Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

12 38.71%
  • Berabere biter

2 6.45%
  • Galatasaray kazanır

17 54.84%
Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 153 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Galatasaray [24.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Eskişehirspor - Galatasaray [24.Hafta]

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zor bir deplasmana gidiyoruz.Öncelikle oyuncuların üzerinde büyük bir seyirci baskısı olucak.Ancak tecrübemizle ve oyuncu kalitemizle maçı alıcağız diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Eskişehirspor,bize her zaman ters gelen bir takım.Onlara karşı çok zorlanıyoruz.Yine çok zorlu bir maç olmasını bekliyorum.Umarım kazanırız ama içimde berabere kalacakmışız gibi bir his var.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Eskişehir deplasmanında çok zorlanacağını düşünüyorum Galatasaray'ın...
    Tahminim 1-0 çifte şans.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Tek eksik var Bülent Ertuğrul. Onun dışında herkes iyileşti. Maç Pazartesi günü ve biletler 35 lira. Müthiş bir taraftar desteği olacağı kesin. Aydın geçen hafta iyi bir başlangıç yaptı. Aynı şekilde Sezer'de. Hücumda daha iyi bir hal aldık. Artık topu daha yerden oynayabiliyoruz. İddia maçın favorisini Galatasaray olarak göstersede ben Galatasaray'ı yenebileceğimizi düşünüyorum. Geçen sene yaptık bu sene neden olmasın? Jaycee çok formda ve gerçekten çok önemli transfer. Youla'nın daha tekniği ve bitirici olanı. Jaycee gol atar ve kazanırız...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mustafa Adem Sarı bu maçta öne çıkacak oyuncuymuş gibi geliyo bana. Kısa mesafede müthiş hızlanıyo. Servet - Neill defansını çok zorlar Adem.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Mustafa Adem Sarı bu maçta öne çıkacak oyuncuymuş gibi geliyo bana. Kısa mesafede müthiş hızlanıyo. Servet - Neill defansını çok zorlar Adem.
    Oynarsa zorlar. Bence işi zor Adem'in. Ayrıca Adem öyle herkesin tahmin ettiği kadar iyi bir futbolcu değil. Ümit Karan - Jaycee - Mehmet Yılmaz üçlüsü sağlam olduğu sürece Adem ancak yedek olur...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zor maç olacağı kesin. Bu maç ile başlayan 4 haftalık zorlu bir periyot bizi bekliyor, ligin ilk yarısında bu 4 maçlık periyotta 8 puan kaybetmiştik. Bu sefer işi sıkı tutmalıyız. Kasımpaşa maçındaki istek ve arzu olursa, zor gözüken maçı lehimize çevirebiliriz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Eskişehispor takımı bize ters gelen takım..Zorlanacağımızı düşünüyorum ama bu maçıda kazanırsak şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmış oluruz..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Banko üst hatta 4-6 gol .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu maça gidiyoruz müthiş bir maç olacak her türlü tehdide karsı bir minübüs kaldırıyoruz Bursa'dan , maça gelince İnşAllah 3 puanı alıp döneriz.

Sonucta Arma'nın peşindeyiz
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Es-Es bize ters geliyor ama Kasımpaşa maçındaki gibi istekli oynarlarsa yeneceğimizi düşünüyorum...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bu maça gidiyoruz müthiş bir maç olacak her türlü tehdide karsı bir minübüs kaldırıyoruz Bursa'dan , maça gelince İnşAllah 3 puanı alıp döneriz.

Sonucta Arma'nın peşindeyiz
    Tehdit? Ne tehditi yahu?
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Eskişehir Galatasaray'a ters gelen bir takım.Ben bu maçta Galatasaray Eskişehir'i yenip liderliğini sürdüreceğini düşünüyorum.

Eskisehir kazanir umarim..Jaycee gununde olursa iyi isler yapabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Tehdit? Ne tehditi yahu?
    Mustafa tehdit derken , bozüyük de kesinlikle bir taşlama olacakmıs o anlamda tehdit dedim .

Çünkü İstanbul'da Eskişehir taraftarlarına olanı biliyorsun.

17. Default

Geçen haftaki maç hala hafızamda tazeliğini koruyor Kasımpaşa'nın açık oyunu geçen hafta Galatasaray'ın işine geldi, ikinci yarıda buldukları boş alanlarda pozisyonları harcamayıp gole çevirmeyi bildiler. Eskişehir'de hücumu düşünen bir takım. Bunu avantaja çevirebilir yine sarı-kırmızılılar. Benim görüşüm Galatasaray'ın kazanacağı yönünde. Erken bir gol maçı daha da zevkli hale getirir

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Mustafa tehdit derken , bozüyük de kesinlikle bir taşlama olacakmıs o anlamda tehdit dedim .

Çünkü İstanbul'da Eskişehir taraftarlarına olanı biliyorsun.
    Ona tehdit değil uyarı diyelim Alican. Bazı abilerimle görüştüm tanıdığın gelecekse uyar dediler. Ben uyarımı yapayım...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Araya gümbürtüye gitcez yani , Sanmıyorum taşlanma olacagını zaten bizimde süprizlerimiz olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Zaten İstanbul'dan seçilmiş insanlar gelecekmiş.Yani sağlamlar. Gerçi herkes gelse deplasman tarafına girecek yer bulamazlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Var tabi olmaz mı yahu

Ne kadar kişi gelirse gelsin mert , deplasmana giden taraftar asla acıkta kalmaz ne yapar eder o stada sokarlar isterse 1e 3 bile yaparlar

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Burdan yazmak kolay kalır şimdi. Dışarda kalmaz değil öyle bir kalır ki. Sağlamlar gelecekmiş. Duyanda Eskişehir'i küçücük bir yer sanar. Gelen gelir arkadaşım. En azından uyarılmış başınıza birşey gelebilir diye...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu ne yahu holigancılık oyunlarımı yine Bu açıklamalara söylentilere inanmıyorum ben. Olay çıkmasın deyip rakip taraftarları tek yakalayınca bıçaklayan, satırla karnını kesen taraftar grupları var Türkiye'de.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Bu ne yahu holigancılık oyunlarımı yine Bu açıklamalara söylentilere inanmıyorum ben. Olay çıkmasın deyip rakip taraftarları tek yakalayınca bıçaklayan, satırla karnını kesen taraftar grupları var Türkiye'de.
    İnanma İsot inanma. Hangi takımı desteklediği belli olmayan taraftarlar olduğu sürece bu olayların çıkması normaldir. Kardeşiz diye gelip satır gösteren, trenden tekme savuran taraftar gruplarınıda biliyoruz...
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hangi takımı desteklediği belli olmayan taraftarlar diyorsunuz ama ben bizzat çoğu Eskişehirli kişilerden duydum siz buraya gelince görün bakalım ne oluyor diye.

Pazartesi günü çıkacak olayları herkes görücek. Ben %100 eminim olay çıkacağından. Ama böyle yaparak kendilerine zarar vericekler.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Hangi takımı desteklediği belli olmayan taraftarlar diyorsunuz ama ben bizzat çoğu Eskişehirli kişilerden duydum siz buraya gelince görün bakalım ne oluyor diye.

Pazartesi günü çıkacak olayları herkes görücek. Ben %100 eminim olay çıkacağından. Ama böyle yaparak kendilerine zarar vericekler.
    ama biz onları yenip susturmasını bilicez merak etmeyin.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu ülke dagbası degil ki kardeşim kolay mı olay cıkarmak , yani Galatasaray taraftarıda affedersiniz salak degil Eskişehir'de tek gezecek kadar grup halinde olacagız İzmir'i , İstanbul'u , Ankara'sı ,Bursa'sı , aa anca taşlanma olabilir oda normaldir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    ama biz onları yenip susturmasını bilicez merak etmeyin.
    3 maçtır olduğu gibi dimi.

İstanbul'da takım otobüsünü ve taraftar otobüslerini gelip ben taşladım zaten.

Yani neymiş? İstanbul'un göbeğinde olay çıkıyorsa Eskişehir'in göbeğinde hayli hayli çıkar...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

O taşlanma Allah'ın emri , zaten deplasmana gidipte bir camı saglam gelen tek tük otobüsler vardır

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Burdan yazmak kolay kalır şimdi. Dışarda kalmaz değil öyle bir kalır ki. Sağlamlar gelecekmiş. Duyanda Eskişehir'i küçücük bir yer sanar. Gelen gelir arkadaşım. En azından uyarılmış başınıza birşey gelebilir diye...
    Çok güzel ve normal olaylarmış gibi bunları foruma taşıman ne kadar doğru? Tehdit ediyorsanız biz de sağlam geliriz, bi güzel savaşırız ne kadar hoş. Sonra siz İstanbul'a gelirsiniz , orada da meydan savaşı veririz, ölüler yaralılar filan oooh mis. Biz boşuna oynuyoruz futbolu ya, tribün savaşları oynayalım. Fikstür çekilsin, kuraldışı dövüşlerde tarafsız sahada filan dövüşülsün, ev sahibi baklavayla karşılasın, baklava bitince tatlı yedik tatlı dövüşelim diyip kafaya tepsiyle vursun filan. Böyle anlatınca kulağa hoş geliyor aslında. Birçoğunuz amacı sadece dövüşmek zaten, futbol bahane...

Ülkemde futbolun düştüğü şu rezil durumları gördükçe üzülüyorum. Türkiye standardında muhtemelen çok güzel bir futbol akşamı olacak, ama o tribünlerde gerçekten futbol için bulunan çok az kişi olacak...

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri