Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor

12 41.38%
  • Beşiktaş

10 34.48%
  • Berabere

7 24.14%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Antalyaspor - Beşiktaş [19. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Antalyaspor - Beşiktaş [19. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hep Bjk de kotu olamazya, bu macta daha sansli goruyorum BJK yi...

Ama lutfen bi surpiz yap SIFO

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Antalyaspor'u son zamanlarda hep yeniyoruz.Geçen sene 5 kere yendik.Bu sezonda ilk galibiyetimizi Antalyaspor'a karşı aldık.Umarım bu sefer de öyle olur.Yarıştan kopmamak için önemli bu maçtan alacağımız galibiyet.

Rakip taraftara stadın en dandik yerini ayırıp,üstüne 75 TL bilet fiyatı isteyen Antalyaspor yönetimine de selamlarımı yolluyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Şemsi bilet fiyatı konusunda yakınabilirsin ama stad yeri konusunda bütün anadolu kulupleri yapmasada ANkaragücü - Bursaspor - ANtalyaspor - Eskişehirspor gibi taraftarı çok olan takımların yapması lazım. Sonuçta orası onun sahası. Ve anvantajı kendi tarafına çevirmeli.

Maça gelincede Ferrari hala yok sanırım. Djehoua - Necati - Tita 3'lüsü aralara çok iyi kaçıyolar bunlara dikkat ederse Beşiktaş kazanır maçı. Nihat çok formda.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Şemsi bilet fiyatı konusunda yakınabilirsin ama stad yeri konusunda bütün anadolu kulupleri yapmasada ANkaragücü - Bursaspor - ANtalyaspor - Eskişehirspor gibi taraftarı çok olan takımların yapması lazım. Sonuçta orası onun sahası. Ve anvantajı kendi tarafına çevirmeli.

Maça gelincede Ferrari hala yok sanırım. Djehoua - Necati - Tita 3'lüsü aralara çok iyi kaçıyolar bunlara dikkat ederse Beşiktaş kazanır maçı. Nihat çok formda.
    En azından kale arkasının tümünü verebilirler ama ona bir şey demiyorum zaten.Kurallara göre %5'ini vermek hakları.Ama gel gelelim stadın en dandik yerine o kadar para istemeleri de çok yanlış.Dünya kupası finali mi seyredeceğiz? Yoksa bizi ceylan derisinden olan koltuklarda mı ağırlayacaklar? Allah'tan artık İstanbul'da yaşıyorumda senede bir kere takımı görüyorum diye bu adamların tuzağına düşmek zorunda kalmıyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Kaybedersek yönetim üzerindeki baskı artıcak kazanırsak zaten 3 puanı almış olucaz.Aslında bir bakıma her sonuç bize yarıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Büyük ihtimal tribunde olucam formsuz Bjkyi rahat yeneriz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Sonuç umrumda değil. Necip,Rıdvan oynasın yeter....

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maça Nihat-HoLosko-Nobre arkaLarında da TeLLo-Ernst-Necip oLarak başLarsak boL pozisyon buLacağımızı düşünüyorum. Atarız, ama ne kadar yeriz orasını biLemicem
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Konya Şeker maçıyla üzerimizdeki kazanamama baskısını attığımızı düşünüyorum,1-2 yada 1-3 gibi bi skorla alırız gibime geliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Konya Şekerspor galibiyetinden gelen moral bence boş.Şekerspor Süper lig kalitesinde bir takım değil.Beşiktaş'ın yenmesi gayet normal.Oley be sonunda kazandık demeye gerek yok.Antalyaspor çok formda en kötü 1 puan alırlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Maçın berabere biteceğini düşünüyorum.Az gollü bir maç olur.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

iddaa'da bjkye bu seferde yenemeyecek değil ya diyerek verip kazanamadığım çok oldu bu sefer tersine oynadım lütfen yenilme antalya
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Anket ilginç bi hal aldı bence berabere biter aksi halde bjk alır.
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Alt bi skorla Antalyasporun kazanacağını düşünüyorum.

16. Default

İlk yarı bitti 0-0. Beşiktaş'ın bir-iki net pozisyonu dışında vasat bir maç oluyor.

17. Default

Beşiktaş penaltı kazandı, galiba elle müdahale var dedi yardımcı hakem. Komik pozisyon olmuş Toraman kafa vuruyor, yarım metre bile yok aradaki mesafe, Antalya'lı oyuncunun eline çarpıyor ve penaltı

dk:55 gol Bobo (penaltı)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ne küfür ediyorlar yahu.

Seside kısmadı Lig Tv. Kaliteyi koruyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ne küfür ediyorlar yahu.

Seside kısmadı Lig Tv. Kaliteyi koruyorlar.
    Antalyaspor taraftarı hep aynı. Ceza almadıklarından dolayı herhalde her maç dümdüz gidiyolar. İyi bu maçta koltuk falan atmadılar adam öldürmek içinç

Çok zevksiz maç olmuş. Galiba Holosko'ydu 2. yarıda kaçırdığı gol çok net atsa maç bitecek. Penaltı kararı ilginç geldi bana. Orda adam istese bile zıplarken kolunu öyle kaldıramaz. Hakem ilk başta vermiyo. Top kornere çıkınca tekrar düdüğünü çalıyo ilginç karar. Ömer kırmızı alacaktı onuda es geçti Bir türlü şu Ştandart yakalanamadı bizde. Ya çok abartıyolar yada çok müsade ediyolar sert oynamalarına.

20. Default

Bobo neler yapıyor öyle 2. net pozisyonu harcadı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Necati ile net bir pozisyonu kaçırdı Antalyaspor.

22. Default

maç bitti, ikinci yarı Beşiktaş'ın golünden sonra süper oldu her ne kadar sahadaki oyun güzel olsa da taraftar mahvetti yine herşeyi. Küfür bitmek bilmedi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bu hakemi birinci ligden almak gerek yahu hakem hata yapar anlarım da bi insan kart kullanmayı bilmez mi.yani bu sarı kartlar cok zorunda kalınmadıkça sadece itirazlara mı çıkar bi istatistik tutulsa itiraza çıkan sarı kart ile fiziksel müdahaleler için çıkan sarı kartlar orantılansa dünyada uzak ara önde çıkarız eminim.orhan ak'ın itirazdan sarı kart gördüğü pozisyondan önce boboya sarı kartı çıkartmıyosan kime çıkartacaksın ya da ömer'in ernst'e daldığı pozisyon sarılık mı o çıkartsana kırmızını ama yok bi kademe altını çıkartıyo hakemlerimiz hep.boboya atılan bi dirsekte kaynadı arada.ilginç hakemler var ligimizde.hayırlısı bjk bozdun iddaa kuponumu ayrıca ernst cidden fevkalede oyuncu bunun yanında bugün ömerin hareketinden sonra kalktı yerde dakikalarca yatmadı ligimizde rakip üflese dakikalarca yerlerde yatan oyuncular var ernst bi başka cidden.

tebrikler bjk
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Penaltı kararı doğruydu.Ama hakem orta sahanın ortasından maç yönetti.Bu nasıl bir hakemdir ya.Bu hakem bu lige yakışmıyor.Beşiktaş için önemli bir galibiyet oldu bu.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ömer'in Ernst'e yaptığı hareketi sarı kartla geçiştirdi ya en çok ona güldüm.

Tebrikler Kartal'ım artık galibiyet almalıyız.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tebrikler kartalım artık seriye bağlamalıyız bundan sonra en azından inönüde yenilmememiz lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation TD Yorumları

Denizli: Daha farklı olabilirdi

Mustafa Denizli, Antalyaspor karşısında çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Daha farklı kazanabilirdik" dedi.

NTV Spor
    Güncelleme: 23:08 TSİ 29 Ocak. 2010 Cuma
    Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımının savaşçı kimliğini sahaya yansıttığını söyledi.
    Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş olarak ikinci yarının ilk karşılaşmasını oynadıklarını kaydetti.
    Antalya gibi morali yüksek bir takıma karşı oynamanın kolay olmadığını ifade eden Denizli, ''Beni en fazla memnun eden şey takımımın savaşçı kimliğini sahaya yansıtmasıydı. Maçtan daha farklı bir skorla ayrılabilecek olan takım bizdik. Eksiklerimiz de vardı ancak artılarımız daha fazlaydı'' dedi.

Gazetecilerin yabancı oyuncu transferi ve Delgado'nun durumunu sormaları üzerine Denizli, kendisinin kararını verdiğini ve yönetime bildirdiğini, son kararı yönetim kurulunun vereceğini dile getirdi.
    Beşiktaş'taki başkanlık yarışına da değinen Denizli, iki adayın da Beşiktaş için değerli kişiler olduğunu belirterek, kararı üyelerin vereceğini söyledi.
    Nihat'ın düşündüğü çizgiye er ya da geç geleceğini anlatan Denizli, Ernst'in de ''dönüş sinyali'' verdiğini kaydetti.
    Basın toplantısına katılan Bobo da gole kadar pozisyon bulmakta zorlandıklarını, golden sonra buldukları pozisyonları da değerlendiremediklerini kaydederek, ''Önemli olan bugün 3 puan almaktı, onu da aldık'' diye konuştu.

Özdilek: Penaltı ağır oldu

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, hakem Özgüç Türkalp'in penaltı kararının tartışmaya açık olduğunu söyledi.

NTV Spor
    Güncelleme: 23:15 TSİ 29 Ocak. 2010 Cuma
    Mehmet Özdilek, 1-0 mağlup oldukları Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, takım olarak ritmlerini yakalayamadıklarını ve istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.
    Atanın kazanacağı bir müsabaka oynadıklarını ifade eden Özdilek, ''Penaltı pozisyonunun uzaktan yakından penaltıyla ilgisi yoktu. Yan hakemin uyarısıyla hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı kararı olmasaydı maçın seyri değişebilirdi'' dedi.
    Özdilek, bu maçı unutarak hafta içinde kupada oynayacakları Galatasaray maçına hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Böyle ite kaka gitmez sene sonuna kadar....

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bobo ve HoLosko iki tane komedi goL kaçırdı. Az kaLsın AntaLya tek atakta Necati iLe atıcaktı ondan sonra ağLayacaktık.

GeneL oLarak maça hakimdik. TeLLo Beşiktaş ı bitiren adam. İLk yarı da ki 20 top kaybının 15 tanesini yaptı. Beşiktaş a yararı yok, zararı çok fazLa. İLk yarıda takımı tek iLeri taşıyan Tabata yı çıkarması DenizLi nin Tabata ya karşı kesin ve kesin ön yargıLı oLduğunun kanıtıdır.

Tek pas veremeyen, her topu oLumsuz kuLLanan, hep pas hatası yapan, hücumLarımızı kesen TeLLo ya dakikaLarca tahamüL etti, Takımı iLeri taşıyan, adam eksiLten, topu kanatLara atarak atakLarı oLgunLaştıran Tabata yı pat diye çıkardı. Resmen çıLdırdım.

Bıktım DenizLi nin bu egoLarından.

TebrikLer KartaLım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maç başında son zamanlarda Antalya'yı hep yendiğimizden bahsetmiştim.Bu durum yine gerçekleşti.İyi oldu.Sanırım yine ahım şahım bir futbol sergileyememiş takımımız.Maçı takip etmediğim için bir fikrim yok.Ama Kazanmamız önemli.Ritim yakalayana kadar kötü oynasakta kazanmamızda mahsur yok.İnşallah uzun bir serinin ikinci halkasıdır bu maç.İnşallah Yıldırım Demirören'in başkan olarak seyrettiği son maç olur.
    So what?
    Saike

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri