Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 213 sonuç

Konu: İngiltere'de bir ateş!

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Default İngiltere'de bir ateş!

blackburn Rovers

Klup logosu

Stadyumumuz

Pek bellı olmasada takım kadrosu

Kaptan:Ryan Nelsen

Takım bilgileri

Geçmiş başarılar:takım 1875te kurulmasına rağmen ngilterede çok ıyı bı geçmşe sahip degil.

Sezon hedefi

Medyanın tahmini takımın ligde 7. olması yönünde ancak biz alımızde olan 19m€bütçeyi en iyi sekilde kullanıp takımı avrupa kupalarına katılacak kadar ıyı bır yere taşımak ıstıyorum.

.

okudum kabul edıyorum http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başarılar diliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet abisi Shearer ve Sutton müthiş ikilisinden sonra bir türlü beklenen başarıyı yakalayamadılar.Gerçi bizde de zaman zaman oldu Kocaelispor'da müthiş bir forvet ikilisi yakalamıştı Ergun,Saffet ,Bursaspor keza öyle Mususi-Ercüment,bir ara Gaziantep,bir ara Gençler fakat bir türlü işi şampiyonluğa getiremediler.95'de Blackburn bu işi başarmıştı.

Neyse uzun lafın kısası başarılar dilerim Mustafacım. Güzel bir kariyer olacak bu sene bu takım için olabilecek en iyi yerde bitirip seneye patlama yapmanı umuyorum.

İngiltere liginde ne olacağı asla önceden bilinmez tahminlere aldırma fakat karşında bir çok rakip var... Arsenal - M.United - Liverpool bunlar sadece 3 ü .. başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Marek Suchy

Slavia Prague takımından yarısı 24 ay taksitle 1.4€ya takıma kattık.Oyuncunun gelecekte çok baaşrılı olmasını beklıyoruz.Takıma hayırlı olsun bu oyuncudan ılerıde ıyı bı kar elde etmeyıde dusunuyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

başarılar Mustafa abi
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

BAŞARILAR ARKADAŞIM

kariyerimede beklerim

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

basarilar dostum uzun soluklu ve basarili bir kariyer dilerim..

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

BaşarıLar,inşaLLah zevkLi bir kariyer oLur

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by CalibreTR View Post
    İngiltere liginde ne olacağı asla önceden bilinmez tahminlere aldırma fakat karşında bir çok rakip var... Arsenal - M.United - Liverpool bunlar sadece 3 ü .. başarılar
    teşekkürler ama bu lıgde rakıp 3 degıl 19 hepsı tehlıke arz eden takımlar valla ısımız zor

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Evet abisi Shearer ve Sutton müthiş ikilisinden sonra bir türlü beklenen başarıyı yakalayamadılar.Gerçi bizde de zaman zaman oldu Kocaelispor'da müthiş bir forvet ikilisi yakalamıştı Ergun,Saffet ,Bursaspor keza öyle Mususi-Ercüment,bir ara Gaziantep,bir ara Gençler fakat bir türlü işi şampiyonluğa getiremediler.95'de Blackburn bu işi başarmıştı.

Neyse uzun lafın kısası başarılar dilerim Mustafacım. Güzel bir kariyer olacak bu sene bu takım için olabilecek en iyi yerde bitirip seneye patlama yapmanı umuyorum.
    abi takımda ıyı futbolcu az var başarıyı yakalamk tabıkı zor ancak bende gençlere yonelerek elımden gelnı yapacagım ılerıkı yıllarda

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Başarılar diliyorum.
    teşekkürler burakcım

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    başarılar Mustafa abi
    teşekkürler Ali

Quote Originally Posted by yahoo17 View Post
    BAŞARILAR ARKADAŞIM

kariyerimede beklerim
    teşekkürler ugrarız oralarada

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    basarilar dostum uzun soluklu ve basarili bir kariyer dilerim..
    Takıp edeneımzı cok olursa sıkılmadan ılerlerımve uzun olacak dıye tahmöın edıyorum en azından 9.03 cıkana kadar surer

Quote Originally Posted by e7obuck5 View Post
    BaşarıLar,inşaLLah zevkLi bir kariyer oLur
    zevklı olacak ya inşallah teşekkür ederim

Adrien'de Blackburn'de

Sportnli oyuncuyu yarısıs taksıtle 2.9m€ya takıma kazandırdık bu oyuncu gelecek vaadeden oyunculardan bırısı.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Fm 2008 de Blackburn'ün dilinden en iyi anlayan adam. Hayırlı olsun kariyerin. Başarılar dilerim. Transferlerin iyi. Kaliteli oldukları belli. Bu seferki oyun zor merakla sezonu nerede tamamlayacağını merak ediyorum.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Başarılar Mustafa. Adrien çok iyi olmş.

Ben zaten oraya yazdım...Bunlar sadece 3'ü diye daha birçok takım var ... Coca-Cola League ve Championship bile çok ezeli rakiplerle dolu ... Örn:Leeds

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Başarılar dilerim transferler iyiye benziyor

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Hellbells View Post
    Fm 2008 de Blackburn'ün dilinden en iyi anlayan adam. Hayırlı olsun kariyerin. Başarılar dilerim. Transferlerin iyi. Kaliteli oldukları belli. Bu seferki oyun zor merakla sezonu nerede tamamlayacağını merak ediyorum.
    teşekkür ederm abi elimizden gelenı yapacaz

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Başarılar Mustafa. Adrien çok iyi olmş.
    Saol ismail bende o paraya alacagıma ınanmıyodum ama verdıler şime yarıcak bu adam

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Başarılar dilerim transferler iyiye benziyor
    sağol deniz devamı gelecek transferleın takımın eksık yerleını tamamlıcam

Quote Originally Posted by CalibreTR View Post
    Ben zaten oraya yazdım...Bunlar sadece 3'ü diye daha birçok takım var ... Coca-Cola League ve Championship bile çok ezeli rakiplerle dolu ... Örn:Leeds
    haklısın ya bende bişe demedım sadece eklıyım dedım D:

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Topuz'da Blackburn'e

Kayserisporun başarılı oyuncusu Mehmet topuz blackburnle anlastı oyuncunun çalışma ini aldıktan sonra ımza taması beklenıyor.Oyuncunun bonservıs bedelı olarak uarısı 24 ay taksıtle 4.3m€ verldi.takımın sağ kanatı yoktu bende ardayı almayı dendım ama onu alamayınca topu tranfser ettım.9.01de denedıgımde baya ıyı oynamıstı bu mevkıde bende yıne almaya karar verdım.

Transfer konusunda önerim var.İngiliz futbolcu Moses'i sakın kaçırma Ucuza alırsın,oynattığında çok verim alırsın.Başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılar Dilerim Geçen senede Blackburn kariyerin vardı sanırım. Transferlerin gayet iyi. Hatta Rovers Yerine Rowers Yazmıştın Ben Uyarmıştım

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by stiff1907 View Post
    Transfer konusunda önerim var.İngiliz futbolcu Moses'i sakın kaçırma Ucuza alırsın,oynattığında çok verim alırsın.Başarılar...
    teşekkür ederım oyuncuya oyunu açınca bakarım.

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Başarılar Dilerim Geçen senede Blackburn kariyerin vardı sanırım. Transferlerin gayet iyi. Hatta Rovers Yerine Rowers Yazmıştın Ben Uyarmıştım
    Teşekkür ederim.Evet hatırlıyorum sen soylemıstın ve başlığı düzeltmıstık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Moses'e baktım 3 tane çıktı sen heralde crystaldakıyı soylıuyosun yanılmıyorsam
    Last edited by Trabzonspor : 26.Aralık.2008 at 13:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Blackburn ilk hazırlık maçında farka koştu.

Mustafa Bilek takımın başında çıktığı ilk hazırlık maçında çinde bejing takımına karşı sahaya ıyı bır takım surdu ve taktıgının nasıl olacağının sinyallerını verdi.Blackburn ligdede boyle oynarsa cok zevklı bır yıl olacağa benziyor.Mustafa Bilek maçtan sora'bu bir hazırlık maçı ve hazırlık maçları hiçbir zmana ölçü olamaz'dedi.

Topuz kampa katldı.

Kayserisporlu Mehemt Topuz Blackburn'ün Belçka kampına katıldı.Topuz basına yaptığı açıklamada'buraya başarı için geldm Blackburn köklü bir klup ancak yakın zamanda büyük bir başarısı yok.Buraya gelmemde Tugay abi ve Mustafa hocanın etkısı buyuk tol oynadı.Burda buyuk başarılar yakalayıp daha buyuk bır kulube gıtmek ısterım tabıkı'dedi.

sakary Ali Misafir

güzel transferler abi...fm 2008deki kariyerinden sonra bakalım neler yapacaksın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

başarılar diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Mustafacım hayırlı olsun. Eminim başarılı olacağına transfer için acele etme ince ele sık doku zaten kadron gayet güzel.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

hazırlık macları

Çok ıyı bır hazırlık donemı gecırdık yenılerı eskılerı takıma taktıge adapte ettım ama rakıpler bıraz kolaydı son bır hazırlık macı kaldı onuda alıp sezondal lıg maclarındada boyle başarılı sonuclar almayı hedeflıyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    güzel transferler abi...fm 2008deki kariyerinden sonra bakalım neler yapacaksın
    teşekkürler Ali yapacaz bıseler bu oyun 2008den kat kat zor

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    başarılar diliyorum.
    teşekkür ederim

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Mustafacım hayırlı olsun. Eminim başarılı olacağına transfer için acele etme ince ele sık doku zaten kadron gayet güzel.
    Sağol abi bende yeteneklı geleceği olan adamalrı alıyorumm sağ kanat eksıgı var onu tamamladım Topuzla sımdı orta saha ortası ıcın urasıyorum bakalım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Moutinho hayır dedi

Blacburn teknık drektöru Mustafa Bilek protekzde Lizbonlu oyuncuyla masaya oturdu klubune onrılen 11m€ bedel kabul edılınce oyuncunun menejerı ıle masaya oturan Bilek masdan üzgün ayrıldı.Moutinho yıllık 3.3m€yluk sözlesmeyı kabul etemdı ve daha büyük bir klube gedceğini söyeldi.
    Last edited by Trabzonspor : 27.Aralık.2008 at 00:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Başarılar Transferler Güzel

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

HazırLık maçLarına aLdanma derim,Premier Lig bu skorLarın ne oLacağı beLLi oLmaz.. Ama Ligdede böyLe başarıLar bekLiyoruz senden

sakary Ali Misafir

H.Maçları güzel...Transferlerde güzel başarı yakında..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Başarılar Transferler Güzel
    teşekkür ederım transfer konusuda çoğu ilerye dönuk calıstım çünkü günü kurtaracak adamalarda klube rabet eden yok pek ıstedgım adamı alamayınca bende ılerıye dönuk çalışmalar yaptım.

Quote Originally Posted by e7obuck5 View Post
    HazırLık maçLarına aLdanma derim,Premier Lig bu skorLarın ne oLacağı beLLi oLmaz.. Ama Ligdede böyLe başarıLar bekLiyoruz senden
    haklısın hiçbirzmana hazırlık maçları olcu olmaz ama bu maclarda oyuncular taktıge alıssın dıye yapılır heralde bosuna yapıyor olmayız ama tabıkı ıngılterde en kotu dene takım bile çok gucludur.

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    H.Maçları güzel...Transferlerde güzel başarı yakında..
    teşekkürler alicim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Vijnaldum'da Blackburn'de

Hollandanın genç yeteneği Vijnaldum'da blackburne transfer oldu.Sezon başından berı yetenekl genç oyuncuları takıma katan Mustafa Bilek bir yeteneği daha ngiltere getirdi.Oyuncunun bonservisi olarak Feyenord klubune 3.3m€ odendı.

Last edited by Trabzonspor : 28.Aralık.2008 at 15:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

moutinho ayıp etmiş
    başarılar arkadaşım transferler güzel.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

transferler çok iyi.. başarılar dilerim.

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri