O grupların ikisndende çıkarsın Ali.Orta dereceli gruplar![]()
O grupların ikisndende çıkarsın Ali.Orta dereceli gruplar![]()
Afrika Kupası B Grubu [ 19 Ocak 2014 ]
Böyle birşey yok.Cezayir karşısında maçın her yerinde üstün oynadık ancak 1 puana razı olduk.1-0 geriye düştük saçma sapan bir golle sonra saldırdık beraberliği bulduk ama 2.gol gelmeyince turnuvaya çok kötü başladık.
Afrika Kupası B Grubu [ 25 Ocak 2014 ]
Mali karşısında kötü futbol kaybedilen 3 puan.Turnuva bize kabus gibi başladı.Çok kötü oynadık ama Mali'de hiçbirşey oynamıyor.Ceza sahasına girip şutları yoktur.Sürekli uzaktan vuruyorlar ama çok iyi vuruyorlar.
Afrika Kupası B Grubu [ 29 Ocak 2014 ]
Angola karşısında kazanmaktan başka çaremiz yoktu.Kazandık.İyi oynadık.Hep iyi oynuyoruz ama sonuç gelmiyor bu sefer geldi ve kazandık grubu 2.olarak tamamladık.
Çeyrek Finalde Rakip Senegal
FM 2008'de de yaptığım 2009'da da bazı kariyerlerde sonradan kullandığım bir başlık olan Bir Manager Hikayesini yeniden açıyorum.
FM 2008'de ki kariyerimde de olduğu gibi oyuna işsiz başlıyoruz.Ve işsiz başladıktan sonrada takım bulup yükselmeye çalışacağım.
Oyun hakkındaki bilgilere gelicek olursak..
Açılan Ligler
İngiltere
-Barclays Premiership
-Coca-Cola Championship
Almanya
-Bundesliga
-2.Bundesliga
Fransa
-Ligue 1 Orange
-Ligue 2 Orange
İspanya
-La Liga
-Segunda Division 2
İtalya
-Serie A TIM
-Serie B TIM
Türkiye
-Turkcell Super Lig
-Bank Asya 1.Lig
Portekiz
-Liga betandwin.com
Rusya
-Prem'er Liga
Oyunu 9.0.3 veritabanıyla oynayacağım.Oyunun başlangıç tarihi Haziran 2008.Rusya dışındaki liglerde sezonlar başlamadı.Bir tek Rusya ligi başladı ve oradada 10 maç oynanmış durumda.
İşte FM 2008'deki Kariyer
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=63761&highlight=Bir+Manager+Hikay esi
Kuralları okudum ve kabul ediyorum.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
Ve Kariyer Başlıyor..
Oyunu açtım.Ve boş olan bütün takımları başvurdum diyemiyeceğim.Altaya başvurmadım.Altayda çalışmak istemediğimden dolayı.Onun dışında bütün klüplere başvurdum.Martinique yede başvurdum ama teklif gelirse kabul etmem.Çünkü baktım ki hiçbir turnuvaya katılmıyorlar.
Bakalım kimlerden teklif gelecek
Başarılar diliyorum.
Ali hedef kaç takım.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
10 mu 15 mi ona göre.
yarım takım bulursan ne ala.
Martinique'ye sakın gitme.Franas National Liginde sanırım.Ben gitmiştim 2010 yılındamı ne
.Takımda futbolcu yok
.Yani hiç gerek yok ona
.Başarılar Ali.
yok canım o Martinque milli takım olansaol..
----------------
Vit.Setubal'da Yeni Dönem..
Portekiz Liga Sagres takımlarından Vit.Setubal Türk manager Ali Göçmen ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Portekiz birinci liginde mücadele eden ve UEFA Kupasında mücadele edecek Vit.Setubal 2005 yılında Liga Sagres'e(Portekiz Birinci Ligi) çıkmıştı.Ve geçen sene Portekiz Lig Kupasını kazanarak UEFA Kupasına katılmaya hak kazanmıştı.
Şuana kadar hiçbir takım çalıştırmamış olan Ali Göçmen Vit.Setubal gibi bir takıma geldiği için memnun olduğunu söyledi.UEFA Kupasında mücadele edecek olmalarınında çok önemli olduğunu vurgulayan Göçmen UEFA Kupası çok iyi bir kupa oluyor orada yer almaktan mutlu olacağız ve gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz dedi.
Setubal Kadrosu..
Senegal ve Gürcistan Ali Göçmeni İstedi..
Senegal ve Gürcistan Milli takımları Ali Göçmen için teklifte bulundu.
Senegal ve Gürcistan Milli takımları Ali Göçmen için teklifte bulundu.Ancak Ali Göçmenin cevabı şuan milli takım çalıştırmak istemiyorum oldu.Bunun ardından Senegal ve Gürcistan Milli takımları yeni teknik direktör arayışlarına girdi.
Başarılar Ali![]()
Gerardo Cortes Setubal'da
Şilili Gerardo Cortes Ali Göçmen'in isteği üzerine Vit.Setubala transfer oldu.4 yıllık sözleşme imzalayan Cortes Vit.Setubal takımına geldiği için memnun olduğunu söyledi.
Birleşmiş Milletler takımından transfer edilen Gerardo Cortes 20 yaşında.Yıldız adayı olarak tabir edilen Cortesi transfer eden Ali Göçmen de bu transferden mutlu.Ali Göçmen Cortes başta gelmek istemiyordu ama biz burada neler yapacağımızdan bahsettik ve onu ikna etmeyi başardık.Vit.Setubal için hayırlı olsun dedi.
Bunun yanında 4 senedir Vit.Setubal forması giyen 32 yaşındaki Jorge Riberio'nun Bunrley takımına transfer olduğu öğrenildi.
Gerardo Cortes Profili
Çok iyi transfer olmuş Ali.
Başarılar Ali
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
evet takıma faydalı olur inşallah
saol..
-----
Vit.Setubal Lige Hazır..
Vit.Setubal oynadığı hazırlık maçlarının ardından ligi beklemeye başladı.Hazırlık maçlarında iyi sonuçlar alan ve sadece Sporting Lizbona yenilen Vit.Setubalda moraller yerinde.
Kampın en etkili ismi ise Joeano oldu.Son maçta 4 gol atan futbolcu performansıylada göz doldurdu.Bunu gören Ali Göçmen Joeano'yu yeniden A Takıma aldı.
İlk Maç Porto ile..
Ali Göçmen hem Vit.Setubal hemde kariyerinin ilk resmi maçında Porto ile deplasmanda karşılacak.Porto sezona şampiyonluk ümidiyle giriyor.Ali Göçmen bu maç için zor olacak Porto çok güçlü bir ekip ama elimizden geleni yapacağız dedi.
Ali Setubalde başarılar ilgin bir takım![]()
Ooooo! Kardeşim Yeni Ufuklara Açılmışız
Bu Arada Keşke Senegalin Teklifinide Kabul Etseydin Milli Takımdan İstediğin Genç Oyuncuları Takıma Katardın. Süper Gençleri Var.
Enteresan Bir Hikaye Olacağı Muhakkak Başarılar Hocam![]()
başarılar kardeş anlatımın hoşdevamını bekliorm
Kariyer hayırlı olsun. Allah askına istifa etme artık![]()
TariboWest
Başarılar...
Valla Napsın Hocam Şanssızlıklar Yakasını Bırakmıyor kiEkonomik Sakatlıklar Falan Filan Olumsuzluklar Hep Kardeşimi Buluyor
İnşallah Bu Kariyerde Olağandışı Bişey Olmazsa Oyunda Efsane Olacaktır
İnanıyorum Ben Hocama
![]()
Başarılar dilerim Ali.Umarım bu sefer şanssızlıklar yakanı bırakır.Güzel bir takım tercihi yapmışsın.Cortes kaliteli bir isim sana katkı sağlar.Porto maçı zor geçecek ama kazanırsan hem lige iyi başlamış olursun hemde Porto gibi bir rakibi yenerek büyük moral depolarsın.
Başarılar dilerim Ali.Porto-Benfica-Sporting üçlüsünün hegamonyasında geçen bir ligde neler yapabileceksin bakalım.
Hocam başarılar5-6 sezon bekliyoruz setubal den devre arası mı ayrılacaksın
?
Football is simple,but Football Manager is not
çok saol.
saol... bakalım neler olacak
saol..
çok saol abi çok saol
İnşallah diyelim..Porto maçı çok zor ben daha öncede Portekizde oynamıştım Porto dehşet gidiyordu bakalım inşallh fark yemeyiz fark yersek bırakırım
o hegamonyanın yıkılması için benden sonraki kuşaklar ancak o işi yapar
kafam atarsa hemen ayrılırımkafam ne zaman atarsa
-------
Hulk Durdurulamadı..
Portekiz Liga Sagres'te ilk maçta Porto kendi sahasında Vit.Setubalı 2-1 yendi.Portonun gollerini Hulk atarken Vit.Setubalın tek golü Danile Portoguldan geldi.
Karşılaşmaya ataklarla başlayan Porto bir türlü golü bulamadı.Çok iyi kapanan ve Portoya gol şansı vermeyen Vit.Setubal'ı 38.dakikada Hulk'un enfes golü yıktı.Bu golün 6 dakika sonrasında Hulk farkı 2'ye çıkardı.İkinci yarıda pozisyon yakalayan Vit.Setubal bunları gole çeviremedik.Dakikalar 90+2 yi gösterdiğinde Vit.Setubal'ın tek golü geldi.
Karşılaşma sonrası konuşuan Ali Göçmen şunları söyledi : "Buraya gelirken çok zor bir rakiple oynayacağımızı biliyorduk.Nitekim öyle de oldu.Ama hazırlıklarımızıda buna göre yapmıştık.Maç boyunca Porto'nun en etkili olduğu kanatları tıkadık böylece Portoya fazla fırsat tanımadık.Fakat Hulk öyle bir gol attıki gerçekten şahane.O golü yedikten sonra ilk yarı bitene kadar biraz oyundan düştük.İkinci yarı 2 tane çok net fırsatımız oldu ama değerlendiremedik.Sağlık olsun.Zor deplasmandı iyi mücadele ettik.Yolumuza devam edeceğiz.
Olsun deplasmanda puan kayıpları mutlaka olacaktır önemli olan bunları kendi sahanda telafi etmektir![]()
İyi olacak Ali gönlünü ferah tut.![]()