Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Hannover: Futbol Canavarı(2.sezon)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Default Hannover: Futbol Canavarı(2.sezon)

Çok kariyer açan biri sayılmam.Açtığım kariyerler de rağbet görmüyo zaten ama bu kez bunun bitmesini umuyorum.Anlamsız bir şekilde son 2 yıldır Hannover 96 sempatisi doğmuştu bende ara ara alırım bu sebepten dolayı bu takımı.Şimdi de Hannover ile bir kariyer açıyım dedim...

harika bir doğası ve havası var şehrin ama transfer bütçesi olarak 0 euro vermeleri üzdü beni bakalım istiycem başkandan biraz para yoksa başarı hayal başkan demeyi düşünüyorum neyse stadyumumuzun bulunduğu yer gerçekten muazzam işte görüntüsü

açtığım ligler almanya,ingiltere,ispanya ve italyanın ilk ligleri

kuralları okudum kabul ediyorum
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
    Last edited by sananes : 06.Eylül.2009 at 19:44
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başarılar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

Başarılar hocam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

hazırlık maçlarını tamamladım kolay rakiplerdi maçlarda aynı şekilde kolay geçti.Bi tanede almanya kupa maçı oynayıp gol rekoru kırdık transfer bütçesi olarak koca bir hiç verdikleri için transfer yapamadan var olan kadrom ile mücadele edicem hedef lig kupasını kazanmak
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ilk maç çok kötü oynayıp çok rahat kazandık.Başlangıç önemlidir

maçın genelinde iyi oynadık ama sakatlıklar yüzünden 4 değişiklik yaptırmadıklarından sonlara dogru 10 kişi oynadık direnemeyip son dakika da golü yedik.Tüm değişiklikler sakatlık yüzündendi sinir etti bu sakatlıklar beni

tam 8 sakat oyuncu vardı bruggink'i forvet oynattım hatta oyuncu yoktu cünkü yinede kazandım ve cok daha iyi oynadık dortmund'a oranla.Güzel başlangıç oldu ama kupada wolsburg deplasmanına gidiyoruz elenme ihtimalim yüksek oldu tek hedefimizden bu kadar erken koparsak kötü olur

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

hocam 3 macta 7 puan cok guzel

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by steal View Post
    hocam 3 macta 7 puan cok guzel
    teşekkürler yorumun için bence de güzel 7 puan ama iç sahada genelde her takımla basarılı olabiliyorum ama deplasman performansım tam tersi.Kolay maclarla baslasam da umarım devam edebilirim böyle

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Abi bu takımın stadının bulunduğu konuma hasta oldum yaa.Gidelim bi ara

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

başarılar hocam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by ksiempre View Post
    başarılar hocam
    teşekkürler

münih'i yendim hemde deplasmanda ribery van bommel ze roberto demichelis gibi yıldızları sakatlık yüzünden oynamadı.Kapalı savunma yapıp beraberliği kurtarırım diyodum ki kalecileri öyle bi hata yaptı ki evlere şenlik bizde affetmedik 3 puanı aldık

bu ligde en korktuğum takım bielfeld yahu çözemedim bu takımı bir türlü

maalesef kupadan elendik elimden geleni yaptım ama kazanamadık.Maçtan sonra başkan Martin Kind "Kendisi bize almanya kupasında beklenenden çok daha basarılı olacağı sözünü vermesine ragmen ikinci turda elendik." diyerektakımdaki maddi sıkıntılara ragmen elimden geleni yapıyo olmamı göz ardı edip sorumluluğu bana yükselesede sonraki lig macında güçlü stutgartı yenerek taraftarın gönlünü almayı basardım

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Kupadan elenmen kötü olmuş ama ligte sonuçlar güzel

Başarılar Kardeşim Hannover Yanlış Hatırlamıyosam Doğu Almanyanın Bir Zamanlar En Zengin Kentiydi Sanayisi ile Ünlü Bir Yer Ama Çevreye Verdiği Önemden Dolayıda Saygınlığını İspatlamış Şehir
    Bu Arada Sen O Başkanı Getir Ben Kulaklarını Çekeyim Takıma Hem Destek Vermesin Hemde Tüm Sorumluluğu Üzerine Atsın Başlarım Böyle Başka Şimdi
    Sen Hesabını Bildir Kardeşim Şuna Benide Çağır Beraber Bildirelim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Stuttgart ve Bayern galibiyetleri süper. Gayet iyi gidiyorsun devre arası muhtemelen transfer bütçesi verir başkan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Başarılar Kardeşim Hannover Yanlış Hatırlamıyosam Doğu Almanyanın Bir Zamanlar En Zengin Kentiydi Sanayisi ile Ünlü Bir Yer Ama Çevreye Verdiği Önemden Dolayıda Saygınlığını İspatlamış Şehir
    Bu Arada Sen O Başkanı Getir Ben Kulaklarını Çekeyim Takıma Hem Destek Vermesin Hemde Tüm Sorumluluğu Üzerine Atsın Başlarım Böyle Başka Şimdi
    Sen Hesabını Bildir Kardeşim Şuna Benide Çağır Beraber Bildirelim
    Yakında zaten Türk zenginlere seslenicem burdan.Beni alın Hannover'i alın diye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Çok zorlandığım bi maçtı.Hatta sadece kapandım diyebilirim baktım ataga cıkamıyoruz bi puana yattım

Çok hoş bi frikik golü yedik.Sonrasında bastırdılarda ilk yarı boyunca müdahale etmeden izledim maçı.Devre arasında kanat oyuncularıma biraz fırça attım.Beklere daha çok çıkmalarını tembihleyip biraz taktik değiştirerek zorda olsa kazandım.Derbi mücadelesiydi ayrıca

Maçtan önce puan tablosunda liderliğe oturmustum.Glahbach'sa ikinciydi.Sürpriz çıkış yapan iki takımın mücadelesinde bana göre sürpriz olmadı rahat kazandık

bu oyunda "yenilmezlik rekorunu kırdınız" tarzı cümle duymayı sevmiyorum çünkü bi sonraki maç nedense olması gerekenden zor oluyo.Rahat kazanmamız gereken maçı farklı kaybettik.Net 7-8 tane karsı karsıya pozisyon kacırarak hem de yazık oldu...

ligde 10 macta 20 puanla averajla ikinci sıradayım.Git gide daha sıkıntılı geciyo maclar, kadro derinligi olmadıgından

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Liderlik için aynı puandaki iki takımın Leverkusende Bay Arena Leverkusen stadında karşılaşacağı maça otobüsle gitmeyi tercih eden hannover ekibi yolda çay molası verdiklerinde görüntülendi.Futbolcuların ve teknik ekibin fotoğraf vermemesini isteyen menajer Çatalyürek mikrofonumuza konuştu.
    -Kazanmaya gidiyoruz 20.45te lideriz

Maçtan bir kaç görüntü zor bi müsabaka olsada sert futbolumuz iyi savunma yapmamız ve korner bugu sayesinde attığımız ilk golle deplasmanda lig liderini devirdik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oo hocam iyi gidiyor skorlar güzel, bide kupada ilerleyebilseydin daha ho$ olucakmı$

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Son dakika haberi aston villanın görevine son verdiği Martin O'Neill yerine düşündüğü 4 teknik direktörden biri Burhan Çatalyürek.Hannoverde daha ilk sezonunun yarısını bile doldurmadan böyle yükselmesi entresan olarak gösterilen Çatalyürek Aston Villa sorularını ne cevap verecek?
    Sizce birinci sezonu bile bitirmeden daha büyük imkanları olan bi premier lig ekibine gitmeli miyim yoksa erken mİ? Kaydettim oyunu sizin yorumlarınızı bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bence ilk sezon Bundesliga'nın keyfini çıkar.Zaten sezonu iyi bir noktada bitirirsen daha iyi takımlardan mutlaka sana teklif gelecektir.Karar yine de senin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Premier'e her daim gidersin hocam, bence sezonu Bundesliga'da bitir bakalım neler olucak

Son Maçlar Süper Olmuş Kardeşim Vay Be Takımın Potansiyelini Şimdiden Üst Noktalara Taşımışın Demekki Kısa Zamanda Büyük Başarılar Görecez Kalırsan

Aston Villa En Çok Sevdiğim Takımlardan Kadrosu Mütevazi Bir Yapısı Olmasına Rağmen Her Sezon Çok İstikrarlılar Bence Aston Villa Çok İyi Olur Senin İçin Hemde Değişiklik Olur Kariyerde ve Daha Başlangıçta Popülerlik Artar Şimdiden ve de Astonda Bu Takımdan Daha Fazla Başarılı Olacağına Eminim Düşünmeden Kabul Et Bence

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Son Maçlar Süper Olmuş Kardeşim Vay Be Takımın Potansiyelini Şimdiden Üst Noktalara Taşımışın Demekki Kısa Zamanda Büyük Başarılar Görecez Kalırsan

Aston Villa En Çok Sevdiğim Takımlardan Kadrosu Mütevazi Bir Yapısı Olmasına Rağmen Her Sezon Çok İstikrarlılar Bence Aston Villa Çok İyi Olur Senin İçin Hemde Değişiklik Olur Kariyerde ve Daha Başlangıçta Popülerlik Artar Şimdiden ve de Astonda Bu Takımdan Daha Fazla Başarılı Olacağına Eminim Düşünmeden Kabul Et Bence
    Aslında Aston Villaya gitmek istiyodum ama daha erken Hannover'i cidden seviyorum 2007den beride her alısımda basarılı olurum Hannoverle.Kalıcı bi başarı elde edip gitmek istiyorum o yüzden iş ile ilgilenmedigimi belirttim.

Geri düştüm yine ama takım iyice oturdu çok iyi hücum ettik ve beraberliği elde ettik.Kazanabilirdik bile ama schalkeden beraberlikte fena sayılmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Haydi hayırlısı hocam
    Hannover'de kalmana sevindim çünkü daha beni stadına götürceksin hocam süper elemanların stadının bulunduğu konum.Türkiyede olsa ağaçlar kesilir,yan tarafına oteller,turistik konaklama yerleri yapılırdı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Haydi hayırlısı hocam
    Hannover'de kalmana sevindim çünkü daha beni stadına götürceksin hocam süper elemanların stadının bulunduğu konum.Türkiyede olsa ağaçlar kesilir,yan tarafına oteller,turistik konaklama yerleri yapılırdı..
    o zaman ben iddaa oynamaya baslayım kazandıgımda gideriz türkiyede olsa neler neler yapılırdı orda kimbilir Hannover sanayi şehri olmasına rağmen muazzam önem veriyorlar doğaya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

deplasmanda güçlü takımlarla oynayıp kaybettim.İç sahada kötü futbol oynasamda bi şekilde kazandım galibiyete alısmak sanırım bunun adı.Allahtan lige ara girdi çok kötu oynamaya baslamıştım.Şimdi tek beklentim biraz transfer bütcesi hepsi bu. Ayrıca Hertha Berlini reddettim bu arada

Hannover`e göre çok iyi yerdesin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Basında çıkan West Ham ile flörtte haberlerine basın toplantısı ile cevap veren Çatalyürek West Ham işi ile ilgilenmediğini net bir dille belirtti.

ben böyle gelen tekliflere yada dedikodulara hayır diyorum ama devre arasındayız bütce vermiyolar hala transfer için.Bu şekilde giderse ligi ilk 10da bitiren sıradan bi takım olurum sene sonuna kadar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ilk teklifte git derim hocam.
    almanya iki sezon üst üste çekilmiyor zaten.

bence git premier ligden bir takıma...
    başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

deplasmanda kaybedip içerde kazanma serisi devam ediyo içerde 10 kişi kalmama ragmen bayerni bile yeniyorum ama deplasmanda bochum^'a karsı eziliyorum resmen.Bundan kurtulmam için bi tavsiyesi olan var mı?

ayrıca teklif geldiginde bırakıyorum Hannoveri sezon sonuna dogru yani.Devre arasında da bütce vermediler kısıtlı kadro ile yapabilecegimizin en iyisini yapsakta(teknik ekibim adına konusuyorum) maaşların geç ödenmesi ve sürekli baskanın gelip parasızlıktan yakınması bıktırdı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hocam içerde ve dışarda hangi taktiklerle oynuyorsun onu yazarsan yardımcı olabilirim..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri