Anket Sonuçlarını Görüntüle: Süper Ligde ve Avrupada Adımızı Kaç Yılda Tarihe Yazdırırız?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Ömür Boyunca Yazdıramazsın Boş Hayallerdesin

5 20.83%
  • 1 yılda

1 4.17%
  • 2 yılda

1 4.17%
  • 3 yılda

9 37.50%
  • 5 yılda

6 25.00%
  • O Kadar Uzun Kalamazsın

2 8.33%
1 ile 30 arası toplam 406 sonuç

Konu: Orta Anadoludan Avrupaya Açılan Kapı ***MKE KIRIKKALESPOR***(4.Sezon)

Hybrid View

başarılar ben pendiki şampiyon yaptım bakalım sen ne yapıcaksın ben çok iyi beleş adamlar buldum kariyerime bakabilirsin ama oyunun başında özbek ve kazakları açman gerek benimkileri görmen için...

Quote Originally Posted by canalkan34 View Post
    başarılar ben pendiki şampiyon yaptım bakalım sen ne yapıcaksın ben çok iyi beleş adamlar buldum kariyerime bakabilirsin ama oyunun başında özbek ve kazakları açman gerek benimkileri görmen için...
    Takipçinim bende bundan sonra kardeşim bakacağım zaten bank asyada güzel takım oluşturmam lazım.
    Bizim kulübü kimse tanımıyor olacak ki kimse gelmedi elimi attığım çoğu oyuncular benim teklifimi kabul etmediler kiminle ilgilendiysem sürekli rakip kulüpler çıktı çaldılar benden
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet ilk 20 maç sonunda Etimesgutun arkasından 2.olarak yükselme grubuna çıktık beraberlikler fazlaydı ama yinede amacımıza ulaştık

[IMG][/IMG]
    Last edited by BaGa TaRKaN : 23.Mayıs.2009 at 01:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri