Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

12 38.71%
  • Berabere biter

2 6.45%
  • Galatasaray kazanır

17 54.84%
1 ile 30 arası toplam 153 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Galatasaray [24.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Burdan yazmak kolay kalır şimdi. Dışarda kalmaz değil öyle bir kalır ki. Sağlamlar gelecekmiş. Duyanda Eskişehir'i küçücük bir yer sanar. Gelen gelir arkadaşım. En azından uyarılmış başınıza birşey gelebilir diye...
    Çok güzel ve normal olaylarmış gibi bunları foruma taşıman ne kadar doğru? Tehdit ediyorsanız biz de sağlam geliriz, bi güzel savaşırız ne kadar hoş. Sonra siz İstanbul'a gelirsiniz , orada da meydan savaşı veririz, ölüler yaralılar filan oooh mis. Biz boşuna oynuyoruz futbolu ya, tribün savaşları oynayalım. Fikstür çekilsin, kuraldışı dövüşlerde tarafsız sahada filan dövüşülsün, ev sahibi baklavayla karşılasın, baklava bitince tatlı yedik tatlı dövüşelim diyip kafaya tepsiyle vursun filan. Böyle anlatınca kulağa hoş geliyor aslında. Birçoğunuz amacı sadece dövüşmek zaten, futbol bahane...

Ülkemde futbolun düştüğü şu rezil durumları gördükçe üzülüyorum. Türkiye standardında muhtemelen çok güzel bir futbol akşamı olacak, ama o tribünlerde gerçekten futbol için bulunan çok az kişi olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Çok güzel ve normal olaylarmış gibi bunları foruma taşıman ne kadar doğru? Tehdit ediyorsanız biz de sağlam geliriz, bi güzel savaşırız ne kadar hoş. Sonra siz İstanbul'a gelirsiniz , orada da meydan savaşı veririz, ölüler yaralılar filan oooh mis. Biz boşuna oynuyoruz futbolu ya, tribün savaşları oynayalım. Fikstür çekilsin, kuraldışı dövüşlerde tarafsız sahada filan dövüşülsün, ev sahibi baklavayla karşılasın, baklava bitince tatlı yedik tatlı dövüşelim diyip kafaya tepsiyle vursun filan. Böyle anlatınca kulağa hoş geliyor aslında. Birçoğunuz amacı sadece dövüşmek zaten, futbol bahane...

Ülkemde futbolun düştüğü şu rezil durumları gördükçe üzülüyorum. Türkiye standardında muhtemelen çok güzel bir futbol akşamı olacak, ama o tribünlerde gerçekten futbol için bulunan çok az kişi olacak...
    Sanki hiç bir şey yapmamış gibi sütten çıkmış ak kaşık misali davranmanıza inanamıyorum. Ben olay çıksın demedim. Çıkacak dedim uyardım sadece gelecek arkadaş varsa diye. Zaten gelecek tek kişi Alican ilede ben konuştum. Çok merak ediyorsanız Alican ile ne konuştuğumuzu ona sorabilirsiniz. İstanbul'da çıkmadımı olaylar? Çıktı insan psikolojisi sana saldırana sende saldırırsın. Ben ne kadar konuşsam az. Çünkü üste çıkmayı o kadar çok iyi biliyorsunuz ki...
    I'm back...

Mesaj Yetkileri