Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

18 54.55%
  • Berabere biter

8 24.24%
  • Bursaspor kazanır

7 21.21%
1 ile 30 arası toplam 164 sonuç

Konu: Galatasaray - Bursaspor [ 31. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bursapor korkmadan oynarsa 4-5 fark atabilir. Ama korkacaktır. Korkması zararına olacaktır.

Maç Sercan ve Volkan'ın maçı olacaktır. Çünkü Galatasaray defansı çok ağır. Hatta defansı önde kurarlarsa felaket olur. Yine de Turgay cezalı veya sakat değilse oynamalı. Çünkü Galatasaray önde basarsa Bursaspor Turgay'a uzun oynayabilir.

Galatasaray'ın maç kazanması tamamen istikrarsız futbolcularının gününde olmasına bağlı. Bir oyun şablonu gözlemleyemedim sezon başından beri. Ben de artık Hıncal Uluç'un Rijkaard hakkındaki görüşlerine katılanlardanım.

Skor tahminim: 1-3.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Bursapor korkmadan oynarsa 4-5 fark atabilir. Ama korkacaktır. Korkması zararına olacaktır.

Maç Sercan ve Volkan'ın maçı olacaktır. Çünkü Galatasaray defansı çok ağır. Hatta defansı önde kurarlarsa felaket olur. Yine de Turgay cezalı veya sakat değilse oynamalı. Çünkü Galatasaray önde basarsa Bursaspor Turgay'a uzun oynayabilir.

Galatasaray'ın maç kazanması tamamen istikrarsız futbolcularının gününde olmasına bağlı. Bir oyun şablonu gözlemleyemedim sezon başından beri. Ben de artık Hıncal Uluç'un Rijkaard hakkındaki görüşlerine katılanlardanım.

Skor tahminim: 1-3.
    Eheheheheh Ali Sami Yen'e gelecek ve korkmayacak anadolu takımı tanımıyorum ne yazıkki
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri