1 ile 30 arası toplam 391 sonuç

Konu: Bir Manager Hikayesi [ 7. Sezon - 11. Takım ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Martinique'ye sakın gitme .Franas National Liginde sanırım.Ben gitmiştim 2010 yılındamı ne .Takımda futbolcu yok .Yani hiç gerek yok ona .Başarılar Ali.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Martinique'ye sakın gitme .Franas National Liginde sanırım.Ben gitmiştim 2010 yılındamı ne .Takımda futbolcu yok .Yani hiç gerek yok ona .Başarılar Ali.
    yok canım o Martinque milli takım olan saol..

----------------

Vit.Setubal'da Yeni Dönem..

Portekiz Liga Sagres takımlarından Vit.Setubal Türk manager Ali Göçmen ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Portekiz birinci liginde mücadele eden ve UEFA Kupasında mücadele edecek Vit.Setubal 2005 yılında Liga Sagres'e(Portekiz Birinci Ligi) çıkmıştı.Ve geçen sene Portekiz Lig Kupasını kazanarak UEFA Kupasına katılmaya hak kazanmıştı.

Şuana kadar hiçbir takım çalıştırmamış olan Ali Göçmen Vit.Setubal gibi bir takıma geldiği için memnun olduğunu söyledi.UEFA Kupasında mücadele edecek olmalarınında çok önemli olduğunu vurgulayan Göçmen UEFA Kupası çok iyi bir kupa oluyor orada yer almaktan mutlu olacağız ve gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz dedi.

Setubal Kadrosu..

Senegal ve Gürcistan Ali Göçmeni İstedi..

Senegal ve Gürcistan Milli takımları Ali Göçmen için teklifte bulundu.

Senegal ve Gürcistan Milli takımları Ali Göçmen için teklifte bulundu.Ancak Ali Göçmenin cevabı şuan milli takım çalıştırmak istemiyorum oldu.Bunun ardından Senegal ve Gürcistan Milli takımları yeni teknik direktör arayışlarına girdi.

Mesaj Yetkileri