1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: 30 Hafta | Samsunspor - Diyarbakırspor

Arrow 30 Hafta | Samsunspor - Diyarbakırspor

Tarih : 13.04.2009
    Saat : 20:00
    Stat : 19 Mayıs

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Samsun son hafta evinde farklı kaybetti.Diyarbakırspor ise çok formda.

Diyarbakır'ın kazanacağını düşünüyorum en kötü ihtimal ise beraberlik.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Ben de bu maci kazanacagimizi düsünüyorum. Manisaspor puan kaybederse, bu hafta liderligi alabiliriz.

Bu macin önemi 2 kat daha artti bizim icin. Manisaspor kazandi, rakiplerimiz puan kaybetti. Eger bu macta kazanirsak Manisaspor ile puan farki 1 olacak kalacak, en yakin rakibimiz olan Altay'la aradaki puan farki 7 olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Dakika 65'de Burhan'ın attığı golle Samsunspor karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Vaay be Samsun nasil yendi ya ben Diyarbakir maci alir farki 7ye cikarip 2.ligi garantiler diye dusunuyordum ama Samsununda yeri cok rahat deildi bu galibiyet Altaya ve Manisaya yaradi ...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

tam şans goluydu. Frikikte top baraja çarptı fevziyi yanılttı gol oldu. Altay'a yaradı bu sonç

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Çok iyi oldu son 4 hafta için bir umut oldu hiç yoktan...!

Takim cok laubali oynadi yahu. Gören kisi takimin sampiyonluk yarisindan koptugunu sanardi. Umarim futbolcular kendine gelir, öbür macta puan kaybi yasatmazlar takima.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Vaay be Samsun nasil yendi ya ben Diyarbakir maci alir farki 7ye cikarip 2.ligi garantiler diye dusunuyordum ama Samsununda yeri cok rahat deildi bu galibiyet Altaya ve Manisaya yaradi ...
    Samsunluyum diye demiyorum ancak Samsun alttaysa deplasmanlar yüzünden altta. Geçen hafta kendi sahasındaki mağlubiyeti kimse beklemiyordu büyük sürprizdi. 4 tane mağlubiyeti vardı Samsun'un evinde zaten.. Ayrıca evinde en çok puan toplayan 4.takım Samsun.Normal sonuç bence.
    Bir Dost

Hellbells

[QUOTE=Hellbells;1430724]Samsunluyum diye demiyorum ancak Samsun alttaysa deplasmanlar yüzünden altta. Geçen hafta kendi sahasındaki mağlubiyeti kimse beklemiyordu büyük sürprizdi. 4 tane mağlubiyeti vardı Samsun'un evinde zaten.. Ayrıca evinde en çok puan toplayan 4.takım Samsun.Normal sonuç bence.[/QU

Ben Diyarbakirin formu ve zirveye yaklasma gibi nedenlerden dolayi soyledim yoksa Samsunun kendi evinde guclu oldugunu biliyorum

Mesaj Yetkileri