-
"F.Bahçe sus payı teklif etti!"
Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Fenerbahçe Kulübü'nün Gökhan Emreciksin transferi nedeniyle Boluspor'a 200 bin dolar sus payı teklif ettiğini iddia etti..

Gökhan Emreciksin'i Ankaragücü'ne verirken, "Üçüncü bir takıma satılması halinde paranın yarısı Boluspor'a verilecek" hükmünü koyan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, bu futbolcunun Fenerbahçe'ye transferinin ardından hala Boluspor'a ödeme yapılmaması üzerine hukuki süreç başlattı. Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, "Gökhan Emreciksin, Ankaragücü ve Fenerbahçe kulüpleri bu transferde hüllenin içinde yer almışlardır. Bunu bütün spor kamuoyu bilmektedir. Basında büyük rakamlar konuşulmuştur. Şu anda gördüğümüz durum, Fenerbahçe Kulübü 'Ben para vermedim', Ankaragücü ise 'Ben para almadım' diyor. Ama iki aydan beri Türkiye'de 2 milyon 200 bin euroluk rakamlar konuşuluyor. Bunu Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu da biliyordur. İnşallah bu hakkımızı hukuk yoluyla almaya çalışacağız. Kararı bu kurul verecek. Futbolcunun sözleşmesi ayın 5'inde fesh oluyor, ayın yedisinde transfer gerçekleşiyor" diye konuştu.
Fenerbahçe Kulübü'nün Boluspor'a 200 bin dolar teklifte bulunduğunu iddia eden Çarıkçı, "Fenerbahçe kulübüyle sürekli görüşmeler yaptık. Sonuç alamadık. Boluspor kulübüne 200 bin dolar para teklif edildi. Bu parayı kabul etmedim. Futbolcu önerdiler, kabul etmedim. Bolu halkı ve Bolu taraftarı adına bu tür pazarlıklara girmem. Bu kulüp, 200 bin dolar gibi bir paraya satılık değildir. Transferde en büyük olay futbolcunun fiyatının olmamasıdır. Biz Fenerbahçe kulübünden verilen paranın rakamını söylemesini beklerdik. Ama şu anda verilen rakam ortada olmadığı gibi alttan giden paralar var. Bunu herkes biliyor. Benim tek istediğim acaba bu futbolcu Fenerbahçe'de rahat top oynayabilecek mi ? Fenerbahçe yönetimi, bu futbolcudan yeteri kadar verim alabilecek mi ? Bunu spor kamuoyunun vicdanına bırakıyorum" dedi.
Genç futbolcu Gökhan Emreciksin'e de sert tepki gösteren Başkan Çarıkçı, "Basında Gökhan Emreciksin'in sözleşmesini kendi feshettiği yolunda haberler var. Her şeyi kendisi biliyor. Amacı Fenerbahçe'ye gitmektir. 'Boluspor'a iki yıl emek verdim. Boluspor'un hakkını yedirmem' gibi bir düşünceye sahip olmamıştır. Kendi menfaatini düşünmüştür. Çünkü bu transferin içinde Gökhan Emreciksin vardır" ifadelerini kullandı.
www.ajansspor.com
Mesaj Yetkileri