içerde 4-4-1-1 yada 4-4-2 oynuyorum presli defans cizgisini öne cıkararak deplasmanda her taktigi denedim nerdeyse ama bi kaç maçlık basarılar dışında istikrarlı basarı elde edemiyorum
içerde 4-4-1-1 yada 4-4-2 oynuyorum presli defans cizgisini öne cıkararak deplasmanda her taktigi denedim nerdeyse ama bi kaç maçlık basarılar dışında istikrarlı basarı elde edemiyorum
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Taktiğimi denemeni tavsiye ederim.Sitemizde mevcut.Adı Yenilmez ARmada
teşekkürler yorumun için dün yada önceki gün indirip bi mac yaptım kaybettim.Yani biraz daha mac yaptıktan sonra taktiginle ilgili yorum yapacaktım ama yapmadım cünkü o taktige uygun oyuncu yok hannoverde maalesef 2 tane amc yok mesela.Genel olarak baskılı oynuyosun o taktikle begendim bu yüzden,başka takıma gittigimde daha sık taktiğini kullanıp izlenimlerimi paylasıcam
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
enkenin sayesinde deplasmanlarda berabere kaldık son 2 maçta ve rakiplerde güçlü ekiplerdi.Ah be başkan biraz para versen şampiyon yapabilirdik belkide takımı.
Photoshop yapmayı falan bilsem çok eğlenceli şeyler yapabilirdim ama zaten hannovere kırıldım içimden gelmiyo bi sonra ki sezon takım değiştirirsem daha eğlenceli bi kariyer olacak tabi destekte vermeniz gerek...
Destek tam kardeşim son gaz devam![]()
hocam genede hannover için oldukça iyi ve başarılı skorlar elde ediyorsun.
dı$arda 4-3-1-2 taktiğini denemeni tavsiye ediyorum.
2 sabit stoper 2 ileri bek bir dmc iki mc bir amc 2 forvet $eklinde.
ve target man olarak kullanabileceğin bir oyuncu var ise elinde deplasmanda i$ine yarayabilir targetman kullamak.
Bende Dortmunt la kariyer yapıyorum.Ş an Hannover e karşı oynuyorum![]()
Gerçekten çok iyi sonuçlara imza atıyorsun Hannover`le..![]()
Ben isteksizde olsam takım otomatiğe bağladı güzel oynayıp beni de heyecanlandırıyolar.Schalkeye farklı yenildigimiz maç dahil begendim futbolu.Lig artık bitmek üzere seneye gitmeyi düşünüyorum ama şartlar isteyen takım olmazsa yine transfer bütçesiz bi sezon gecirebilirim
---------------tek amaç ilk 3e girebilmek-------------
![]()
Transfer Bütçesinin gelmesini bekle eğer iyi birşey vermezlerse bas istifayı![]()
Hannover başkanı ile arasındaki buzları eriten ve Tatilede başkan ve ailesi ile çıkan Çatalyürek tatil dönüşü transfere hızlı bir giriş yaptı. İşte transfer döneminin başlamasına 1 hafta kala anlaşılan oyuncular...
Nick Hofs feyenord---hannover 96
Guglielmo Stendardo lazio---hannover 96
Karim Haggui leverkusen---hannover 96
Timothee Atouba hamburg-hannover 96
Ali Al Habsi bolton---hannover 96
Bosko Jankovic palermo---hannover 96
Bonservis bedeli olmayan oyuncuları kadrosuna katan Hannover mali krizin görüldügü günümüzde mantıklı bir transfer politikası izledi. 3. kaleci sıkıntılarını Habsi ile atlatmayı düşünen teknik ekip ofansif orta saha eksikliginide Nick Hofs ve Jankovic ile doldurmayı planlıyor.
Palermodan serbest kaldıktan sonra transfer edilecek olan Jankovic uzaktan attıgı isabetli sutlar ve güzel frikik golleriyle tanınıyor. Burhan Çatalyürek'in bu transfer için yorumu "Etkili isimleri kadromuza kattığımız için mutluyum. Bu yıl avrupada da mücadele edeceğimiz için derinligi olan bir kadro kurma isteğindeyiz.Jankovicte profesyonelligi ve bir çok farklı mevkide oynayabilme yetenegi ile bize cok büyük katkı saglayacaktır. Onu alabildiğimiz için çok mutluyum başkanımıza teşekkürler..."
kadrosunu güçlendirmeye devam eden hannover iki ünlü isimle anlastı.Serbest kalan ve şu ana kadar kendisiyle ilgilenen hiç bir takıma imza atmayan Crespo ve Barcelonada az forma şansı bulabilen Eiður Smári Guðjohnsen.Barcelonaya bonservis bedeli olarak 2 milyon euro ödendi
lyondan sözleşmesi bitince aldım bu oyuncuyu 18 yasında daha düzgün bi gelisim gösterirse iyi iş yapar ilerde.4.6 Milyon euro bütce verdi klüp oyuncu satarak yükseltiyorum bende baya giden oldu ssleri eklerim bittiginde transferler
Ben benim taktiği upload edeyim.Belki işine yarar kardeşim
Özellikle deplasman maçlarında daha bir güzel oynuyorum
http://rapidshare.com/files/27812243...2009_.tac.html
burdan bakabilirsin![]()
Hocam taktik taktiktir
Yanlız 2-3 maç ile bir taktik hakkında yorumda bulunmak yanlış olur.Taktiğin oturması bazen uzun zaman alabilir.
Başarılar