1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: "F.Bahçe sus payı teklif etti!"

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Default "F.Bahçe sus payı teklif etti!"

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Fenerbahçe Kulübü'nün Gökhan Emreciksin transferi nedeniyle Boluspor'a 200 bin dolar sus payı teklif ettiğini iddia etti..

Gökhan Emreciksin'i Ankaragücü'ne verirken, "Üçüncü bir takıma satılması halinde paranın yarısı Boluspor'a verilecek" hükmünü koyan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, bu futbolcunun Fenerbahçe'ye transferinin ardından hala Boluspor'a ödeme yapılmaması üzerine hukuki süreç başlattı. Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, "Gökhan Emreciksin, Ankaragücü ve Fenerbahçe kulüpleri bu transferde hüllenin içinde yer almışlardır. Bunu bütün spor kamuoyu bilmektedir. Basında büyük rakamlar konuşulmuştur. Şu anda gördüğümüz durum, Fenerbahçe Kulübü 'Ben para vermedim', Ankaragücü ise 'Ben para almadım' diyor. Ama iki aydan beri Türkiye'de 2 milyon 200 bin euroluk rakamlar konuşuluyor. Bunu Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu da biliyordur. İnşallah bu hakkımızı hukuk yoluyla almaya çalışacağız. Kararı bu kurul verecek. Futbolcunun sözleşmesi ayın 5'inde fesh oluyor, ayın yedisinde transfer gerçekleşiyor" diye konuştu.

Fenerbahçe Kulübü'nün Boluspor'a 200 bin dolar teklifte bulunduğunu iddia eden Çarıkçı, "Fenerbahçe kulübüyle sürekli görüşmeler yaptık. Sonuç alamadık. Boluspor kulübüne 200 bin dolar para teklif edildi. Bu parayı kabul etmedim. Futbolcu önerdiler, kabul etmedim. Bolu halkı ve Bolu taraftarı adına bu tür pazarlıklara girmem. Bu kulüp, 200 bin dolar gibi bir paraya satılık değildir. Transferde en büyük olay futbolcunun fiyatının olmamasıdır. Biz Fenerbahçe kulübünden verilen paranın rakamını söylemesini beklerdik. Ama şu anda verilen rakam ortada olmadığı gibi alttan giden paralar var. Bunu herkes biliyor. Benim tek istediğim acaba bu futbolcu Fenerbahçe'de rahat top oynayabilecek mi ? Fenerbahçe yönetimi, bu futbolcudan yeteri kadar verim alabilecek mi ? Bunu spor kamuoyunun vicdanına bırakıyorum" dedi.

Genç futbolcu Gökhan Emreciksin'e de sert tepki gösteren Başkan Çarıkçı, "Basında Gökhan Emreciksin'in sözleşmesini kendi feshettiği yolunda haberler var. Her şeyi kendisi biliyor. Amacı Fenerbahçe'ye gitmektir. 'Boluspor'a iki yıl emek verdim. Boluspor'un hakkını yedirmem' gibi bir düşünceye sahip olmamıştır. Kendi menfaatini düşünmüştür. Çünkü bu transferin içinde Gökhan Emreciksin vardır" ifadelerini kullandı.

www.ajansspor.com

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sıktınız artık ! Adam gibi parayı teklif etmişler. Ankaragücü'nden alamadığınız parayı alacaktınız ama yok illa ortaya çıkıp meşhur olacaksınız. Daha çok gidersiniz böyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olay Boluspor-Ankaragücü arasında, onlar anlaşma yapmışlar aralarında halletsinler. Fenerbahçe'yi katarak prim elde etmeye çalışmasınlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Sıktınız artık ! Adam gibi parayı teklif etmişler. Ankaragücü'nden alamadığınız parayı alacaktınız ama yok illa ortaya çıkıp meşhur olacaksınız. Daha çok gidersiniz böyle.

Bizim meşhur olma gibi bir amacımız,gayemiz yok zaten Türk futbolunu yakından takip eden,Türk futbolunun tarihini bilen bizi tanır ve bilir.Bilmeyenler de elbet bir gün öğrenecektir.Burda şöhret olma sevdası değil durum,Fenerbahçe ve Ankaragücü arasında gizli bir antlaşmayla 2.2 Milyon E'yo anlaşıldıgı tüm spor kamuoyu tarafından konusuluor.Bizi üzen ve hoşnutsuz eden Türkiye'nin en büyük kulüplerinden Fenerbahçe'nin buna göz yumması...!

Saygılarımla...!

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bu sus payı değil JEST'tir. Fenerbahçeyi bağlamaz iki kulüp arasındaki şey.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Bizim meşhur olma gibi bir amacımız,gayemiz yok zaten Türk futbolunu yakından takip eden,Türk futbolunun tarihini bilen bizi tanır ve bilir.Bilmeyenler de elbet bir gün öğrenecektir.Burda şöhret olma sevdası değil durum,Fenerbahçe ve Ankaragücü arasında gizli bir antlaşmayla 2.2 Milyon E'yo anlaşıldıgı tüm spor kamuoyu tarafından konusuluor.Bizi üzen ve hoşnutsuz eden Türkiye'nin en büyük kulüplerinden Fenerbahçe'nin buna göz yumması...!

Saygılarımla...!

Öylemi ? Oyuncu hangi kulube gitti Boluspor'dan ? Anlaşma hangi kuluple yapıldı ? Fenerbahçe Ankaragücü'nün yapmadığı şeyi yaparak Boluspor'a para vermeyi teklif etmiş yani bir şekilde Bolusporun hakkını korumuşmu ? Bunda başkanın sevinmesi lazım asıl.

Allah aşkına neymiş bu bolu yaa gözlerimi yaşarttın vallahi ağlycm şimdi. Tarih bilmiyorum efendm ben kusura bakmayın.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Öylemi ? Oyuncu hangi kulube gitti Boluspor'dan ? Anlaşma hangi kuluple yapıldı ? Fenerbahçe Ankaragücü'nün yapmadığı şeyi yaparak Boluspor'a para vermeyi teklif etmiş yani bir şekilde Bolusporun hakkını korumuşmu ? Bunda başkanın sevinmesi lazım asıl.

Allah aşkına neymiş bu bolu yaa gözlerimi yaşarttın vallahi ağlycm şimdi. Tarih bilmiyorum efendm ben kusura bakmayın.

Bilen biliyor.Seneye de o eski günlere döneceğiz zaten merak etme.Bu transferden de hakkımızı alacağz.O günleri okuyup,anlayıp ağlayabilmek için BOLUSPOR lu olman gerekir...!

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

he he görürsem söylerim.

Anlamadığınız birşey var. Burda iyi niyet olmasa böyle bir para teklif edilmez. Aziz Yıldırım transfer dönemi içindede Boluspor'un hakkını aramak için transferi geciktirmişti. Şimdi Ankaragücü'nün taahhüt edilen parayı ödememesi nedeniyle, böyle bir yola başvurulmuş. Ama Başkan öyle birşey demişki sanki biz oyuncuyu Boluspor'dan alıp başka kuluplere satmak isteyen takımız.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bilen biliyor.Seneye de o eski günlere döneceğiz zaten merak etme.Bu transferden de hakkımızı alacağz.O günleri okuyup,anlayıp ağlayabilmek için BOLUSPOR lu olman gerekir...!
    Yaş muhabbetinden nefret ederim ama 15 yaşındasın ve bu yaşlar pek bir gaza gelme yaşıdır kendimden bilirim, taraftar forumlarında okuyupta buradaki Fenerbahçeli arkadaşları germen pek hayırlı olmaz adına. Hem onlar hem sen ceza alabilirsin bu kişisel tartışmalardan.
    Hukuki açıdan Boluspor haklıysa ki görüntü onu göstermiyor, gider mahkemeye başvurur hakkını alır. Sorun TAMAMEN Ankaragücü ve Boluspor arasında. Bunu bil öncelikle. Fenerbahçe 'de çok güzel bir JEST yapmış. Agresifliğe lüzum yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Yaş muhabbetinden nefret ederim ama 15 yaşındasın ve bu yaşlar pek bir gaza gelme yaşıdır kendimden bilirim, taraftar forumlarında okuyupta buradaki Fenerbahçeli arkadaşları germen pek hayırlı olmaz adına. Hem onlar hem sen ceza alabilirsin bu kişisel tartışmalardan.
    Hukuki açıdan Boluspor haklıysa ki görüntü onu göstermiyor, gider mahkemeye başvurur hakkını alır. Sorun TAMAMEN Ankaragücü ve Boluspor arasında. Bunu bil öncelikle. Fenerbahçe 'de çok güzel bir JEST yapmış. Agresifliğe lüzum yok.

Yanlış anladın galiba Eren benim ortamı germe gibi bir amacım yok.Şu an kamuoyunu meşgül eden olaylardan bir tanesi bende forumda bunu paylaştım.Herkesin görüşüne saygı var.Herkesin de benim görüşüme saygısı vardır umarım.Sonuçta burda herkes görüşünü paylaşcak ki ona göre bu konuda düşüncelerimizi bir daha göz önüne getirelim.Benim kimseyi kırmak veya germek gibi bir amacım yok,şu an bu konuya yazan kardeşlerimin veya abilerimin de böyle bir amacı yoktur...!

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yanlış anladın galiba Eren benim ortamı germe gibi bir amacım yok.Şu an kamuoyunu meşgül eden olaylardan bir tanesi bende forumda bunu paylaştım.Herkesin görüşüne saygı var.Herkesin de benim görüşüme saygısı vardır umarım.Sonuçta burda herkes görüşünü paylaşcak ki ona göre bu konuda düşüncelerimizi bir daha göz önüne getirelim.Benim kimseyi kırmak veya germek gibi bir amacım yok,şu an bu konuya yazan kardeşlerimin veya abilerimin de böyle bir amacı yoktur...!
    Bundan 5 sene önce senin yaşındayken bende aynen böyle düşünürdüm. Farkında olmadan agresifleşirmişim oysa. Abilerimin uyarılarıyla normal bir çizgi yakaladım bu yaşa geldim hala aynı çizgide ilerliyorum. Velhasıl kelam biraz daha sakin olmakta fayda var.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Bundan 5 sene önce senin yaşındayken bende aynen böyle düşünürdüm. Farkında olmadan agresifleşirmişim oysa. Abilerimin uyarılarıyla normal bir çizgi yakaladım bu yaşa geldim hala aynı çizgide ilerliyorum. Velhasıl kelam biraz daha sakin olmakta fayda var.

Eyv. saol,tavsiyelerini göz önünde bulundurcam..!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe yöneticilerinin basın toplanstısını dinleseydi başkan, bu durumda Fenerbahçe'nin ne yaptığını, ne düşündüğünü öğrenmiş olurdu. Açıktan para, ütelik bu miktarda bir para ödemesi yapılamaz, eskiden yapılmıştır ama şu anda, bu kadar denetim varken Fenerbahçe böyle bir şey yaparak kendini tehlikeye atmaz.

Şekip Mosturoğlu basın toplantısında olay Gökhan ile Ankaragücü arasında, tek taraflı fesh işlemini Ankaragücü kabul etmeyip federasyona başvuracaktır ve oradan bir karar çıkacaktır, bizi bağlamaz dedi. Hatırlarsınız Deniz transferinde de böyle bir durum olmuştu ve sonradan federasyon bonservis bedelini belirledi ve Fenerbahçe ödedi. Yani Gökhan'ın fesh işleminin de kararını federasyon verecek, sonra da Bolu-Ankaragücü arasındaki anlaşmayı sonuca bağlayacak.

Aynı toplantıda yine Şekip Mosturoğlu biz hiç bir sorumluluğumuz olmamasına rağmen biz arabulucu olmak istedik ama 2 kulüp bir türlü anlaşamadı, bu nedenle de Gökhan ayrıldı ve biz transferi gerçekleştirdik dedi. Boluspor'un hakkını koruyan ve bu nedenle uzun süre bekleyip, transferin çıkmaza girmesiyle fesh yöntemini uygulamıştır Fenerbahçe.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Eyv. saol,tavsiyelerini göz önünde bulundurcam..!

Bak bende Boluyu boLu insanını az çok biLirim hatta çok iyi biLirim (: istersen ö.m ile bana uLaş sana bir iki isim vereyim sende ne kadar iyi biLdiğimi anLarsın (:

Bu işLer gaza gelinerek yapılan işler boşver sende biraz sakin oL
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri