1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: Fm 9.2.0 Yenilikleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by frkara View Post
    1-Oyun hızlanmış.
    2-Maça girerken setting up match çıkmıyor(en güzeli bu benve)
    3-Ronaldo'nun Corinthians'da olması.
    4-Sakatlıkların azalması
    5-Forvetlerin gol atamama sorunu giderilmesi

Bunlar benim gördüğüm en bariz yenilikler olmuş sezin gödrüklerinizi burda paylaşabiliriz.

Ben oyunu steamden aldım ve doğal olarakta steamden yükledim yeni patch'i
    Fakat bu söyledilklerinin hiçbirinde bir değişiklik yok bende. Özellikle setting up match konusu.Bende yine çıkıyor o yazı maçlara grerken ve beklemeside cabası.
    Sakatlıklar desen daha çok.Ben bu işten hiçbirşey anlamadım.

Quote Originally Posted by mehmet152574 View Post
    Ben oyunu steamden aldım ve doğal olarakta steamden yükledim yeni patch'i
    Fakat bu söyledilklerinin hiçbirinde bir değişiklik yok bende. Özellikle setting up match konusu.Bende yine çıkıyor o yazı maçlara grerken ve beklemeside cabası.
    Sakatlıklar desen daha çok.Ben bu işten hiçbirşey anlamadım.
    Bende kesinlikle setting up match cıkmıyor.Sakatlık konusunda ise o konuda bir şey diyemicem ama bende olmuyor.Belki şansdır ama SETTİNG UP MATCH KESİNLİKLE çıkmıyor.

[quote=frkara;1325022]Bende kesinlikle setting up match cıkmıyor.Sakatlık konusunda ise o konuda bir şey diyemicem ama bende olmuyor.Belki şansdır ama SETTİNG UP MATCH KESİNLİKLE çıkmıyor.[/quo O zaman benim steamden yüklediğim patch de sorunvar.Anlamadımkiben hiçbirşey.Oyuna girdiğm zaman 9.2.0. versiyon yazıyor ama oyunda hiçbir değişikliik yok.Bendede yine SETTİNG UP MATCH yazıyor maça girerken ve her maç oyuncum sakatlanıyor.Bu sene hiçbirşey anlamadım ben bu oyundan.
    Acaba patch'i yeniden rapidden yüklesem olurmu bilginiz varmu yada böyle birşeyle karşılaşan varmı ? Yardım ve bilgi lütfen

O zaman benim steamden yüklediğim patch de sorunvar.Anlamadımkiben hiçbirşey.Oyuna girdiğm zaman 9.2.0. versiyon yazıyor ama oyunda hiçbir değişikliik yok.Bendede yine SETTİNG UP MATCH yazıyor maça girerken ve her maç oyuncum sakatlanıyor.Bu sene hiçbirşey anlamadım ben bu oyundan.
    Acaba patch'i yeniden rapidden yüklesem olurmu bilginiz varmu yada böyle birşeyle karşılaşan varmı ? Yardım ve bilgi lütfen[/QUOTE]

O zaman ronaldoya bak Corinthians da değilse bir sorun var demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by frkara View Post
    Bende kesinlikle setting up match cıkmıyor.Sakatlık konusunda ise o konuda bir şey diyemicem ama bende olmuyor.Belki şansdır ama SETTİNG UP MATCH KESİNLİKLE çıkmıyor.
    Eminmisin bende çıkıyor ?
    Delgado #10

Mesaj Yetkileri