1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Manager Ratingi

Hybrid View

Quote Originally Posted by Tim Duncan21 View Post
    Konuyla Pek Alakası Yok Gerçi Ama Bence Bu Tatil Olayı Tamamen Saçma Bir Şey.Bir Nevi Hile Gibi.Sezon İçerisinde Tatile Çıkmanın Yasak Olması Lazım.Veya En Fazla 1 Hafta Tatil Süresi Verilmesi Lazım.Ligler Bittiğinde İse 1 Ay Verilebilir.Ben Senelerdir FM Oynuyorum,Aman-Aman Tatile Çıkma Gereksinimi Duymadım.Takımla İlgilenmek,Oyuncu Araştırmak,Gözlemci Raporlarına Göz Atmak,Taktik Geliştirmek,Takım Oyuncularını Geliştirmek Gibi Bir Sürü Detayı Boş Zamanlarımda Gözden Geçiririm.Buna Ek Olarak İlerleyen Yıllarda Oyuna Eklenen Personelleri Sürekli Tararım.Takım Başında Yapılacak O Kadar Çok İşim Oluyor Ki Bazen,Tatile Çıkmak Kenara Dursun,Başımı Kaşıyacak Zaman Bulamıyorum.Böyle Olunca Da Çok Zevk Alıyorum Oyundan....
    +1 aynen katılıyorum.Bazen klavyeyi kıracak duruma gelsem de o an aklıma yılmaz vural geliyor ve sakinleşiyorum

Quote Originally Posted by E.m.r.e View Post
    +1 aynen katılıyorum.Bazen klavyeyi kıracak duruma gelsem de o an aklıma yılmaz vural geliyor ve sakinleşiyorum
    yanlız söyle bir sey var genclerbirliği antrenörü thomas doll sürekli tatil modunda yani 2 haftada bir kendisi almnyada 2-3 gün kalıyor yani oyundaki tatil modu cokta sacma değil hatta ilhan cavcav sırf bu yüzden hocayla görüşeceklerini söylemişti

Mesaj Yetkileri