Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

18 54.55%
  • Berabere biter

8 24.24%
  • Bursaspor kazanır

7 21.21%
Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 164 sonuç

Konu: Galatasaray - Bursaspor [ 31. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Galatasaray - Bursaspor [ 31. Hafta ]

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Son haftaların aksine güzel ve etkili bir oyun ortaya koyarak, 2-0 yada 3-1 kazanacağımızı düşünüyorum. Umarım seyir zevki yüksek, güzel bir mücadele olur sahada.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne şiş yansın ne kebap, berabre bitsin. Kasımpaşa'yı yenersek hem Bursa'yı geçmiş oluruz hem de Galatasaray'ın artık bizi yakalama şansı kalmaz.

İsteğim beraberlik ama Galatasaray'ın maçı kazanacağını düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Aslında tek bir kelime ile yazmak istiyorum bu maç hakkındaki görüşümü; ancak forum kuralları çerçevesinde böyle bir şey olmayacağı için sebeplerini biraz daha açıklayacağım: Kazanırız.

Kazanırız çünkü Şampiyonlar Ligi'ne gitmemiz gerekiyor. Bu yolda da ne Fenerbahçe'nin şampiyonluğu ne de Anadolu kulüpleri bizim umrumuzda olmaz. Varsın Fenerbahçe şampiyon olsun ancak Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne gitsin.

Kazanırız çünkü transfer yapmamız kazanmamızdan geçiyor ve para 'kazanmamızdan' geçiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bursaspor kazanacak gibi bi his var içimde nedense...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

ŞAmpiyonlar Ligi aşkıyla oynayacak Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Öğlen oynanacak maç bu maçı büyük ölçüde etkileyecektir. Fenerbahçe kazanırsa Bursaspor da bu maçı kazanma üzerine planlı şekilde çıkacaktır. Galatasaray'ın da evinde iyi maçlar çıkardığı düşünülürse zevkli bir maç olur. Fakat eğer Fenerbahçe Kasımpaşa maçında puan kaybederse Bursaspor 1 puana razı bir görüntü sergileyecektir ve daha az pozisyonun olacağı maç olacaktır.

Berabere biterse güzel olur. Olmadı Galatasaray kazansın.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Galatasaray'ın yapacağı hücumu Sercan iyi değerlendirir,1-0 Bursa kazanır.Aykut büyük hata yapacak bu maç .Öyle tahmin ediyorum .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Birgün herkes Galatasaraylı olacak demiştik

Maça gelirsek yine takımımıza deste için trübündeki yerimizi alacagız , son haftalardaki gol yollarındaki sıkıntının aksine acılacagımızı ve farklı kazanacagımız gibime geliyor inşAllahta öyle olur saldırın durmadan...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu maça gitmeyi çok istiyordum fakat gidemiyorum

ŞL Aşkına Kazanıcağımızı Düşünüyorum.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Bursa'nin ne kadar iyi top oynadigini hep beraber gorucegimiz mac , Galatasaray cok rahat yenicekdir Bursa'yi hatta iddaa ediyorum farka bile gider bu mac , skor tahminin 4-1 alir GS

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bursaspor'un kazanmasını istiyorum. Maçla ilgili tek yazabileceğim bu.

Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemediğimden ötürü.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Galatasaray Şampiyonlar Ligine gitmek için kazanmak zorunda.Olası bir puan kaybı durumunda Galatasaray 2.cilik şansını da kaçıracaktır bence.

bu maçı Galatasaray alır bu gidişle anadoludan bu senede şampiyon çıkmayacak.....

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bu maçı Galatasaray alacak eminim diyebilirim.Aksi türlü işer biter o da olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bursapor korkmadan oynarsa 4-5 fark atabilir. Ama korkacaktır. Korkması zararına olacaktır.

Maç Sercan ve Volkan'ın maçı olacaktır. Çünkü Galatasaray defansı çok ağır. Hatta defansı önde kurarlarsa felaket olur. Yine de Turgay cezalı veya sakat değilse oynamalı. Çünkü Galatasaray önde basarsa Bursaspor Turgay'a uzun oynayabilir.

Galatasaray'ın maç kazanması tamamen istikrarsız futbolcularının gününde olmasına bağlı. Bir oyun şablonu gözlemleyemedim sezon başından beri. Ben de artık Hıncal Uluç'un Rijkaard hakkındaki görüşlerine katılanlardanım.

Skor tahminim: 1-3.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Bursapor korkmadan oynarsa 4-5 fark atabilir. Ama korkacaktır. Korkması zararına olacaktır.

Maç Sercan ve Volkan'ın maçı olacaktır. Çünkü Galatasaray defansı çok ağır. Hatta defansı önde kurarlarsa felaket olur. Yine de Turgay cezalı veya sakat değilse oynamalı. Çünkü Galatasaray önde basarsa Bursaspor Turgay'a uzun oynayabilir.

Galatasaray'ın maç kazanması tamamen istikrarsız futbolcularının gününde olmasına bağlı. Bir oyun şablonu gözlemleyemedim sezon başından beri. Ben de artık Hıncal Uluç'un Rijkaard hakkındaki görüşlerine katılanlardanım.

Skor tahminim: 1-3.
    Eheheheheh Ali Sami Yen'e gelecek ve korkmayacak anadolu takımı tanımıyorum ne yazıkki

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İşte Alican, Bursaspor şampiyon olmak istiyorsa bu maçı kazanmalı. Eğer bu maçı kaybederse Sivasspor ile aynı şey olucak. Şampiyon olamayacak. İnşl. kazanırız ne diyelim.

Galatasaray, Sercan - Ozan - Volkan üçlüsüne özel önlem almayıp, eski maçlardaki oyununu oynamaya devam ederse rahat bir maç olacağını düşünüyorum. Bu üç hızlı oyuncuya karşı ağır savunma hattına bir de Servet eklenirse tadından yenmez.
    Last edited by eXcitinG : 23.Nisan.2010 at 21:57

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

4-5 fark atabiliriz eğer düzgün oynarsak.Bursa'nın gol dahi atamayacağını düşünüyorum bu maç.Saçma sapan hatalar yapmazsak güle oynaya alırız maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

berabere biter umarım
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Yavaş gel Ayguncüm Tam tersi olmasın.
    O iş yürekten çok daha fazla şey ister abi ASY'de nereye atıyo 4-5 ve güle oynaya oynuyo Galatasaray ŞL için en önemli maçlarından birine çıkarken. (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray yener umarım.Bunu sırf şampiyonluk için değil fark atmaya gelen Bursalıar içinde istiyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Diyorsunuz ya 2 avans 3 te bitecek, çok rahat maç olucak diye. Bizde onun için diyoruz. Ali Sami Yen'de zor biraz. Zor maç olacaktır. İki takımda fark falan atamayacak bana göre iyi olan kazanacak. Bakalım hayırlısı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Biz şampiyon oldugumuzda oturup ağlarsın Memo ozaman.

Sizi anlamak için ne yapmak lazım bilmiyorum. 6-7 maç galip gelemediniz, sonra ki 5-6 haftayı ite kaka 1-0larla zorla zorla yenin gelip burada gider yapıp takımınızın acınılacak haline en iyisi bizmişiz gibi lanse edin. Ne diyim. Sahada herşey belli olacaktır.
    Olsun abi o kadar eleştirdik takımı,yönetimi beraber.Demek ki beklentilerimiz yükseldi bazı şeyleri görmezden gelicem.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Saldır Galatasaray..

İnş. gs net skorla galib gelir. başarılar iki takımada..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Konuyla alakasız mesajlar silinmiştir.Lütfen maçla ilgili görüşlerimizi paylaşalım.Ayrıca bu mesaja da bu konuda cevap vermemenizi rica ediyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Öncelikle futbol bu oyun 90 dakika tek kale oynarsın adamlar bir kere gelipr atar hadi eyvAllah 3 puan bizim der , şans ta yanınızda olacak biraz ,

Dedigim gibi futbolun şans melekleride yanımızda olur İnşAllah , iyi oynayıp bol pozisyon bulup kazanalım 1 farkla degil 2-3 farkla

Saldırın , durmadan...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kimse iki takimdanda rahat galibiyet beklemesin Stresli ve zor bi mac olur ama Galatasaray bu mactan galip cikar $L icin.

2-0 Baros Neill

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

inşallah kasımpaşa-fb maçından da istediğimiz tarzda bir sonuç çıkar da bu maça daha moralli çıkarız... yeneceğimizi düşünüyorum ben bursa'yı
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri