Galatasaray kazanır
Berabere biter
Bursaspor kazanır
So what?
Saike
Son haftaların aksine güzel ve etkili bir oyun ortaya koyarak, 2-0 yada 3-1 kazanacağımızı düşünüyorum. Umarım seyir zevki yüksek, güzel bir mücadele olur sahada.![]()
Ne şiş yansın ne kebap, berabre bitsin. Kasımpaşa'yı yenersek hem Bursa'yı geçmiş oluruz hem de Galatasaray'ın artık bizi yakalama şansı kalmaz.
İsteğim beraberlik ama Galatasaray'ın maçı kazanacağını düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Aslında tek bir kelime ile yazmak istiyorum bu maç hakkındaki görüşümü; ancak forum kuralları çerçevesinde böyle bir şey olmayacağı için sebeplerini biraz daha açıklayacağım: Kazanırız.
Kazanırız çünkü Şampiyonlar Ligi'ne gitmemiz gerekiyor. Bu yolda da ne Fenerbahçe'nin şampiyonluğu ne de Anadolu kulüpleri bizim umrumuzda olmaz. Varsın Fenerbahçe şampiyon olsun ancak Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne gitsin.
Kazanırız çünkü transfer yapmamız kazanmamızdan geçiyor ve para 'kazanmamızdan' geçiyor.
Bursaspor kazanacak gibi bi his var içimde nedense...
ŞAmpiyonlar Ligi aşkıyla oynayacak Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum.
Öğlen oynanacak maç bu maçı büyük ölçüde etkileyecektir. Fenerbahçe kazanırsa Bursaspor da bu maçı kazanma üzerine planlı şekilde çıkacaktır. Galatasaray'ın da evinde iyi maçlar çıkardığı düşünülürse zevkli bir maç olur. Fakat eğer Fenerbahçe Kasımpaşa maçında puan kaybederse Bursaspor 1 puana razı bir görüntü sergileyecektir ve daha az pozisyonun olacağı maç olacaktır.
Berabere biterse güzel olur. Olmadı Galatasaray kazansın.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Galatasaray'ın yapacağı hücumu Sercan iyi değerlendirir,1-0 Bursa kazanır.Aykut büyük hata yapacak bu maç .Öyle tahmin ediyorum.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Birgün herkes Galatasaraylı olacak demiştik
Maça gelirsek yine takımımıza deste için trübündeki yerimizi alacagız , son haftalardaki gol yollarındaki sıkıntının aksine acılacagımızı ve farklı kazanacagımız gibime geliyor inşAllahta öyle olur saldırın durmadan...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu maça gitmeyi çok istiyordum fakat gidemiyorum
ŞL Aşkına Kazanıcağımızı Düşünüyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bursa'nin ne kadar iyi top oynadigini hep beraber gorucegimiz mac , Galatasaray cok rahat yenicekdir Bursa'yi hatta iddaa ediyorum farka bile gider bu mac , skor tahminin 4-1 alir GS
Bursaspor'un kazanmasını istiyorum. Maçla ilgili tek yazabileceğim bu.
Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemediğimden ötürü.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Galatasaray Şampiyonlar Ligine gitmek için kazanmak zorunda.Olası bir puan kaybı durumunda Galatasaray 2.cilik şansını da kaçıracaktır bence.
bu maçı Galatasaray alır bu gidişle anadoludan bu senede şampiyon çıkmayacak.....
Bu maçı Galatasaray alacak eminim diyebilirim.Aksi türlü işer biter o da olmaz
Bursapor korkmadan oynarsa 4-5 fark atabilir. Ama korkacaktır. Korkması zararına olacaktır.
Maç Sercan ve Volkan'ın maçı olacaktır. Çünkü Galatasaray defansı çok ağır. Hatta defansı önde kurarlarsa felaket olur. Yine de Turgay cezalı veya sakat değilse oynamalı. Çünkü Galatasaray önde basarsa Bursaspor Turgay'a uzun oynayabilir.
Galatasaray'ın maç kazanması tamamen istikrarsız futbolcularının gününde olmasına bağlı. Bir oyun şablonu gözlemleyemedim sezon başından beri. Ben de artık Hıncal Uluç'un Rijkaard hakkındaki görüşlerine katılanlardanım.
Skor tahminim: 1-3.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
İşte Alican, Bursaspor şampiyon olmak istiyorsa bu maçı kazanmalı. Eğer bu maçı kaybederse Sivasspor ile aynı şey olucak. Şampiyon olamayacak. İnşl. kazanırız ne diyelim.
Galatasaray, Sercan - Ozan - Volkan üçlüsüne özel önlem almayıp, eski maçlardaki oyununu oynamaya devam ederse rahat bir maç olacağını düşünüyorum. Bu üç hızlı oyuncuya karşı ağır savunma hattına bir de Servet eklenirse tadından yenmez.
Last edited by eXcitinG : 23.Nisan.2010 at 21:57
4-5 fark atabiliriz eğer düzgün oynarsak.Bursa'nın gol dahi atamayacağını düşünüyorum bu maç.Saçma sapan hatalar yapmazsak güle oynaya alırız maçı.
berabere biter umarım
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Galatasaray yener umarım.Bunu sırf şampiyonluk için değil fark atmaya gelen Bursalıar içinde istiyorum...
Diyorsunuz ya 2 avans 3 te bitecek, çok rahat maç olucak diye. Bizde onun için diyoruz. Ali Sami Yen'de zor biraz. Zor maç olacaktır. İki takımda fark falan atamayacak bana göre iyi olan kazanacak. Bakalım hayırlısı olsun.
Saldır Galatasaray..
İnş. gs net skorla galib gelir. başarılar iki takımada..
Konuyla alakasız mesajlar silinmiştir.Lütfen maçla ilgili görüşlerimizi paylaşalım.Ayrıca bu mesaja da bu konuda cevap vermemenizi rica ediyorum.
So what?
Saike
Öncelikle futbol bu oyun 90 dakika tek kale oynarsın adamlar bir kere gelipr atar hadi eyvAllah 3 puan bizim der , şans ta yanınızda olacak biraz ,
Dedigim gibi futbolun şans melekleride yanımızda olur İnşAllah , iyi oynayıp bol pozisyon bulup kazanalım 1 farkla degil 2-3 farkla
Saldırın , durmadan...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kimse iki takimdanda rahat galibiyet beklemesinStresli ve zor bi mac olur ama Galatasaray bu mactan galip cikar $L icin.
2-0 Baros Neill
inşallah kasımpaşa-fb maçından da istediğimiz tarzda bir sonuç çıkar da bu maça daha moralli çıkarız... yeneceğimizi düşünüyorum ben bursa'yı
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc