1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Manager Ratingi

Nesil
    2007
    Yer
    Bandırma

Exclamation Manager Ratingi

2500 günlük bir maratonla millwall başındayım. Sadece %41 oranında tatile girmişliğim var.
    33 yaşında falan başladım. Şimdi 41 yaşına geldi. Ama manager hiç gelişmedi. Hatta bir ara geriledi. 2 sene boyunca 141 olarak sabit durdu. Best rating %61 den %59 düştü. Sonra Best rating hiç değişmeden ca 146 çıktı.

Bu sadece bende mi oluyor yoksa sizdede böyle birşey var mı ?

7 sezonda 5 şampiyonluk bunun 3 premier ve bir tanede avrupa kupası aldım.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Basın toplantılarına katılıyor musun?

Nesil
    2007
    Yer
    Bandırma

Basın toplantısına asistanımı gönderiyorum. Çok iyi ingilizcem yok.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Basın toplantılarına katılıyor musun?
    ne alaka?.............

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by aktas55 View Post
    ne alaka?.............
    Basın toplantısında yaptığımız yorumlar menajer gelişimini etkiliyor diye biliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Ooo o zaman türkçe yapsınlar girelim toplantılara ben çeviriye ayıracağım zamana maç yaparım
    turksportal...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Toplantılar etkiliyor arkadaşlar...
    Sentugo.

Toplantının ingilizcesi türkçesi önemli değil de, sürekli aynı şeyleri görmek sıkıcı. Zaten bir süre sonra dil kayboluyor ve otomatik olarak bir şeylere tıklıyorsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Bandırma

Cool

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Toplantılar etkiliyor arkadaşlar...
    Bu kesin mi ? Oyundaki en iyi manager jose mourinho... Normalde benim bu kariyerimle onu çok rahat sollamam lazımdı...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sadece %41 tatil Abi sen tamamen tatil modundasın ya Benimkisi %2

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ben eğer şampiyonluğu garantilersem tatile gidiyorum, onun dışında kesinlikle her maçı oynarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Bandırma

Quote Originally Posted by yigitgk View Post
    Sadece %41 tatil Abi sen tamamen tatil modundasın ya Benimkisi %2

Her Allahın günü takımın başında olursak, oyun çok sıkıcı olur. Sadece ilk sezon üst lige çıkmak için tatil yapmadaım o kadar. Bu da 1500 gün başındaydım oluyor.

ama profilinin gelişmemesi de normal olur işin yarısını yardımcıların yapmış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tatil olayından kaynaklanıyor muhtemelen.%41 çok..

cm 2001 den beri oynarım bu oyunu 1 gün bile tatie çıkmadım. Tmm yazın cıkanı anlrım da lıgler varken hangı td tatıle cıkar ki.!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben de kupa maçların kolay rakiplere karşı tatile çıkıyorum.. Tabii ilk 11'i ben belirliyorum..
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by joelrifkin View Post
    cm 2001 den beri oynarım bu oyunu 1 gün bile tatie çıkmadım. Tmm yazın cıkanı anlrım da lıgler varken hangı td tatıle cıkar ki.!
    Aynen. Hele bir de maçlarda antrenöre bırakıp tatile gidenler yok mu...

Ben genelde sadece maç günleri takımın başında oluyorum. Diğer türlü tek tek ilerlersek işimiz var. 1 haftada bitecek sezon 2 haftada zor biter öyle.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MyLifer View Post
    Ben genelde sadece maç günleri takımın başında oluyorum. Diğer türlü tek tek ilerlersek işimiz var. 1 haftada bitecek sezon 2 haftada zor biter öyle.
    Transfeler, diğer türlü şeyler vs onları da yapmak gerekiyor

Toplantılara katılmak, soruları yanıtlamak takımdaki isimlerin size bakış açısını da etkiliyor. Mesela motivasyon puanının bir bölümü oradan geliyor.
    Transferlere ve antrenmanlara da zaman ayırmak önemli bence. Ne de olsa takımın gidişatında bu şekilde daha net bir etkiniz oluyor.

Quote Originally Posted by yigitgk View Post
    Transfeler, diğer türlü şeyler vs onları da yapmak gerekiyor
    Eh, sezon sonunda ve gerekirse sezon içinde pek tabii ki onlarıda yapıyoruz.

Quote Originally Posted by joelrifkin View Post
    Konuyla Pek Alakası Yok Gerçi Ama Bence Bu Tatil Olayı Tamamen Saçma Bir Şey.Bir Nevi Hile Gibi.Sezon İçerisinde Tatile Çıkmanın Yasak Olması Lazım.Veya En Fazla 1 Hafta Tatil Süresi Verilmesi Lazım.Ligler Bittiğinde İse 1 Ay Verilebilir.Ben Senelerdir FM Oynuyorum,Aman-Aman Tatile Çıkma Gereksinimi Duymadım.Takımla İlgilenmek,Oyuncu Araştırmak,Gözlemci Raporlarına Göz Atmak,Taktik Geliştirmek,Takım Oyuncularını Geliştirmek Gibi Bir Sürü Detayı Boş Zamanlarımda Gözden Geçiririm.Buna Ek Olarak İlerleyen Yıllarda Oyuna Eklenen Personelleri Sürekli Tararım.Takım Başında Yapılacak O Kadar Çok İşim Oluyor Ki Bazen,Tatile Çıkmak Kenara Dursun,Başımı Kaşıyacak Zaman Bulamıyorum.Böyle Olunca Da Çok Zevk Alıyorum Oyundan....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tam olarak hile değil, çünkü böyle bir sınırlama gelirse durmadan tatile çıkmayı sevenler sıkılacak oyundan.

Tam olarak hile değil, çünkü böyle bir sınırlama gelirse durmadan tatile çıkmayı sevenler sıkılacak oyundan.
    yani hazır taktikle yenemediği takımları tekrar tekrar oyunu geri yükleyip 20-30 maç sonunda yenenler. sonra nasıl yenecekler Barça'yı, ManU'yu, Inter'i değil mi?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O ayrı tabi, ben de tatile çıkmıyorum ama sadece büyük maçlarda takımı yönetmek isteyenler olabilir.

bu best rating % bilmem kac falan oyunun tam neresinde yazıyor bulamadım da :S:

Quote Originally Posted by Tim Duncan21 View Post
    Konuyla Pek Alakası Yok Gerçi Ama Bence Bu Tatil Olayı Tamamen Saçma Bir Şey.Bir Nevi Hile Gibi.Sezon İçerisinde Tatile Çıkmanın Yasak Olması Lazım.Veya En Fazla 1 Hafta Tatil Süresi Verilmesi Lazım.Ligler Bittiğinde İse 1 Ay Verilebilir.Ben Senelerdir FM Oynuyorum,Aman-Aman Tatile Çıkma Gereksinimi Duymadım.Takımla İlgilenmek,Oyuncu Araştırmak,Gözlemci Raporlarına Göz Atmak,Taktik Geliştirmek,Takım Oyuncularını Geliştirmek Gibi Bir Sürü Detayı Boş Zamanlarımda Gözden Geçiririm.Buna Ek Olarak İlerleyen Yıllarda Oyuna Eklenen Personelleri Sürekli Tararım.Takım Başında Yapılacak O Kadar Çok İşim Oluyor Ki Bazen,Tatile Çıkmak Kenara Dursun,Başımı Kaşıyacak Zaman Bulamıyorum.Böyle Olunca Da Çok Zevk Alıyorum Oyundan....
    +1 aynen katılıyorum.Bazen klavyeyi kıracak duruma gelsem de o an aklıma yılmaz vural geliyor ve sakinleşiyorum

Quote Originally Posted by E.m.r.e View Post
    +1 aynen katılıyorum.Bazen klavyeyi kıracak duruma gelsem de o an aklıma yılmaz vural geliyor ve sakinleşiyorum
    yanlız söyle bir sey var genclerbirliği antrenörü thomas doll sürekli tatil modunda yani 2 haftada bir kendisi almnyada 2-3 gün kalıyor yani oyundaki tatil modu cokta sacma değil hatta ilhan cavcav sırf bu yüzden hocayla görüşeceklerini söylemişti

Mesaj Yetkileri