Anket Sonuçlarını Görüntüle: Süper Ligde ve Avrupada Adımızı Kaç Yılda Tarihe Yazdırırız?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Ömür Boyunca Yazdıramazsın Boş Hayallerdesin

5 20.83%
  • 1 yılda

1 4.17%
  • 2 yılda

1 4.17%
  • 3 yılda

9 37.50%
  • 5 yılda

6 25.00%
  • O Kadar Uzun Kalamazsın

2 8.33%
Sayfa 1 / 14 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 406 sonuç

Konu: Orta Anadoludan Avrupaya Açılan Kapı ***MKE KIRIKKALESPOR***(4.Sezon)

sakary Ali Misafir

abi artık şu Fenerbahçe ile ilişkini kes ya yada onlar senin pilot takımın olsunlar

Seni mi Kırayım Kesiyorum Ulen Belki Manu veya Barçayı Bulurum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Federasyon Tarafından Türkiye Profesyonel Liglerinin Tescili Yapıldı

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Bu Arada Fener'in Pilot Takımıyım Ama Hiç Bir Oyuncusundan Oldum Olalı Yararlanamadım Tek Faydası Hiçbir Şey Yapmadan Yıllık Hesabıma Para Yatırdı Aziz Yıldırım Saolasın Parasını Bizede Koklattı
    Last edited by BaGa TaRKaN : 08.Temmuz.2009 at 23:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Evet Bütçemiz Açıklandı Oldukça İyi Bir Kaynak Verdiler Bende Bunu Hemen Değerlendireyim
    Bu Arada Yönetim Ligi Makul Bir Yerde Bitirmemizi İstiyor Bende Avrupa Kupalarına Katılma Mücadelesi Vereceğimizi İlettim Saolsun Başkan Biraz Daha Elini Cebine Attı Maaş Bütçemizde 350K Gibi Hatırı Sayılır Bir Para

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Evet Nasıl Kullansam Acaba?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

sakary Ali Misafir

oo çok iyi para abi gençlere yönel ya gençlere zaten tecrübeli oyuncular pek tercih etmezler sanırım sen gençlere yönel güzel bir takım kur bence

Default Orta Anadoludan Avrupaya Açılan Kapı ***MKE KIRIKKALESPOR***(4.Sezon)

LOGOMUZ

[IMG][/IMG]

FLAMAMIZ

[IMG][/IMG]

Fikret Karabudak Stadı

TARİHÇE

Kırıkkale’de futbol MKE Askeri Fabrikalarının kurulması ile birlikte başlar ve 1930’lu yılların içinde bu fabrikaların her birinin kendi takımlarını kurması ile birlikte gelişir. Kurumlar arası lig maçlarının oynandığı bu dönemde, MKE Askeri Fabrikalar Genel Müdürü Fikret Karabudak Paşa’nın emriyle bu günkü stat inşaatına da başlanır. 1930’lu yılların sonlarında yapımı tamamlanarak hizmete açılan stadımızın ilk zemini kömür curufu üzerine serpilmiş ince ırmak kumudur.

MKE Askeri Fabrikalar zamanında Harp Sanayi sınıfından bir çok ünlü futbolcu Kırıkkale’de askerlik yapar ve Fabrikalar Arası Lig Maçlarında da oynarlar. Bunlardan bazıları GS’li Sarı Naci, BJK’li kaleci Ethem ve Vefa’lı Arap Lütfü’dür.

1950 yılında Askeri Fabrikaların MKE Kurumu’na dönüşmesi ve sivilleşmesi ile birlikte fabrikalar arası lig ve takımlar fes olur. Sadece MKEK Mühimmat Fabrikası bünyesinde Kırıkkale Gücü ile MKEK Çelik Fabrikası bünyesinde Çelik Hadde futbol takımları Ankara Amatör Kümede faaliyetlerine devam ederler.

1957 yılında MKEK Bölge Müdürlüğü İnşaat Kısım Müdürü rahmetli Avni Gürsel Bey, Kırıkkale’de üçüncü bir amatör takım kurar. Takımın Kırmızı-Lacivert renkleri ile Kırıkkale İdman Yurdu olarak belirlenen ismi, Avni Bey’in daha önceki yıllarda yöneticilik yaptığı Mersin İdmanyurdu’ndan esinlenilmiştir.

1958-59 sezonunda Ankara 4. Amatör Kümede lig maçlarına başlayan bu takım her sene küme atlayarak 4. senesinde Ankara Amatör 1. Kümeye yükselir. Bu kümedeyken amatörler arasında ün yapmış olan Ankara Muhafız Gücü’nü sahasında yenen tek sivil takım ünvanını kazanır.

Amatör kümedeki bu başarılı gidişatı profesyonelliğe taşımak isteyen takım, rahmetli Yılmaz Akcan’ında destekleriyle, Kırmızı-Lacivert renkleri ve Kırıkkalespor ismi ile 1967-68 sezonunda 3. Lige alınır. İlk Kulüp Başkanı Yılmaz Akcan, ilk Teknik Direktör Necdet Niş’dir. Takım profesyonel olduktan sonra Kırıkkale Gücü takımına bir çatı ve isim altında birleşme teklifinde bulunur ancak bütün çabalar sonuçsuz kalır.
    O zamanlar Fikret Karabudak Stadı MKE Kurumuna ait olduğu için, staddan ve tesislerden birinci derecede Kırıkkale Gücü yararlanmakta, Kırıkkalespor kapalı beton tribünün altındaki bölümle idare etmektedir.

Bu mağduriyetin giderilmesi bakımından şehrin mülkî amirlerinin de devreye girmesiyle iki takımın profesyonel çatı altında birleştirilmesi, 1968 Ocak ayında her iki takımın yaptığı genel kurul toplantılarında uzun süren pazarlıklar sonucunda gerçekleşir.

Lacivert-Beyaz renklere sahip Kırıkkale Gücünün, Lacivert-Kırmızılı Kırıkkalespor’ a katılması neticesinde ortak renk olan Lacivertin yanına Kırıkkalespor’un Kırmızısı ile Kırıkkale Gücü’nün Beyazı eklenmiş, böylelikle Kırmızı-Lacivert-Beyaz renklerine sahip, Türkiye’nin ilk 3 renkli takımı tescil edilmiştir.

Kırıkkalespor Lige alındığı 1967-68 sezonu da dahil olmak üzere hep şampiyonluğa yarışmış, 1973-74 sezonuna kadar hep son anlarda şampiyonluğu kaçırmıştır.
    1973-74 sezonu başında Teknik Direktörlüğe Doğan Ağaltay getirilir ve yeni sezonda güçlü bir takım için kaliteli transferler yapılır. O zamana kadar Doğu grubunda mücadele veren Kırıkkalespor, İstanbul-Ege grubuna alınır ve 22 takım içinde bitime üç hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Kırıkkalespor 2. Lige yükselir.
    Kurulduktan (1967-68 sezonu), 2. Lige çıkana kadar (1974) geçen sürede yani 8 sezon kendi sahasında yenilmeyen Türkiye’nin tek takımı (Bu unvan halen elimizde) olan Kırıkkalespor, kendi sahasındaki ilk mağlubiyetini 1974-75 sezonunda Eskişehir Demir Spor’dan almıştır (0-1).

1975-76 sezonunda da zirveye oynayan Kırıkkalespor şampiyonluk maçını kendi sahasında Mersin İdmanyurdu ile oynamış, ancak çıkan talihsiz olaylar nedeniyle maç yarım kalmış ve Mersin İdmanyurdu hükmen galip sayılarak şampiyon olmuştur.
    Şampiyonluğu son maçta Mersin İdmanyurdu’na kaptıran Kırıkkalespor yılmamış, mevcut kadroya yapılan takviyelerle birlikte takımın başına da Suat Mamat getirilmiştir. Başkan Ali Rıza ÖZTÜRK, Genel Kaptan Ali Koç UZEL ve diğer yönetim kurulu üyelerine Türkiye’de ilk defa bir ilçe takımını Türkiye 1. Ligine çıkarmak nasip olmuştur.

[IMG][/IMG]

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69093
    Okudum ve Kabul Ediyorum[/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Kariyer onaylandı.

Başarılar diliyorum.

Başarılar Dilerim ..

Başarılar diLerim...

teşekkür ederim hepinize destekleriniz için uzun maceramız başlıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Başarılar dilerim

Oyunda ilk sezonu tamamladım kariyeri eş zamanlı açıp ilerlemek istiyodum ama geçen hafta sisteme alışamadığım için konu açma girişimlerim başarısızlıkla sonuçladı bugün açabildim ve özetle ilk sezonumda neler yaptığımı anlatacağım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Takımda öncelikle ilk hedefimiz sağlam bir kadro oluşturup ve yavaş yavaş amacımıza ulaşmak transfer bütçemiz 0 olduğu için oyuncuları kiralama yoluyla ve serbest oyuncuları takıma katmaya çalıştık.

[IMG][/IMG]
    Last edited by BaGa TaRKaN : 23.Mayıs.2009 at 00:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

hocam basarılar dilerim. Fakat gelenler kısmında en alt yeri neden karaladın
    TariboWest

Transfer ettiğim bazı oyuncularımın özellikleri

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam.

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    hocam basarılar dilerim. Fakat gelenler kısmında en alt yeri neden karaladın
    Ümitciğim orada bu sezon kadroya katılan oyuncular var onlar sürpriz olsun bu sezon yaptığım işlerden kısa bir özet sunacağım. Bu sezon bank asyada mücadele edeceğim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Başarılar hocam.
    Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Başarılar dilerim
    teşekkür ederim arkadaşlar ilk paylaşımım olduğu için biraz heyecan var
    Last edited by BaGa TaRKaN : 23.Mayıs.2009 at 00:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

[IMG][/IMG]

başarılar ben pendiki şampiyon yaptım bakalım sen ne yapıcaksın ben çok iyi beleş adamlar buldum kariyerime bakabilirsin ama oyunun başında özbek ve kazakları açman gerek benimkileri görmen için...

Oynadığımız maçlarda genelde az gol atıp az gol yedik oyunda en gollü maçlarımız zeytinburnu ve beykoz maçları (3-1). En farklı galibiyetimiz Zeytinburnu (3-0). Oyunu daha çok kontrollü oynayarak sonuca gitmeye çalışıyoruz bunun sonucunda sıkıcı geçen bir hayli maçımız var ama istediğimiz aldık genelde

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Quote Originally Posted by canalkan34 View Post
    başarılar ben pendiki şampiyon yaptım bakalım sen ne yapıcaksın ben çok iyi beleş adamlar buldum kariyerime bakabilirsin ama oyunun başında özbek ve kazakları açman gerek benimkileri görmen için...
    Takipçinim bende bundan sonra kardeşim bakacağım zaten bank asyada güzel takım oluşturmam lazım.
    Bizim kulübü kimse tanımıyor olacak ki kimse gelmedi elimi attığım çoğu oyuncular benim teklifimi kabul etmediler kiminle ilgilendiysem sürekli rakip kulüpler çıktı çaldılar benden
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet ilk 20 maç sonunda Etimesgutun arkasından 2.olarak yükselme grubuna çıktık beraberlikler fazlaydı ama yinede amacımıza ulaştık

[IMG][/IMG]
    Last edited by BaGa TaRKaN : 23.Mayıs.2009 at 01:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Yükselme gruplarına iyi başlayamadık ve ilk 2 maçımızı deplasmanda oynadık ve 1 puan aldık sonraki üç hafta peşpeşe evimizde oynamanın verdiği avantajıyla bunuda iyi değerlendirdik ve evimizde hiç mağlup olmadan deplasmanlardan da güzel sonuçlarla dönerek birinci lige çıkmayı hak ettik

[IMG][/IMG]

Grupta oynadığım maçların sonuçlarıyla ve istatistikleriyle beraber 8.haftadan itibaren yayınlıyorum.

YG 8.Hafta
    Beylerbeyi 1-1 Kırıkkalespor
    [IMG][/IMG]

YG 9.Hafta
    Kırıkkalespor 1-0 Ofspor
    [IMG][/IMG]

YG 10.Hafta
    Kırıkkalespor 0-0 Adanademirspor
    Bir de forvetlerimiz becerikli olsa...
    [IMG][/IMG]

YG 11.Hafta
    Sarıyer 1-1 Kırıkkalespor
    Beraberlikler takımıyız
    [IMG][/IMG]

YG 12.Hafta
    Kırıkkalespor 3-0 Pazarspor
    İlk maçta yenildiğimiz pazardan 10 kişi kalmamıza rağmen rövanşı net skorla aldık
    [IMG][/IMG]

YG 13.Hafta
    Belediye Van 1-1 Kırıkkalespor
    Bir puanla dönüyoruz ama paçayı zor kurtardık
    [IMG][/IMG]

YG 14.Hafta
    Etimesgut Şekerspor 0-0 Kırıkkalespor
    Deplasmanlarda çok etkisiz oluyoruz ama puan alıyoruz.
    [IMG][/IMG]

YG 15.Hafta
    Kırıkkalespor 3-1 TİY
    Sahamızda bileğimiz bükülmez 71'dir çünkü Kalemiz
    [IMG][/IMG]

YG 16.Hafta
    Elazığspor 1-1 Kırıkkalespor
    Ortada geçen bir oyundu maçın hakkı beraberlikti. Artık Klasiğimiz bizim beraberlikler
    [IMG][/IMG]

YG 17.Hafta
    Ofspor 1-2 Kırıkkalespor
    Deplasmandaki ilk galibiyetimizi aldık nihayet
    [IMG][/IMG]

YG 18.Hafta
    Kırıkkalespor 1-1 Beylerbeyi
    Sezonu galibiyetle kapatmak istedik olmadı
    [IMG][/IMG]

Takipçiinim Abi.Başarılar..

VE MUTLU SON
    Beraberlikler tadımız tuzumuz. BANK ASYADAYIZ...

[IMG][/IMG]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Pesimistr View Post
    Takipçiinim Abi.Başarılar..
    Eyvallah Hürmetlerimi sunuyorum
    Last edited by BaGa TaRKaN : 23.Mayıs.2009 at 02:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sezon boyunca genel olarak oynadığım kadro
    [IMG][/IMG]

Yılın Ödülleri
    [IMG][/IMG]

Ankaragü ve Ayhan'a yaptıkları hizmet için çok teşekkür ediyoruz. Emekleri çok büyük beş kuruş bile almadan hem Ankaragücü hemde Ayhan'a takıma Evren ile beraber katkı yaptıkları hiç Kırıkkalede unutulmayacaklardır ve yılın oyuncusu olmayı gerçekten çok haketti Tebrikler...
    [IMG][/IMG]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet ilk sezonu tamamladık arkadaşlar bank asya birinci ligde mücadelemizi sürdüreceğiz. Yorumlarınızı bekliyorum.

Yönetim Bu sezon ligde kalmamızı istiyor ve hedeflerimiz doğrultusunda çok büyük para olan 18K verdi: yönetimin bonkörlüğü gözlerimi yaşarttı beni çok duygulandırdılar

Yine beleş oyunculara yöneleceğiz bu arada parada bonkör olan yönetim bir türlü destekçi kulübü bulamıyor. O da başkanın itibarının olmadığını gösteriyor
    tabi başkana kimse kefil olmak istemiyor
    Last edited by BaGa TaRKaN : 23.Mayıs.2009 at 03:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

vay be kimse yorum yazmamış bende ilerleyim bari

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

cok basarılı bir sezon gecmiş. Tebrikler
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Kardesim Öncelikle Yorum İşini Sabırla Bekle elbet Sürekli Yorum Yapan Arkadaslar oLacak Bizim Gibi Takipcinim. Ben Merak Etme.
    Sezonu Cok Basarılı Gecirmişsin.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Sayfa 1 / 14 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri