Eskişehirspor kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
So what?
Saike
Zor bir deplasmana gidiyoruz.Öncelikle oyuncuların üzerinde büyük bir seyirci baskısı olucak.Ancak tecrübemizle ve oyuncu kalitemizle maçı alıcağız diyorum.
Eskişehirspor,bize her zaman ters gelen bir takım.Onlara karşı çok zorlanıyoruz.Yine çok zorlu bir maç olmasını bekliyorum.Umarım kazanırız ama içimde berabere kalacakmışız gibi bir his var.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Eskişehir deplasmanında çok zorlanacağını düşünüyorum Galatasaray'ın...
Tahminim 1-0 çifte şans.
Tek eksik var Bülent Ertuğrul. Onun dışında herkes iyileşti. Maç Pazartesi günü ve biletler 35 lira. Müthiş bir taraftar desteği olacağı kesin. Aydın geçen hafta iyi bir başlangıç yaptı. Aynı şekilde Sezer'de. Hücumda daha iyi bir hal aldık. Artık topu daha yerden oynayabiliyoruz. İddia maçın favorisini Galatasaray olarak göstersede ben Galatasaray'ı yenebileceğimizi düşünüyorum. Geçen sene yaptık bu sene neden olmasın? Jaycee çok formda ve gerçekten çok önemli transfer. Youla'nın daha tekniği ve bitirici olanı. Jaycee gol atar ve kazanırız...
I'm back...
Zor maç olacağı kesin. Bu maç ile başlayan 4 haftalık zorlu bir periyot bizi bekliyor, ligin ilk yarısında bu 4 maçlık periyotta 8 puan kaybetmiştik. Bu sefer işi sıkı tutmalıyız. Kasımpaşa maçındaki istek ve arzu olursa, zor gözüken maçı lehimize çevirebiliriz.
Eskişehispor takımı bize ters gelen takım..Zorlanacağımızı düşünüyorum ama bu maçıda kazanırsak şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmış oluruz..
Banko üst hatta 4-6 gol.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bu maça gidiyoruz müthiş bir maç olacak her türlü tehdide karsı bir minübüs kaldırıyoruz Bursa'dan , maça gelince İnşAllah 3 puanı alıp döneriz.
Sonucta Arma'nın peşindeyiz![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Es-Es bize ters geliyor ama Kasımpaşa maçındaki gibi istekli oynarlarsa yeneceğimizi düşünüyorum...
Screw you guys, I'm goin' home
Eskişehir Galatasaray'a ters gelen bir takım.Ben bu maçta Galatasaray Eskişehir'i yenip liderliğini sürdüreceğini düşünüyorum.
Eskisehir kazanir umarim..Jaycee gununde olursa iyi isler yapabilir..
Geçen haftaki maç hala hafızamda tazeliğini koruyorKasımpaşa'nın açık oyunu geçen hafta Galatasaray'ın işine geldi, ikinci yarıda buldukları boş alanlarda pozisyonları harcamayıp gole çevirmeyi bildiler. Eskişehir'de hücumu düşünen bir takım. Bunu avantaja çevirebilir yine sarı-kırmızılılar. Benim görüşüm Galatasaray'ın kazanacağı yönünde. Erken bir gol maçı daha da zevkli hale getirir
![]()
Araya gümbürtüye gitcez yani, Sanmıyorum taşlanma olacagını zaten bizimde süprizlerimiz olacak
![]()
Zaten İstanbul'dan seçilmiş insanlar gelecekmiş.Yani sağlamlar.Gerçi herkes gelse deplasman tarafına girecek yer bulamazlar..
Var tabi olmaz mı yahu![]()
Ne kadar kişi gelirse gelsin mert , deplasmana giden taraftar asla acıkta kalmaz ne yapar eder o stada sokarlar isterse 1e 3 bile yaparlar![]()
Burdan yazmak kolay kalır şimdi. Dışarda kalmaz değil öyle bir kalır ki.Sağlamlar gelecekmiş. Duyanda Eskişehir'i küçücük bir yer sanar.
Gelen gelir arkadaşım. En azından uyarılmış başınıza birşey gelebilir diye...
I'm back...
Hangi takımı desteklediği belli olmayan taraftarlar diyorsunuz ama ben bizzat çoğu Eskişehirli kişilerden duydum siz buraya gelince görün bakalım ne oluyor diye.
Pazartesi günü çıkacak olayları herkes görücek. Ben %100 eminim olay çıkacağından. Ama böyle yaparak kendilerine zarar vericekler.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu ülke dagbası degil ki kardeşim kolay mı olay cıkarmak , yani Galatasaray taraftarıda affedersiniz salak degil Eskişehir'de tek gezecek kadar grup halinde olacagız İzmir'i , İstanbul'u , Ankara'sı ,Bursa'sı , aa anca taşlanma olabilir oda normaldir.
O taşlanma Allah'ın emri , zaten deplasmana gidipte bir camı saglam gelen tek tük otobüsler vardır![]()
Çok güzel ve normal olaylarmış gibi bunları foruma taşıman ne kadar doğru? Tehdit ediyorsanız biz de sağlam geliriz, bi güzel savaşırız ne kadar hoş. Sonra siz İstanbul'a gelirsiniz , orada da meydan savaşı veririz, ölüler yaralılar filan oooh mis. Biz boşuna oynuyoruz futbolu ya, tribün savaşları oynayalım. Fikstür çekilsin, kuraldışı dövüşlerde tarafsız sahada filan dövüşülsün, ev sahibi baklavayla karşılasın, baklava bitince tatlı yedik tatlı dövüşelim diyip kafaya tepsiyle vursun filan. Böyle anlatınca kulağa hoş geliyor aslında. Birçoğunuz amacı sadece dövüşmek zaten, futbol bahane...
Ülkemde futbolun düştüğü şu rezil durumları gördükçe üzülüyorum. Türkiye standardında muhtemelen çok güzel bir futbol akşamı olacak, ama o tribünlerde gerçekten futbol için bulunan çok az kişi olacak...