1 ile 30 arası toplam 213 sonuç

Konu: İngiltere'de bir ateş!

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

başarılar diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Mustafacım hayırlı olsun. Eminim başarılı olacağına transfer için acele etme ince ele sık doku zaten kadron gayet güzel.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

hazırlık macları

Çok ıyı bır hazırlık donemı gecırdık yenılerı eskılerı takıma taktıge adapte ettım ama rakıpler bıraz kolaydı son bır hazırlık macı kaldı onuda alıp sezondal lıg maclarındada boyle başarılı sonuclar almayı hedeflıyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    güzel transferler abi...fm 2008deki kariyerinden sonra bakalım neler yapacaksın
    teşekkürler Ali yapacaz bıseler bu oyun 2008den kat kat zor

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    başarılar diliyorum.
    teşekkür ederim

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Mustafacım hayırlı olsun. Eminim başarılı olacağına transfer için acele etme ince ele sık doku zaten kadron gayet güzel.
    Sağol abi bende yeteneklı geleceği olan adamalrı alıyorumm sağ kanat eksıgı var onu tamamladım Topuzla sımdı orta saha ortası ıcın urasıyorum bakalım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Moutinho hayır dedi

Blacburn teknık drektöru Mustafa Bilek protekzde Lizbonlu oyuncuyla masaya oturdu klubune onrılen 11m€ bedel kabul edılınce oyuncunun menejerı ıle masaya oturan Bilek masdan üzgün ayrıldı.Moutinho yıllık 3.3m€yluk sözlesmeyı kabul etemdı ve daha büyük bir klube gedceğini söyeldi.
    Last edited by Trabzonspor : 27.Aralık.2008 at 00:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri