Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: Fm 9.2.0 Yenilikleri

Thumbs up Fm 9.2.0 Yenilikleri

1-Oyun hızlanmış.
    2-Maça girerken setting up match çıkmıyor(en güzeli bu benve)
    3-Ronaldo'nun Corinthians'da olması.
    4-Sakatlıkların azalması
    5-Forvetlerin gol atamama sorunu giderilmesi

Bunlar benim gördüğüm en bariz yenilikler olmuş sezin gödrüklerinizi burda paylaşabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında biri orjinal metni çevirse iyi olur ve ya ben çevirebilirm ama uzun sürer
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by frkara View Post
    1-Oyun hızlanmış.
    2-Maça girerken setting up match çıkmıyor(en güzeli bu benve)
    3-Ronaldo'nun Corinthians'da olması.
    4-Sakatlıkların azalması
    5-Forvetlerin gol atamama sorunu giderilmesi

Bunlar benim gördüğüm en bariz yenilikler olmuş sezin gödrüklerinizi burda paylaşabiliriz.

Ben oyunu steamden aldım ve doğal olarakta steamden yükledim yeni patch'i
    Fakat bu söyledilklerinin hiçbirinde bir değişiklik yok bende. Özellikle setting up match konusu.Bende yine çıkıyor o yazı maçlara grerken ve beklemeside cabası.
    Sakatlıklar desen daha çok.Ben bu işten hiçbirşey anlamadım.

Quote Originally Posted by mehmet152574 View Post
    Ben oyunu steamden aldım ve doğal olarakta steamden yükledim yeni patch'i
    Fakat bu söyledilklerinin hiçbirinde bir değişiklik yok bende. Özellikle setting up match konusu.Bende yine çıkıyor o yazı maçlara grerken ve beklemeside cabası.
    Sakatlıklar desen daha çok.Ben bu işten hiçbirşey anlamadım.
    Bende kesinlikle setting up match cıkmıyor.Sakatlık konusunda ise o konuda bir şey diyemicem ama bende olmuyor.Belki şansdır ama SETTİNG UP MATCH KESİNLİKLE çıkmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Aslında biri orjinal metni çevirse iyi olur ve ya ben çevirebilirm ama uzun sürer
    Eğer öyle bir yeteneğin var ise; ve bunu becerebilecek kapasiteye sahip iken, bu isteği yapabiliyorsan burada: bu beleşçiliğe girer.

Şayet ben çevirmeyi düşünecek olsam bile; bu mesajından sonra, ben amelemiyim diye ?! kendime sorarım..

Her konuya öyle böyle post atmaktansa; gerekli yazalım en azından..

[quote=frkara;1325022]Bende kesinlikle setting up match cıkmıyor.Sakatlık konusunda ise o konuda bir şey diyemicem ama bende olmuyor.Belki şansdır ama SETTİNG UP MATCH KESİNLİKLE çıkmıyor.[/quo O zaman benim steamden yüklediğim patch de sorunvar.Anlamadımkiben hiçbirşey.Oyuna girdiğm zaman 9.2.0. versiyon yazıyor ama oyunda hiçbir değişikliik yok.Bendede yine SETTİNG UP MATCH yazıyor maça girerken ve her maç oyuncum sakatlanıyor.Bu sene hiçbirşey anlamadım ben bu oyundan.
    Acaba patch'i yeniden rapidden yüklesem olurmu bilginiz varmu yada böyle birşeyle karşılaşan varmı ? Yardım ve bilgi lütfen

O zaman benim steamden yüklediğim patch de sorunvar.Anlamadımkiben hiçbirşey.Oyuna girdiğm zaman 9.2.0. versiyon yazıyor ama oyunda hiçbir değişikliik yok.Bendede yine SETTİNG UP MATCH yazıyor maça girerken ve her maç oyuncum sakatlanıyor.Bu sene hiçbirşey anlamadım ben bu oyundan.
    Acaba patch'i yeniden rapidden yüklesem olurmu bilginiz varmu yada böyle birşeyle karşılaşan varmı ? Yardım ve bilgi lütfen[/QUOTE]

O zaman ronaldoya bak Corinthians da değilse bir sorun var demektir.

Baktım ronaldo corinthiansda ve 11 ay sakat.
    Ama yinede bir sorun varmıış gibime geliyor.Çünkü maç motorunda hiçbir değişiklik yok bende.Yine kaleci asistleri kanattan sürekli olarak adamları rahat geçme ve setting up match.35 metreden atılan ve tavana asılan şutlar.
    Taktik olarak kesinlikle sorun yaşamıyorum maçları kazanmakla ilgili bir sorunum yok ama bir farkda yokmuş gibi geldi bana senin sıraladığın maddelere istinaden

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by noescape85 View Post
    Eğer öyle bir yeteneğin var ise; ve bunu becerebilecek kapasiteye sahip iken, bu isteği yapabiliyorsan burada: bu beleşçiliğe girer.

Şayet ben çevirmeyi düşünecek olsam bile; bu mesajından sonra, ben amelemiyim diye ?! kendime sorarım..

Her konuya öyle böyle post atmaktansa; gerekli yazalım en azından..
    beleşçiliğe girmiyor işim var ve zamanım yok
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    beleşçiliğe girmiyor işim var ve zamanım yok
    Uzatmak istemiyorum ama; o zaman neden biri çevirse diye istek yapıyorsun ki ?

Zamanın olduğu bir zaman okursun kendin, nasıl olsa o okuduğunu anlayabilecek yetenek varmış

Herneyse

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aman yav geceleyin çeviriyorum tartışma olarak algılanmasın bu konuştuklarımız sonra uyarı falan geliyor bir de cevap yazmazsan sevinirim uzuyor sonra konu
    Futbolcu Bilgileri

setting up match bende de çıkıyor . RAR'lı dosyayı indirip kurdum ama ...

Quote Originally Posted by maestro_alper View Post
    setting up match bende de çıkıyor . RAR'lı dosyayı indirip kurdum ama ...
    ben hiçbirşey anlamadım bu oyındangerçekten.Her maç oyuncum sakatlanıyor.Biraz önceki maçımda 4 kiş birden sakatlandı.Artık iyice soğumaya başladım.On yıldır hergün oynarım bu oyunu ama hiç bu kadar kötüsünü görmemiştim.
    SI forumlarındada yeni yamadan sonra sürekli sakatlıktan şikayet ediliyor. Bu gidişle daha çooook yama çıkar.SI bu sene iflas etmiştir.Bukadar başarısız bir oyun daha önce hiç çıkmamıştır sanırım.

ben hiçbirşey anlamadım bu oyındangerçekten.Her maç oyuncum sakatlanıyor.Biraz önceki maçımda 4 kiş birden sakatlandı.Artık iyice soğumaya başladım.On yıldır hergün oynarım bu oyunu ama hiç bu kadar kötüsünü görmemiştim.
    SI forumlarındada yeni yamadan sonra sürekli sakatlıktan şikayet ediliyor. Bu gidişle daha çooook yama çıkar.SI bu sene iflas etmiştir.Bukadar başarısız bir oyun daha önce hiç çıkmamıştır sanırım.
    yanlış anlamayın, 10 yıldır oynadığınıza göre, oyun tecrübeniz benim kadar var demek ki, ama antreman yoğunluğu nasıl?
    adamlarınız toplam antreman olarak ne kadar çalışıyor?
    medium/high/intensive?

Öncelikle herkese iyi geceler...

daha 9.2.0 yüklemedim ama ben 9.1.0 oynarken bile hiç o kadar fazla sakatlık yaşamıyordum sadece bazı oyuncuların vardı sakatlık potansiyeli yüksek olan onlarda zaten maçlarda sakatlanıyordu birde alt yapıdaki gençler sakatlanırdı bence antreman programı ve en önemlisi fitness hocaları ben hep en yükseğini alıyordum başta buna hiç dikkat etmedim ve mütiş sakatlıklar oluyordu ancak yeni kariyerlerimde bu konuya dikkat ettim ve sonuç başarılı oldukça azaldı sakatlıklar bence bunu da bir deneyin derim...

Quote Originally Posted by Centurion View Post
    yanlış anlamayın, 10 yıldır oynadığınıza göre, oyun tecrübeniz benim kadar var demek ki, ama antreman yoğunluğu nasıl?
    adamlarınız toplam antreman olarak ne kadar çalışıyor?
    medium/high/intensive?
    Sorduğun soruda kesinlikle haklısın.Tabiki hıgh antreman yaptırmıyorum.Hatta sakatlıklar arttıkca düşürdüm bile.Söylemek istediğm şu ki; yama 9.1.0 da sakatlık problemi yaşamazkın yama 9.2.0 ile bereaber sürekli sakatlık yaşıyorum.Zaten dediğim gibi SI forumlarındada bir çok kişi bu konudan şikayetci.Antremanlarla ilgili uğraşmayı çok sevdiğim için vede sürekli olarak oyuncu yetiştirmeyi özel zevk yaptığım için kesinlikle bundan kaynaklanmadığına eminim.Koçllarımda ortalamanın üzerinde olması dolayısıyla bundan yanada birproblem olduğunu zannetmiyorum.Ben bunun tamamen yeni birhata olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bende sakatLıkLarda bir azaLma oLduğunu gözLemLedim.

Setting Up Match yazısı da çıkmıyor. Oyunda bir hızLanma konusuna bende katıLıyorum ama CPU yu %100 oLarak kuLLanması sorunu haLa gideriLememiş.

ForvetLer için ise bence 901 ve 902 aynı. Benim forvetLer her ikisinde de aynı şekiLde boL goL atıyor zaten
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bende sakatLıkLarda bir azaLma oLduğunu gözLemLedim.

Setting Up Match yazısı da çıkmıyor. Oyunda bir hızLanma konusuna bende katıLıyorum ama CPU yu %100 oLarak kuLLanması sorunu haLa gideriLememiş.

ForvetLer için ise bence 901 ve 902 aynı. Benim forvetLer her ikisinde de aynı şekiLde boL goL atıyor zaten
    O zaman benim steamden yükldiğim yamada sorun var. Başka birşey aklıma gelmiyor.Çünkü bende setting up match yazısı çıkıyr ve sürekli olarak oyuncularım sakatlanıyor.Şu anda oynamaya devam ediyorum ve son maçımda yine 2 kişi sakatlandı.Setting up match da cabasıç
    Acaba rapıdden tekrar yamayı yüklesem faydası olurmu?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

O zaman benim steamden yükldiğim yamada sorun var. Başka birşey aklıma gelmiyor.Çünkü bende setting up match yazısı çıkıyr ve sürekli olarak oyuncularım sakatlanıyor.Şu anda oynamaya devam ediyorum ve son maçımda yine 2 kişi sakatlandı.Setting up match da cabasıç
    Acaba rapıdden tekrar yamayı yüklesem faydası olurmu?
    Denemekte fayda var. bir de oyundayken, Game Status alanında yama 902 olarak görünüyor değil mi?
    (/s)

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Denemekte fayda var. bir de oyundayken, Game Status alanında yama 902 olarak görünüyor değil mi?
    evet görünüyor onda sorun yok.
    Ama sttıng up match yazısı sizdede çıkmıyor değilmi?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

evet görünüyor onda sorun yok.
    Ama sttıng up match yazısı sizdede çıkmıyor değilmi?
    Yamayı daha yüklemediğim için bilemiyorum. Ama siz, mümkünse yamayı tekrar indirip kurabilir misiniz?
    (/s)

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Yamayı daha yüklemediğim için bilemiyorum. Ama siz, mümkünse yamayı tekrar indirip kurabilir misiniz?
    Tamam teşekkürederim şimdi deniyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

benim sevdiğim bir yenilik ise bilmiyorum ben yeni gordum yada ama zannetmıyorum 3d boyutunda takımın grafik goruntulerı ekranda simge durumuna kucultebiliyoruz daha once oylece ekranı kaplayabiliyordu simdi ihtiyacımız olunca bakabiliyoruz.

6-Tranbzonspor'lu kalecialeci syla hazırlık maçları ve ilk 5 maç oynayamıyor hatırlarsaniz gerçekte de lisansı yetişmediği için maçlarda oynayamamıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende activaston sorunu var...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Demek ki oyunun korsan
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Oyun bencede bariz bir şekilde hızlanmış.Bende 9.1 de sakatlık pek olmuyordu.Ama 9.2 de tam tersi her maç en az 2 sakat veriyorum.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

KaLeciLer geri dönmüş. 901 de bir sezonda oynadığım maçLarda rakip ya da kendi kaLecim topu topu 1-2 kez maçın yıLdızı oLurken 902 de oynadığım 8 maçın 3 de rakip birinde kendi kaLecim maçın yıLdızı oLdu.

Kanat bindirmeLerinde 901 de her çizgiye inen rahatça orta açabiLiyor iken 902 de bu biraz daha zorLaştırıLmış, herkes çizgiye inip rahat orta açamıyor, açsa biLe ortaLarın büyük bir yüzdesi isabetLi oLmuyor.

901 de ki taktikLer 902 de sıkıntı yaratıyor. En mantıkLısı 901 üzerinden devam ederken 902 e geçenLer bence sıfırdan 902 iLe kariyere başLasınLar. Taktik konusunda daha az sıkıntı çekersiniz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

arkadaşlar ben henüz yamayı kurmadım ama birkaç sorum olacak yama hakkında ;
    1. Forvetlerin gol atma sorunu yaşayan arkadaşlar gözle görülür bir değişiklik farkettimi yeni yama ile ?
    2. Yeni yama sizce oyunun kullanılabilirliğini olumlu olarak % kaç etkiledi yani genel kanı nedir ?
    şimdiden teşekkürler
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Quote Originally Posted by Bedlamite View Post
    arkadaşlar ben henüz yamayı kurmadım ama birkaç sorum olacak yama hakkında ;
    1. Forvetlerin gol atma sorunu yaşayan arkadaşlar gözle görülür bir değişiklik farkettimi yeni yama ile ?
    2. Yeni yama sizce oyunun kullanılabilirliğini olumlu olarak % kaç etkiledi yani genel kanı nedir ?
    şimdiden teşekkürler
    Arkadaşım en başta şunu söyliyeyim, bu yama bana orjinal fm almaya itti onun için bu yamanın yeri bende ayrıdır

ilk soruna gelirsek. 901 de baros her maç nal topluyodu şimdi resmen kendine geldi her maç golünü yazıyo hat rick yaptığı bile oluyo yani baya gerçekçi olmuş

kullanabilirlik fmde zaten hep %90 fark ettiğim başka bir özellik ise mesela denizli ile dışarda oynuyosun hiç atak olmadan dk 35 kadar geliyodu şimdi takımını gol atmaya çıkardığın zaman karşı ekip pek dayanamıyo tabi avrupada bu iş daha zor. mesela 901 de lig maçlarına 4 2 4 çıkayım rakipin hiç tehtini görmüyordum 20. dk da falan atak bulmaya başlıyodum. şimdi o konuya el atılmış takımlar oyuna daha açık başlıyo

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri