1 ile 30 arası toplam 117 sonuç

Konu: Kolonya Şehrine Hoş Geldiniz--İşte Fc Köln

Hybrid View

Quote Originally Posted by nannar View Post
    evinde kesinlikle çekingen oynama. en kralına karşı bile ortasaha kalabalık ama hücuma dönük takım taktiğiyle çıkmanı tavsiye ederim... deplasmanda ise tek forvet ama kalabalık orta alan tavsiye ederim. bir de eğer oyuncuların çok üst düzey değilse (ki değildir) kısa paslarla ve az yaratıcılıkla oynamayı dene şimdilik bunlar fikirlerim belki çoğunu zaten biliyorsun ama ilk anda aklıma bunlar geldi köln gibi bir takım için...

şu an işte olduğum için takım ss i koyamıyorum ama kısaca kadromun özetini yapayım.

kalede:marcelo grohe

dr:hasan salihamidzic
    dl:razvan rat
    dc:geromel
    dc:guglielmo stendardo
    mr:marquinhos
    ml:marko marin
    mc celso borges
    mc:stephen appiah
    fc:robert lewandovski
    st:malonga

bu kadroyla seri mağlubiyetler alıyorum anlamadım. the role theory taktiği bile çare olmadı o derece yani

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by gokhan198555 View Post
    şu an işte olduğum için takım ss i koyamıyorum ama kısaca kadromun özetini yapayım.

kalede:marcelo grohe

dr:hasan salihamidzic
    dl:razvan rat
    dc:geromel
    dc:guglielmo stendardo
    mr:marquinhos
    ml:marko marin
    mc celso borges
    mc:stephen appiah
    fc:robert lewandovski
    st:malonga

bu kadroyla seri mağlubiyetler alıyorum anlamadım. the role theory taktiği bile çare olmadı o derece yani
    forvetleri gözüm tutmadı bence sağlam bir ön liberoyla takımı kuvvetlendir, AMC celso borges iş görür ama marquinhos2u sağ kanatta öldürme,forvete al
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    forvetleri gözüm tutmadı bence sağlam bir ön liberoyla takımı kuvvetlendir, AMC celso borges iş görür ama marquinhos2u sağ kanatta öldürme,forvete al
    yaa ama kırdın şimdi kalbimii o işe yaramaz dediğin adamlardan malongaya 10 milyon saydım ben biliyon mu

lewandowskiyi de newcastle ile valencia istiyor cıkk olmaz başka forvet almam.marquinhosu forvette denedim senin önerini göz önüne alarak ısrar edicem onda. yaa bişiy dicem. ben bu kadrodan daha güçsüz bir kadroyla zaragoza ile ispanya liginde 3. oldum 2. sezonda ama bu almanya ve fransa ligleri nedense beni zorluyor acaba benimle aynı şeyleri düşünen arkadaşlar var mı?

Kölnden Yılın İlk Transferi Bir Wonderkid Oldu!!!

İşte o genç

Kalecimiz Marcelo Grohe 12,5 Milyon $ Dolar Karşılığında Milan Takımına Verilmiştir.

Kendisine Milan Takımında Başarılar Dileriz.

Not:Alman Birasını Özlerse Kendisine köln Şehrinden Tedarik Edilecektir

Forvet oyuncularımızdan daniele corvia Grasshoppers takımına 1 yıllığıan kiralanmıştır.Bonservisine 3,8 milyon $ ödendiği takdirde kendi malları gibi tepe tepe kullanabilirler

Not:bu adamı sakın almayın bir halta yaramıyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    İyi satmışsın.Kaleye gelen kişi belli oldu mu peki?
    hocam kaleye ankaragücünden çağrı güneşi aldık. 40. mesajda var profili
    Last edited by gokhan198555 : 25.Aralık.2008 at 16:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

forvet oyuncularımızdan manasseh issiaku Nürnberg Takımına 5,75 milyon $ karşılığında Satılmıştır.Yeni takımında başarılar dileriz.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yahoo17 View Post
    way abi kaleciyi iyii paraya satmısın haa abi kaleye hakan arikanı alsana
    abicim hakan arıkan bu takımda anca çaycılık yapar
    Last edited by gokhan198555 : 25.Aralık.2008 at 16:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Takımda dedikodu rüzgarlarının esmesine neden olan 'gazetecilere takım içi sorunları deklare eden Marvin Matip 1,1 milyon$ karşılığında Hannover takımına defedişmiştir.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Kalecin güzel de Gökhancım anca 2 sene sonra kaleye geçer.Şu an için o kaleye geçene kadar önünde yer alacak 2 sezon kullanabileceğin 30 yaş üzeri bir kaleci al bence derim.Çünkü baktım özellikleri çok iyi ama takım çalışması çalışma oranı güç ve kondisyonu sana bazı maçlarda pahalıya mal olabilir.Ama 1.5-2 sene içinde geliştikten sonra 10 sene kaleci sıkıntın olmaz.
    üstad doğru söylüyorsun ben de düşündüm dediklerini zaten kölnün kalecisi kessler ile rotasyonlu oynatıyorum zor maçlarda oynatmıyorum ki moralı düşmesin başına da kryzstof dowhan ı verdim seneye kaleyi teslim edicem inşallah.
    Last edited by gokhan198555 : 25.Aralık.2008 at 16:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Ajaxtan 2,1 milyon $ a aldığımız sol kanat oyuncumuz Leonardo gremio takımına 9,75 milyon $ karşılığında satılmıştır.Depe depe kullansınlar.

Bayern maçlarında agresifliğimizin kurbanı olduk takım iyi yolda.

2-4 lük sonucla kupadan elendik.

İnanılmaz bir Werder Bremen maçı!!!Mızıkçılık yapmalarına izin vermedik.
    Çok iyi oynadığımız bir Hoffenheim maçı!!!
    Kırmızı görmemize ragmen iyi iş cıkarttığımız Schalke maçı!!
    Ve Derbi maçta Leverkusene karşı gördüğümüz kırmızı kart yüzünden aldığımız mağlubiyet!!

Ama olsun yolumuzdan dönmeyeceğiz!Hedef Şampiyonlar Ligine katılmak ve başaracağız!!!

Mesaj Yetkileri