Tarih : 13.04.2009
Saat : 20:00
Stat : 19 Mayıs
Tarih : 13.04.2009
Saat : 20:00
Stat : 19 Mayıs
Samsun son hafta evinde farklı kaybetti.Diyarbakırspor ise çok formda.
Diyarbakır'ın kazanacağını düşünüyorum en kötü ihtimal ise beraberlik.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben de bu maci kazanacagimizi düsünüyorum. Manisaspor puan kaybederse, bu hafta liderligi alabiliriz.
Bu macin önemi 2 kat daha artti bizim icin. Manisaspor kazandi, rakiplerimiz puan kaybetti. Eger bu macta kazanirsak Manisaspor ile puan farki 1 olacak kalacak, en yakin rakibimiz olan Altay'la aradaki puan farki 7 olacak.
Dakika 65'de Burhan'ın attığı golle Samsunspor karşılaşmayı 1-0 kazandı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Vaay be Samsun nasil yendi ya ben Diyarbakir maci alir farki 7ye cikarip 2.ligi garantiler diye dusunuyordum ama Samsununda yeri cok rahat deildi bu galibiyet Altaya ve Manisaya yaradi ...
Çok iyi oldu son 4 hafta için bir umut oldu hiç yoktan...!
Takim cok laubali oynadi yahu. Gören kisi takimin sampiyonluk yarisindan koptugunu sanardi. Umarim futbolcular kendine gelir, öbür macta puan kaybi yasatmazlar takima.
Samsunluyum diye demiyorum ancak Samsun alttaysa deplasmanlar yüzünden altta. Geçen hafta kendi sahasındaki mağlubiyeti kimse beklemiyordu büyük sürprizdi. 4 tane mağlubiyeti vardı Samsun'un evinde zaten.. Ayrıca evinde en çok puan toplayan 4.takım Samsun.Normal sonuç bence.
Bir Dost
Hellbells
[QUOTE=Hellbells;1430724]Samsunluyum diye demiyorum ancak Samsun alttaysa deplasmanlar yüzünden altta. Geçen hafta kendi sahasındaki mağlubiyeti kimse beklemiyordu büyük sürprizdi. 4 tane mağlubiyeti vardı Samsun'un evinde zaten.. Ayrıca evinde en çok puan toplayan 4.takım Samsun.Normal sonuç bence.[/QU
Ben Diyarbakirin formu ve zirveye yaklasma gibi nedenlerden dolayi soyledim yoksa Samsunun kendi evinde guclu oldugunu biliyorum