

Last edited by gokhan198555 : 25.Aralık.2008 at 18:04

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başarılar Diliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

OOO başarılar abicim uzun soluklu bi kariyer olmasu dilegiyle

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul/Beylikdüzü

basarılar ınsallah bır efsane yaratırsın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Birde Kurban Kesseydin Başarılar Dilerim

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Başarılar Diliyorum.

sagol kardesımm benım ılk karıyer denemem umarım zevklı olur.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yahoo17 View Post
    OOO başarılar abicim uzun soluklu bi kariyer olmasu dilegiyle
    sagol canım benım yalnız bırakma abıcıgını burlarda senın transfer onerılerıne ıhtıyacım oalbılır belkı
    Last edited by gokhan198555 : 24.Aralık.2008 at 00:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

haydi gökhan kardeşim şov bekliyoruz...Bu sene hedefin ilk 3 olsun çıtayı yüksek tut

Quote Originally Posted by classical View Post
    basarılar ınsallah bır efsane yaratırsın
    efsane olmak ne haddımıze yaa kendı capımızda eglenıcez beraber yalnız cok hızlı ılerleyemecegım belkı ama uzun soluklu olacagını temın ederım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by pegahmet10 View Post
    haydi gökhan kardeşim şov bekliyoruz...Bu sene hedefin ilk 3 olsun çıtayı yüksek tut
    ne yaptın ahmet yaa ılk 10 girelim takımdaki herkese benden bi biraa bi de topluca taksıme goturcem keretaları
    Last edited by gokhan198555 : 24.Aralık.2008 at 00:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

yook yook sen çıtayı yüksek tut nokta transferler, sağlam antrenman ve maç taktiği ile başarırsın bide kulubun finansal kaynaklarını yazarsan ona göre transferde yardımcı olmaya çalışalım...

arkadaşlar ben 1 sezon oynamıstım ve o sezonun gelen gıden transfelerini paylasalım. daha sonra da gecen sezonu nasıl gecırdıgımın ozetını yapayım;

işte bizim acımızdan cok karlı gecen bir transfer sezonu;

acıkcası performans olarak kotu gecen sezonun uzerınde fazla durup fm yetenegımden suphe etmenıızı ıstemıyorum.

topcular bı kere taksıme goturduk adamlar daha sonra türkü barlardan cıkmayınca sezonu boyle tamamladık

appiah,salihamidciz ve leonarda çok güzel olmuş ,razvanı da alınca arka kanatların çok sağlam olmuş sol kanat ve ofansif ortasahada sağlam transferler gayet güzel

takip ettiğim bir kariyer olacak

Quote Originally Posted by pegahmet10 View Post
    appiah,salihamidciz ve leonarda çok güzel olmuş ,razvanı da alınca arka kanatların çok sağlam olmuş sol kanat ve ofansif ortasahada sağlam transferler gayet güzel

takip ettiğim bir kariyer olacak

aslında herkesın yaptıgı klasık transferlerı yapmayı sevmem ama baslangıcta 0 butce olunca ıster ıstemen bu oyunculara yonelıyorsun

ama cok degısık bır taktıkle ortalıgı kasıp kavurmayı dusunuyorum

Başarılar O Zaman

arkadaslar bekleyin sizlere fm tarihinin en cılgın ve super basarılı taktıklerınden bırı olan kendı yapımım ''shout to chaos'' taktıgını sunacagım pek yakında...

Haydi başarılar gâri...

öncelikle celsomuz borgesimizin 1 yılda geldiği noktaya bakalım... an itibarıyla juve barca manu inter kendisini istemektedir. yapılmıs olan 22 mılyon luk teklıfı de reddetmıs bulunmaktayızz o bıze daha coook lazım olacakkk.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam bu celso'yu neyle besledin böle ya ben kiraya gönderdim hollanda'ya su anda pek bi ilerleme yok

kardesım bence bır oyuncunun gelısımı en ıyı maclarda oynayarak olur ve bu fırsatı verınce elıme sarıldı baba buyuksun nıdalarıyal ben nerden bıleyımm bızım eleman azgınmıss meger

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

vay adi adam ya demek tenhaya kıstırmak lazım biz yanlıs yapmısız neyse seneye elime düşcek apiyi yollar onu koyarız

kardesım adamların arpasını eksık etme arada bır alemlere aksınlar bırakk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yaaaaa Hollanda'dan daha iyi nerde alem yapacaklar istatistikleri iyi ama özelliklerde bişe yok bakalım gençlere sabır

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Yaaaaa Hollanda'dan daha iyi nerde alem yapacaklar istatistikleri iyi ama özelliklerde bişe yok bakalım gençlere sabır

yaa kardesım sen de adamları red lıght a goturme yaaa gencecık oğlanı atmıssın azgın hatunlarıın ortasına nasıl gelıssın cocukcagızz bıraz baba sefkatı goster gerekırse kendı ellerınle ayarla bu boyl boyle yapılır deee

neysee mac ekleyelim birazz da taraftarlarr isyan cıkarmasınlarr

hertha berlin inim inim inledi geceyi bir insafsızın koynunda geçirdiii!!!

Başarılar hocam uzun soluklu olur inşallah

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

başarılar kardeşim
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by kamilakar View Post
    Başarılar hocam uzun soluklu olur inşallah
    sagolasınn kardeşimm umarım uzun soluklu olur. su an birşey anladım ki kariyer yayınlayan arkadaslara kesınlıkle yorumlarla ve ılgıyle destek vermek lazımm cunku bu işin içine girince ne kadar zor ve meşakkatlei oldugunu daha iyi anladım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    başarılar kardeşim

sagol hocam da bu aralar biraz tökezler gibi olduk bi var mı ince fikirlerin benim için. varsa söylemekten çekinme
    Last edited by gokhan198555 : 24.Aralık.2008 at 15:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

evinde kesinlikle çekingen oynama. en kralına karşı bile ortasaha kalabalık ama hücuma dönük takım taktiğiyle çıkmanı tavsiye ederim... deplasmanda ise tek forvet ama kalabalık orta alan tavsiye ederim. bir de eğer oyuncuların çok üst düzey değilse (ki değildir) kısa paslarla ve az yaratıcılıkla oynamayı dene şimdilik bunlar fikirlerim belki çoğunu zaten biliyorsun ama ilk anda aklıma bunlar geldi köln gibi bir takım için...

Quote Originally Posted by nannar View Post
    evinde kesinlikle çekingen oynama. en kralına karşı bile ortasaha kalabalık ama hücuma dönük takım taktiğiyle çıkmanı tavsiye ederim... deplasmanda ise tek forvet ama kalabalık orta alan tavsiye ederim. bir de eğer oyuncuların çok üst düzey değilse (ki değildir) kısa paslarla ve az yaratıcılıkla oynamayı dene şimdilik bunlar fikirlerim belki çoğunu zaten biliyorsun ama ilk anda aklıma bunlar geldi köln gibi bir takım için...

şu an işte olduğum için takım ss i koyamıyorum ama kısaca kadromun özetini yapayım.

kalede:marcelo grohe

dr:hasan salihamidzic
    dl:razvan rat
    dc:geromel
    dc:guglielmo stendardo
    mr:marquinhos
    ml:marko marin
    mc celso borges
    mc:stephen appiah
    fc:robert lewandovski
    st:malonga

bu kadroyla seri mağlubiyetler alıyorum anlamadım. the role theory taktiği bile çare olmadı o derece yani

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by gokhan198555 View Post
    şu an işte olduğum için takım ss i koyamıyorum ama kısaca kadromun özetini yapayım.

kalede:marcelo grohe

dr:hasan salihamidzic
    dl:razvan rat
    dc:geromel
    dc:guglielmo stendardo
    mr:marquinhos
    ml:marko marin
    mc celso borges
    mc:stephen appiah
    fc:robert lewandovski
    st:malonga

bu kadroyla seri mağlubiyetler alıyorum anlamadım. the role theory taktiği bile çare olmadı o derece yani
    forvetleri gözüm tutmadı bence sağlam bir ön liberoyla takımı kuvvetlendir, AMC celso borges iş görür ama marquinhos2u sağ kanatta öldürme,forvete al

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri