Beşiktaş kazanır
Berabere biter
Denizlispor kazanır
İnönü'de,taraftarımız önünde dağınık ve güçsüz Denizli'yi yeneriz diye düşünüyorum...Yani sürpriz yapamazlar.
İnönüde Seyircilerinin Önünde Beşiktaş Kazanır Diye Düşünüyorum
Farklı kazanmalıyız...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş,bu döneme bomba gibi girmek istiyor.Gerek teknik direktör gerekse idari kadro.Mustafa Denizli açıklamalarında;Ligin 2.yarısına muhteşem dönüş yapacağız ve hata yapmadan bu dönemi bitirip,şampiyon olacağız demişti.Bu konuşmaları göz önüne alırsak,Beşiktaş daha istekli taraf gözüküyor.Beşiktaş'ın bir avantajıda İnönü'de maçı oynamasıdır.Formsuz Denizlispor'u rahatlıkla geçerler.
Süpriz olmayacaktır. Denizli, Denizli'yi iyi analiz eder![]()
Şampiyonluk yarışı için bu maçı kesin kazanmalıyız.Çünkü üstümüzdeki 4 takım birbirleriyle maç yapıyorlar bu hafta.Bu fırsatı mutlaka değerlendirip,2.yarıya iyi bir başlangıç yapmamız gerekiyor.Taraftarımızın önünde oynayacak olmamızda şansımızı kat kat artırıyor.Umarım bir sürpriz olmaz ve kayıpsız atlatırız bu haftayı..
So what?
Saike
Bjk taraftarı önünde rahat bir galibiyet alır kanımca
İşte ilk 11'ler..
BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahim Toraman
Zapatocny
Sivok
İbrahim Üzülmez
Ekrem
Serdar Özkan
Yusuf
Tello
Holosko
Nobre
DENİZLİSPOR
Cenk
Feridun
Roman
Couto
Çağlar
Zafer
Emin
Tomas
Caner
Musa
Roberts
So what?
Saike
VaLLa ben bizim maçLar hakkında konuşmayacağım artık.KazanmaLıyız,farkLı kazanmaLıyız gibi sözLeri söyLeyipte ıkına kıkına kazanmaktan bıktım...
Genç starımız Yusuf oynuyormuş yaşasın!!
Geçen sezon Giresunspor'da forma giyen Emin Aladağ Denizlispor'da ilk 11 olarak sahaya çıkıyor.
Muhtemelen Yusuf'u o tutacak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İlk yarıyı 1-0 önde tamamladık.Maçın ilk 15 dakikasında pek hatırda kalan bir atraksiyon meydana gelmedi.Bu dakikadan sonra baskı kurmaya başladık.İlk net pozisyon Tello'nun ortasında Nobre'nin kafa vuruşuyla oluştu.Bu pozisyonda Cenk başarılıydı.Sonrasında bir tanede Holosko ile sağ çaprazda bir pozisyon bulduk;fakat değerlendiremedi Holosko.Baskının iyice arttığı dakikalarda sahneye Kratochwil çıktı.Ceza sahasında Nobre'ye gelen topu kesmek için yaptığı vuruş kendi kalesine gitti ve 1-0 öne geçtik.Golden sonra tempo yine düştü.İlk yarıda genel olarak topa sahip olan,hücumu düşünen taraf biziz;ama bu topa sahip olmayı etkili pozisyonlara çevirmekte sıkıntı çekiyoruz.Denizlispor'un ise pozisyonuyok.2.yarı bir aksilik olmazsa kazanırız diye düşünüyorum..
So what?
Saike
zapo atıldı..
Bir maçta biri bir kart görmesin. İnsan dışı şeyLer sizi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu akşam sahada bal yapmayan arı görünümünde bir Beşiktaş vardı.Topa daha çok sahip olan,daha çok hücumu düşünen,mücadele eden takımımız pozisyon açısından pekte verimli değildi.Organize atak geliştirmekte zorlandık.90 dakika boyunca 3-4 tane önemli pozisyonumuz vardı.Golüde Kratocwil'in hatasıyla bulduk.Kısacası bugün futbol olarak çok iyi bir oyun oynamadık ama daha önemli olan 3 puanı aldık..
Zapotocny'nin pozisyonda sanırım Zapo ingilizce küfür etti.İngilizce diyorum çünkü Selçuk Dereli'nin çekçe bildiği sanmıyorum.İlk başta Selçuk Dereli sarı kart gösterecekti;fakat sonradan kararını değiştirip kırmızı kart gösterdi.Hee pozisyon sarımıydı orası tartışılır belki.Bu pozisyon değilde hakemin maçı 4 dakika uzatmasına rağmen 5 dakika oynatması aklıma takıldı.Bu 1 dakikada gol olsaydı o zaman başı ağrırdı..Neyse bu kritik haftada 3 puanı almasını bildik.Umarım ilerleyen haftadalarda daha iyi futbolla ve 3 puanlar alırız..
So what?
Saike
Bu küfürden atılma olayı çok arttı hakemler abartmıyor mu acaba..?En son werder galatasaray maçında fringste atılmıştı..Hepsi bunların küfür mü ediyor yahu..
Çünkü o Roberto Carlos
Herneyse eğer küfür ettiyse Zapo cezasını çekecek.Kimsenin küfretme hakkı yok.
Önemli bir üç puan aldık...
Denizlispor hiç pozisyon üretemedi.Bizimde yok denecek kadar az pozisyonumuz vardı.Kısacası kısır geçti maç.Ama rakiplerimizin birbirleriyle oynadığı haftada üç puan almak çok önemliydi.Bunu başardık...
Yusuf bildiğimiz gibi.Klas,çok rahat adam geçiyor.İlerleyen haftalarda çok daha yararlı olacak...
Zapo küfür ettiğini açıkladı.Hakemden de özür dilemiş zaten...
Hakemlik için Portekizce şartı mı aransın ? Çoğu futbolcu saha içinde maalesef küfür ediyor. Yakalananlar affedilmiyor. Ama tutup da Carlos putana dedi nasıl atılmaz derseniz Kazım ingilizce etti atıldı derim.
Beşiktaş'ı tebrik ederim. Kratochvil yanlışlıkla da olsa güzel yere vurdu.![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Alican bir kere de polemik yaratmak yerine kazanan takımı tebrik edecek misin? Merak ediyorum. O da atılmalıydı bunu herkes biliyor!
Şemsi maalesef ağrımazdı. Çünkü sen de gayet iyi biliyorsun ki Uefa'nın yeni kuralları gösterilen dakikanın en az olduğunu söylüyor. Hakem 4 dakikada da bitirebilir; 5 dakikada da. Bunlar bizim yarattığımız kuruntular.
Ha eğer uzatmalar temiz oynandıysa 4 dakikadan fazla uzatması haksızlıktır. Maçı izlemediğim için net birşey söylemiyorum.
Maçı kazandığı için Beşiktaş takımını tebrik ederim. Kıymetli bir üç puan aldı!
Benim bildiğim en az 4 dakikadan kasıt 4 dakika dolmadan oyunun bitirilemeyeceği.Yanlışda biliyor olabilirim.Uzatmaların 1 dakika daha uzamasını gerektirecek bir durum yoktu ayrıca.Bunlar ufak gözüken ama aslında önemli detaylar.Maçı kazanmışsın hala konuşuyorsun diye düşünecek olanlar için yazdım.
So what?
Saike