Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

10 100.00%
  • Berabere biter

0 0%
  • Denizlispor kazanır

0 0%
1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Beşiktaş - Denizlispor [ TSL 17. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu akşam sahada bal yapmayan arı görünümünde bir Beşiktaş vardı.Topa daha çok sahip olan,daha çok hücumu düşünen,mücadele eden takımımız pozisyon açısından pekte verimli değildi.Organize atak geliştirmekte zorlandık.90 dakika boyunca 3-4 tane önemli pozisyonumuz vardı.Golüde Kratocwil'in hatasıyla bulduk.Kısacası bugün futbol olarak çok iyi bir oyun oynamadık ama daha önemli olan 3 puanı aldık..

Zapotocny'nin pozisyonda sanırım Zapo ingilizce küfür etti.İngilizce diyorum çünkü Selçuk Dereli'nin çekçe bildiği sanmıyorum. İlk başta Selçuk Dereli sarı kart gösterecekti;fakat sonradan kararını değiştirip kırmızı kart gösterdi.Hee pozisyon sarımıydı orası tartışılır belki.Bu pozisyon değilde hakemin maçı 4 dakika uzatmasına rağmen 5 dakika oynatması aklıma takıldı.Bu 1 dakikada gol olsaydı o zaman başı ağrırdı..Neyse bu kritik haftada 3 puanı almasını bildik.Umarım ilerleyen haftadalarda daha iyi futbolla ve 3 puanlar alırız..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Büyükşehir belediye macında Carlos hakeme , portekizce Putana mı ne dedi neden atılmadı ?
    Alican bir kere de polemik yaratmak yerine kazanan takımı tebrik edecek misin? Merak ediyorum. O da atılmalıydı bunu herkes biliyor!

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu pozisyon değilde hakemin maçı 4 dakika uzatmasına rağmen 5 dakika oynatması aklıma takıldı.Bu 1 dakikada gol olsaydı o zaman başı ağrırdı.
    Şemsi maalesef ağrımazdı. Çünkü sen de gayet iyi biliyorsun ki Uefa'nın yeni kuralları gösterilen dakikanın en az olduğunu söylüyor. Hakem 4 dakikada da bitirebilir; 5 dakikada da. Bunlar bizim yarattığımız kuruntular.

Ha eğer uzatmalar temiz oynandıysa 4 dakikadan fazla uzatması haksızlıktır. Maçı izlemediğim için net birşey söylemiyorum.

Maçı kazandığı için Beşiktaş takımını tebrik ederim. Kıymetli bir üç puan aldı!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Alican bir kere de polemik yaratmak yerine kazanan takımı tebrik edecek misin? Merak ediyorum. O da atılmalıydı bunu herkes biliyor!

Şemsi maalesef ağrımazdı. Çünkü sen de gayet iyi biliyorsun ki Uefa'nın yeni kuralları gösterilen dakikanın en az olduğunu söylüyor. Hakem 4 dakikada da bitirebilir; 5 dakikada da. Bunlar bizim yarattığımız kuruntular.

Ha eğer uzatmalar temiz oynandıysa 4 dakikadan fazla uzatması haksızlıktır. Maçı izlemediğim için net birşey söylemiyorum.

Maçı kazandığı için Beşiktaş takımını tebrik ederim. Kıymetli bir üç puan aldı!
    Canım kardeşim niçin atılmadı peki , bunun sebebi açıklanırsa bende herkezi tebrik ederim
    Tebrikler Beşiktaş önemli bir 3 puan aldı...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri