Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor

12 41.38%
  • Beşiktaş

10 34.48%
  • Berabere

7 24.14%
1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Antalyaspor - Beşiktaş [19. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Şemsi bilet fiyatı konusunda yakınabilirsin ama stad yeri konusunda bütün anadolu kulupleri yapmasada ANkaragücü - Bursaspor - ANtalyaspor - Eskişehirspor gibi taraftarı çok olan takımların yapması lazım. Sonuçta orası onun sahası. Ve anvantajı kendi tarafına çevirmeli.

Maça gelincede Ferrari hala yok sanırım. Djehoua - Necati - Tita 3'lüsü aralara çok iyi kaçıyolar bunlara dikkat ederse Beşiktaş kazanır maçı. Nihat çok formda.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Şemsi bilet fiyatı konusunda yakınabilirsin ama stad yeri konusunda bütün anadolu kulupleri yapmasada ANkaragücü - Bursaspor - ANtalyaspor - Eskişehirspor gibi taraftarı çok olan takımların yapması lazım. Sonuçta orası onun sahası. Ve anvantajı kendi tarafına çevirmeli.

Maça gelincede Ferrari hala yok sanırım. Djehoua - Necati - Tita 3'lüsü aralara çok iyi kaçıyolar bunlara dikkat ederse Beşiktaş kazanır maçı. Nihat çok formda.
    En azından kale arkasının tümünü verebilirler ama ona bir şey demiyorum zaten.Kurallara göre %5'ini vermek hakları.Ama gel gelelim stadın en dandik yerine o kadar para istemeleri de çok yanlış.Dünya kupası finali mi seyredeceğiz? Yoksa bizi ceylan derisinden olan koltuklarda mı ağırlayacaklar? Allah'tan artık İstanbul'da yaşıyorumda senede bir kere takımı görüyorum diye bu adamların tuzağına düşmek zorunda kalmıyorum.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri