Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

10 100.00%
  • Berabere biter

0 0%
  • Denizlispor kazanır

0 0%
1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Beşiktaş - Denizlispor [ TSL 17. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Beşiktaş - Denizlispor [ TSL 17. Hafta ]

So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İnönü'de,taraftarımız önünde dağınık ve güçsüz Denizli'yi yeneriz diye düşünüyorum...Yani sürpriz yapamazlar.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

İnönüde Seyircilerinin Önünde Beşiktaş Kazanır Diye Düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Farklı kazanmalıyız...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Beşiktaş,bu döneme bomba gibi girmek istiyor.Gerek teknik direktör gerekse idari kadro.Mustafa Denizli açıklamalarında;Ligin 2.yarısına muhteşem dönüş yapacağız ve hata yapmadan bu dönemi bitirip,şampiyon olacağız demişti.Bu konuşmaları göz önüne alırsak,Beşiktaş daha istekli taraf gözüküyor.Beşiktaş'ın bir avantajıda İnönü'de maçı oynamasıdır.Formsuz Denizlispor'u rahatlıkla geçerler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Süpriz olmayacaktır. Denizli, Denizli'yi iyi analiz eder

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şampiyonluk yarışı için bu maçı kesin kazanmalıyız.Çünkü üstümüzdeki 4 takım birbirleriyle maç yapıyorlar bu hafta.Bu fırsatı mutlaka değerlendirip,2.yarıya iyi bir başlangıç yapmamız gerekiyor.Taraftarımızın önünde oynayacak olmamızda şansımızı kat kat artırıyor.Umarım bir sürpriz olmaz ve kayıpsız atlatırız bu haftayı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bjk taraftarı önünde rahat bir galibiyet alır kanımca

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İşte ilk 11'ler..

BEŞİKTAŞ
    Rüştü
    İbrahim Toraman
    Zapatocny
    Sivok
    İbrahim Üzülmez
    Ekrem
    Serdar Özkan
    Yusuf
    Tello
    Holosko
    Nobre

DENİZLİSPOR
    Cenk
    Feridun
    Roman
    Couto
    Çağlar
    Zafer
    Emin
    Tomas
    Caner
    Musa
    Roberts
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

VaLLa ben bizim maçLar hakkında konuşmayacağım artık.KazanmaLıyız,farkLı kazanmaLıyız gibi sözLeri söyLeyipte ıkına kıkına kazanmaktan bıktım...
    Genç starımız Yusuf oynuyormuş yaşasın!!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Geçen sezon Giresunspor'da forma giyen Emin Aladağ Denizlispor'da ilk 11 olarak sahaya çıkıyor.

Muhtemelen Yusuf'u o tutacak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk yarıyı 1-0 önde tamamladık.Maçın ilk 15 dakikasında pek hatırda kalan bir atraksiyon meydana gelmedi.Bu dakikadan sonra baskı kurmaya başladık.İlk net pozisyon Tello'nun ortasında Nobre'nin kafa vuruşuyla oluştu.Bu pozisyonda Cenk başarılıydı.Sonrasında bir tanede Holosko ile sağ çaprazda bir pozisyon bulduk;fakat değerlendiremedi Holosko.Baskının iyice arttığı dakikalarda sahneye Kratochwil çıktı.Ceza sahasında Nobre'ye gelen topu kesmek için yaptığı vuruş kendi kalesine gitti ve 1-0 öne geçtik.Golden sonra tempo yine düştü.İlk yarıda genel olarak topa sahip olan,hücumu düşünen taraf biziz;ama bu topa sahip olmayı etkili pozisyonlara çevirmekte sıkıntı çekiyoruz.Denizlispor'un ise pozisyonuyok.2.yarı bir aksilik olmazsa kazanırız diye düşünüyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

zapo atıldı..

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    VaLLa ben bizim maçLar hakkında konuşmayacağım artık.KazanmaLıyız,farkLı kazanmaLıyız gibi sözLeri söyLeyipte ıkına kıkına kazanmaktan bıktım...
    Genç starımız Yusuf oynuyormuş yaşasın!!
    Yine ben demiştim demekten nefret ettiğim anLardan birini yaşıyoruz sayın seyirciLer...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bir maçta biri bir kart görmesin. İnsan dışı şeyLer sizi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu akşam sahada bal yapmayan arı görünümünde bir Beşiktaş vardı.Topa daha çok sahip olan,daha çok hücumu düşünen,mücadele eden takımımız pozisyon açısından pekte verimli değildi.Organize atak geliştirmekte zorlandık.90 dakika boyunca 3-4 tane önemli pozisyonumuz vardı.Golüde Kratocwil'in hatasıyla bulduk.Kısacası bugün futbol olarak çok iyi bir oyun oynamadık ama daha önemli olan 3 puanı aldık..

Zapotocny'nin pozisyonda sanırım Zapo ingilizce küfür etti.İngilizce diyorum çünkü Selçuk Dereli'nin çekçe bildiği sanmıyorum. İlk başta Selçuk Dereli sarı kart gösterecekti;fakat sonradan kararını değiştirip kırmızı kart gösterdi.Hee pozisyon sarımıydı orası tartışılır belki.Bu pozisyon değilde hakemin maçı 4 dakika uzatmasına rağmen 5 dakika oynatması aklıma takıldı.Bu 1 dakikada gol olsaydı o zaman başı ağrırdı..Neyse bu kritik haftada 3 puanı almasını bildik.Umarım ilerleyen haftadalarda daha iyi futbolla ve 3 puanlar alırız..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu küfürden atılma olayı çok arttı hakemler abartmıyor mu acaba..?En son werder galatasaray maçında fringste atılmıştı..Hepsi bunların küfür mü ediyor yahu..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Bu küfürden atılma olayı çok arttı hakemler abartmıyor mu acaba..?En son werder galatasaray maçında fringste atılmıştı..Hepsi bunların küfür mü ediyor yahu..
    Büyükşehir belediye macında Carlos hakeme , portekizce Putana mı ne dedi neden atılmadı ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çünkü o Roberto Carlos

Herneyse eğer küfür ettiyse Zapo cezasını çekecek.Kimsenin küfretme hakkı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Önemli bir üç puan aldık...

Denizlispor hiç pozisyon üretemedi.Bizimde yok denecek kadar az pozisyonumuz vardı.Kısacası kısır geçti maç.Ama rakiplerimizin birbirleriyle oynadığı haftada üç puan almak çok önemliydi.Bunu başardık...

Yusuf bildiğimiz gibi.Klas,çok rahat adam geçiyor.İlerleyen haftalarda çok daha yararlı olacak...

Zapo küfür ettiğini açıkladı.Hakemden de özür dilemiş zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Büyükşehir belediye macında Carlos hakeme , portekizce Putana mı ne dedi neden atılmadı ?
    Hakemlik için Portekizce şartı mı aransın ? Çoğu futbolcu saha içinde maalesef küfür ediyor. Yakalananlar affedilmiyor. Ama tutup da Carlos putana dedi nasıl atılmaz derseniz Kazım ingilizce etti atıldı derim.

Beşiktaş'ı tebrik ederim. Kratochvil yanlışlıkla da olsa güzel yere vurdu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Alican bir kere de polemik yaratmak yerine kazanan takımı tebrik edecek misin? Merak ediyorum. O da atılmalıydı bunu herkes biliyor!

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu pozisyon değilde hakemin maçı 4 dakika uzatmasına rağmen 5 dakika oynatması aklıma takıldı.Bu 1 dakikada gol olsaydı o zaman başı ağrırdı.
    Şemsi maalesef ağrımazdı. Çünkü sen de gayet iyi biliyorsun ki Uefa'nın yeni kuralları gösterilen dakikanın en az olduğunu söylüyor. Hakem 4 dakikada da bitirebilir; 5 dakikada da. Bunlar bizim yarattığımız kuruntular.

Ha eğer uzatmalar temiz oynandıysa 4 dakikadan fazla uzatması haksızlıktır. Maçı izlemediğim için net birşey söylemiyorum.

Maçı kazandığı için Beşiktaş takımını tebrik ederim. Kıymetli bir üç puan aldı!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benim bildiğim en az 4 dakikadan kasıt 4 dakika dolmadan oyunun bitirilemeyeceği.Yanlışda biliyor olabilirim.Uzatmaların 1 dakika daha uzamasını gerektirecek bir durum yoktu ayrıca.Bunlar ufak gözüken ama aslında önemli detaylar.Maçı kazanmışsın hala konuşuyorsun diye düşünecek olanlar için yazdım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Alican bir kere de polemik yaratmak yerine kazanan takımı tebrik edecek misin? Merak ediyorum. O da atılmalıydı bunu herkes biliyor!

Şemsi maalesef ağrımazdı. Çünkü sen de gayet iyi biliyorsun ki Uefa'nın yeni kuralları gösterilen dakikanın en az olduğunu söylüyor. Hakem 4 dakikada da bitirebilir; 5 dakikada da. Bunlar bizim yarattığımız kuruntular.

Ha eğer uzatmalar temiz oynandıysa 4 dakikadan fazla uzatması haksızlıktır. Maçı izlemediğim için net birşey söylemiyorum.

Maçı kazandığı için Beşiktaş takımını tebrik ederim. Kıymetli bir üç puan aldı!
    Canım kardeşim niçin atılmadı peki , bunun sebebi açıklanırsa bende herkezi tebrik ederim
    Tebrikler Beşiktaş önemli bir 3 puan aldı...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri