Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Arda : Tribüne Gitmedim Çünkü ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arrow Arda : Tribüne Gitmedim Çünkü ...

Tribüne gitmedim çünkü...
    Son günlerin olay adamı Arda Turan, Fanatik'e konuştu: “Manisa'da maçtan önce rakip taraftarlar kız arkadaşıma küfür ediyordu. Bizim tribünden de onlara destek geldi. Bu durum biraz canımı sıktı. Yoksa benim taraftara küsmem söz konusu bile olamaz

Sami Yen’deki taraftar protestosuyla şok oldu, ardından Manisa’da o tavır koydu. İdmanda takım arkadaşı Caner ile yaşadığı olay manşetlere taşındı, özel hayatı ise hep gündemde. Son günlerde nereye bakarsanız bakın Arda Turan’ı görüyorsunuz. Ortada bir gerçek var ki, henüz 23 yaşında Galatasaray’da hem kaptanlığı hem de 10 numarayı alan Arda, bir hayli sıkıntılı ve zor günler geçiriyor. Ancak genç yıldız her şeyin tekrar eskisi gibi çok güzel olacağına inanıyor...

‘Takım içinde olur’
    “Öncelikle Caner’le yaşadığımız tatsızlık konusunda, o olayın geride kaldığını söylemeliyim. O benim kardeşim, zaman zaman takım içinde böyle şeyler yaşanır. Taraftar konusunda ise benim onlara küsmem söz konusu bile değil. Beni onlar Arda Turan yaptı, beni onlar kaptan yaptı. Bana ‘Büyük Kaptan’ diye bağıran taraftarlara ben şimdi ıslıkladılar diye nasıl küserim. Benim öyle bir lüksüm olamaz. Küsmek ne demekmiş...

‘Durumu düzeltmeliyiz’
    “Manisa’da yaşanan olay ise farklıydı. Maçtan önce Manisalılar tribünde kız arkadaşıma küfür ediyorlardı. Ancak bizim tribünden bana değil, onlara destek geldi. Bu canımı sıktı. O yüzden de tribüne gitmedim. Bundan sonra benim ve arkadaşlarımın üzerine düşen, takımın durumunu düzeltmek. Ligi en iyi şekilde bitirmek için elimizden geleni yapacağız.”

Bu işler böyledir Arda

70’li yıllarda Galatasaray’da Genel Kaptan’lık yapan (bugünün futbol şube sorumlusu) Turgan Ece, Arda’ya nasihat verdi. Deneyimli futbol adamı, o dönem yaşadığı bir anıyı genç yıldıza anlattı: “Trabzonspor’la oynayacağımız Türkiye Kupası maçından önce 5 as futbolcuyu kadro dışı bıraktım, deplasmanda tek golle yenildik. İstanbul’a döndüğümüzde herkes beni yuhalıyor, ıslıklıyordu. Rövanşta takımımız öndeydi, penaltılarla da tur atladık. Bu kez sahaya indiğimde beni omuzlara aldılar. Bu işler böyledir Arda. Kazanınca senden iyisi yok, ama kaybedince ilk seni protesto ederler. Bunlara alışman lazım, böyle zamanlarda dik durman lazım.”

Raşit Altun / Fanatik Çok Özel
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

“Manisa'da maçtan önce rakip taraftarlar kız arkadaşıma küfür ediyordu. Bizim tribünden de onlara destek geldi. Bu durum biraz canımı sıktı. Yoksa benim taraftara küsmem söz konusu bile olamaz
    adam küsmekte haklı. taraftar resmen yemiş Arda'yı.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben oradaydım ve öyle birşey duymadım inanın ki ...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tribünlerin Arda'ya karşı tavrını anlamak mümkün değil ..

Nesil
    2006

Kaynak: Fanatik Çok Özel

Alican'da dediğine göre bu haber yalandır o zaman...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Zerdüşt. View Post
    Tribünlerin Arda'ya karşı tavrını anlamak mümkün değil ..
    Ardaya karşı bir tavrımız yok. Diyarbakır maçında ıslıklanmasının sebebi Gol sevincini taraftarla paylaşmak isteyen baros'a engel olması.

Bursa maçına ben gidemeyeceğim ama gidecek olan taraftarlar eminimki gereken desteği verecektir.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi de o ıslık olayı olmadan önce taraftar bağırmıyor muydu kimisi sinama peşinde falan diye? İlk taraftar tavır koyduğu için maçta gol olunca da Arda engel olmuştur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ardaya karşı bir tavrımız yok. Diyarbakır maçında ıslıklanmasının sebebi Gol sevincini taraftarla paylaşmak isteyen baros'a engel olması.

Bursa maçına ben gidemeyeceğim ama gidecek olan taraftarlar eminimki gereken desteği verecektir.
    Sinema peşinde başka oyuncu da mı var ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O bahsettiğiniz tezahürat sadece, Arda(sinema) ve Jo(gece alemi) için yapılmadı ki. Ayrıca yaptıkları kötü şeyler değil, sadece futbollarının önüne geçmeye başladığı için tezahüratla tepki yoluna gidildi. İsimlere göre yapılmış olsaydı, Lucas Neill için hiç kimse bir şey demiyor, o da tribüne çağırılırdı. Ama çağrılmadı, tezahüratın o şekilde yapılması en belirgin örnekler Arda ve Jo olduğu içindir. Ayrıca Arda kaptan, kendini toparlaması yetmez takımı da toparlaması gerekir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sinemayı kapattırmışmış.Ne yani bende haftalık o kadar para alsam alışveriş merkezini de kapatırım.Çok büyütüyorsunuz çok.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    O bahsettiğiniz tezahürat sadece, Arda(sinema) ve Jo(gece alemi) için yapılmadı ki. Ayrıca yaptıkları kötü şeyler değil, sadece futbollarının önüne geçmeye başladığı için tezahüratla tepki yoluna gidildi. İsimlere göre yapılmış olsaydı, Lucas Neill için hiç kimse bir şey demiyor, o da tribüne çağırılırdı. Ama çağrılmadı, tezahüratın o şekilde yapılması en belirgin örnekler Arda ve Jo olduğu içindir. Ayrıca Arda kaptan, kendini toparlaması yetmez takımı da toparlaması gerekir.
    Arkadaş tepki yoktu demiş.Aksine tezahüratta direk ona tepki vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben büyütmüyorum, Arda sinema kapatarak yanlış bir şey yaptı da demiyorum. Ülkede karnını zor doyuran milyonlar varken, futbolcuların kazandıkları parayla krallar gibi yaşama şansları var, ben de o kadar para kazansam, her istediğimi yapabilirim. O nedenle yaptığı benim açımdan yanlış bir şey değil.

Arda'ya tepki olmadı dendiği için yazdım ben de mesajı. Belli ki yapılan tezahurattan çok alınmış Arda, gece aleminde dolaşan Jo'nunsa umrunda olduğunu sanmıyorum, adam parasını alacak, gidecek ama Arda'nın kırıldığı belli ve bu nedenle golden sonra tepki koymuş, o tepkisine karşı taraftar da ıslıkladı. Zaten bu ıslık olaylarında ıslıklayanları protesto edenler de tepki gösterince çok büyük uğultu çıkıyor ve tüm sesin oyuncuyu protesto etmek için çıktığı sanılıyor aksine, protesto edenleri protesto edenlerin sesi de hayli fazla oluyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Arkadaş tepki yoktu demiş.Aksine tezahüratta direk ona tepki vardı.
    Ne demek istediğini anlamadım, belki de sen benim yazdığımı anlayamadın. O yüzden daha açık yazayım, tepki vardı, ama sadece iki oyuncuya değil, bütün takıma. Ayrım yapılmadı. Zaten oyuncu ayrımı yapılmış olsaydı o gün, Lucas Neill tribüne çağırılırdı maçtan önce, Harry Harry Kewell diye de bağırılırdı. Maçı yerinde izlemediysen, lütfen çok kesin ifadeler kullanma herşeyi biliyormuş gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne demek istediğini anlamadım, belki de sen benim yazdığımı anlayamadın. O yüzden daha açık yazayım, tepki vardı, ama sadece iki oyuncuya değil, bütün takıma. Ayrım yapılmadı. Zaten oyuncu ayrımı yapılmış olsaydı o gün, Lucas Neill tribüne çağırılırdı maçtan önce, Harry Harry Kewell diye de bağırılırdı. Maçı yerinde izlemediysen, lütfen çok kesin ifadeler kullanma herşeyi biliyormuş gibi.
    Bravo tokat gibi cevap oldu bana.Ortada tartışma yokken böyle birşey yazmanı anlayamadım.Ben anlatamadım herhalde.Bir daha deniyeyim.

nedvedmania isimli üye Arda'ya karşı alınan bir tavır yok demişti.Ben zaten sadece iki oyuncuya tepki var demedim.

Ama bahsettiğim tezahuratta "sinema peşinde" kelimeleri sonuçta Arda'ya değil mi?O zaman nasıl Arda'ya karşı alınan bir tavır yok?

Her ihtimale karşı bir daha yazayım.Ben sadece Arda'ya tepki var demiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben Cihan'ın mesajını görmemiştim haliyle anlamadım ne dediğini, karışıklığın sebebi bu yani. Tezahüratın söyleniş amacı bütün takıma tepkidir, Arda, Jo, Servet, Leo vs. vs... Sonuçta her oyuncunun kendi nedenleri olabilir kafasını futbola verememek için, en bilineni Arda ve Jo olduğu için tezahürat onlar üzerinden oldu. Leo'nun da lens muhabbeti var mesela, onun için de kimisi lens peşinde denilebilir. Anlatmak istediğim Arda'ya özel bir tepki yok, hem Türk oyuncu, hem de takım kaptanı olduğu için o şekilde düşünebilir, Arda'nın kendisi de öyle düşünüyor belki. Bu habere bakıp Arda'nın durumunu yorumlamak da mümkün değil bence, çünkü büyük ihtimal yalan haber.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Belki Cihan da sadece Arda'ya tepki yoktu demek istedi ama öyle anlaşılmadı olabilir.

Bir de medyada çıkan çoğu habere zaten ben inanmıyorum da artık, bu haberi yapan Raşit bey, burada transfer döneminde, bu transfer olacak dedi forumda, onun dedikleri çıkar denilen Raşit beyle aynı kişi mi, ben mi karıştırıyorum acaba?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Anlatmak istediğim Arda'ya özel bir tepki yok, hem Türk oyuncu, hem de takım kaptanı olduğu için o şekilde düşünebilir, Arda'nın kendisi de öyle düşünüyor belki. Bu habere bakıp Arda'nın durumunu yorumlamak da mümkün değil bence, çünkü büyük ihtimal yalan haber.
    Bravo Burak Abi bu kaçıncı oldu Bundan sonra ben mesaj yazmıyacağım sana mesaj atarım sen yazarsın ben yazınca anlamıyorlar çünkü Yada Yeni üyelik mi alsam

Ardaya tepki yok cümlesinden çıkarıcağımız anlam şu :

"Arda" ismine tepki yok. Burak abinin de dediği gibi Leo lens peşinde bile denilebilirdi. Tezahuratı yapanlar Jo ve Arda nın yaptığı davranışları ele almışlar. Ardanın sinema işi özel hayattır takıma etkisi vardır yoktur orasını bilemem ama tezahuratta Ardanın kişiliğine laf edilmedi. Zaten edilemezde.

Takımda kim Galatasaray ruhuyla oynamıyorsa onlara tepki koyarız. Buda çok doğal bir durum. En ön planda olan kişi Arda ve en hayal kırıklığı transfer olan Jo olduğu için tezahuratta ikisinin yaptığı şey geçiyor.

Her neyse o tezahurat bir maçlıktı. Herkes gereken dersi almış (Gerçi jo hala aynı jo ama neyse ).

Bir kez daha söylüyorum. Bu tepki takımın kötü gidişatına yönelik olarak yapılan ve 1 maç boyunca süren bir tepkiydi. Hafta sonu gereken destek takımımıza verilir.

Umarım anlaşılmıştır

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Arkadaslar beste kafiyeli olsun diye girildi rahat olun , dokunmustur dogru olabilir ama gol atan arkadasının elinden cekip gol sevincini taraftarlarla yasatmayacaksan dokunmamıstır hiçbişey sana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Arkadaslar beste kafiyeli olsun diye girildi rahat olun , dokunmustur dogru olabilir ama gol atan arkadasının elinden cekip gol sevincini taraftarlarla yasatmayacaksan dokunmamıstır hiçbişey sana.
    Belki de Arda onu taraftara tepki olarak değil de takım olduklarını,takımla beraber sevinerek göstermek istediği için yapmıştır hani o kafiye olsun diye koyuldu ya bu da onun içindir belki.. Kimse kimin ne düşündüğünü bilemez ki orada tepki göstermesi doğal bence anlayış gösterilmeli.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

O zaman baros taraftara gider sevinci yaşar Arda tekrardan cagırır takımıyla kutlatırdı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Belki de Arda onu taraftara tepki olarak değil de takım olduklarını,takımla beraber sevinerek göstermek istediği için yapmıştır hani o kafiye olsun diye koyuldu ya bu da onun içindir belki.. Kimse kimin ne düşündüğünü bilemez ki orada tepki göstermesi doğal bence anlayış gösterilmeli.
    Haklısın bence de. Buna en güzel örneklerden birisi de Runje idi bence. Futbolcular da insan, hata yapacaklar. İyi para kazandıkları için, iyi-güzel-pahalı kıyafetler giyecekler, lüks evlerde yaşayıp son model arabalara binecekler. Maç gelecek coşacak, atacak, attıracak -Kaleci ise tutacak - . Maç gelecek sakat sakat oynayıp kariyerini riske atacak, maç gelecek yapmak istediklerinin hiçbirisini yapamayacak. Daha sezon başında yönetim tarafından, bir takım için hocadan da önemli gördüğüm sıfat olan kaptanlığı ve Galatasaray futbol takımı için önemli bir forma olan 10 numara verilerek önemli bir göreve getirilen, taraftar tarafından da bu payelerle daha da yüceltilen genç bir oyuncunun ilk başarısızlıkta üzerine gidilmesi, özel hayatında yaşadıklarına laf edilmesi yanlış. Daha 23 yaşında bir gençten söz ediyoruz. Tepki göstermesi çok normal. Önemli olan bu tepkinin anlık olması ve bundan sonra hem Arda hem de taraftar tarafından sürdürülmemesi. Umarım da sürdürülmeyecektir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    O zaman baros taraftara gider sevinci yaşar Arda tekrardan cagırır takımıyla kutlatırdı
    10 dakika mı sevineceklerdi pardon da

Arda'nın eski Arda olmadığı bir gerçek.Ne futboluyla,ne davranışlarıyla.Arda'nın hatalarını"Yüklenmeyin çocuğa,helal olsun sana Arda"diye kapatanlar,en çok Arda'ya zarar vermiş olurlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Sinema olayını ne kadar da çok büyüttüler ya. Arda olsam bende kapatırım salonu yoksa rahat izleyemez ki.. Hem sinemacı içinde iyi, o kazanırsa ailesi harca aile harcarsa başkaları kazanır

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Taraftar denilen kişilerin profiline iyi bakmak lazım. Tribünlerde akıl almaz işler oluyor. Eskiden küfürü önlemek için tribüne çekilen bayanlar, şimdi küfürlerde tempo tutuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by managerci View Post
    Arda'nın eski Arda olmadığı bir gerçek.Ne futboluyla,ne davranışlarıyla.Arda'nın hatalarını"Yüklenmeyin çocuğa,helal olsun sana Arda"diye kapatanlar,en çok Arda'ya zarar vermiş olurlar.
    Kelimesi kelimesine katılıyorum.. Arda'nın kendine bir an önce çekidüzen vermesi gerekir ama Arda bu camiada yetişmiş bir isim. Öncelikle taraftarının ona destek verip sahip çıkması gerekir. İyi olunca aslanım Arda,formsuz olunca sinemacı Arda olmaması gerekir..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Arda zaten her zaman Galatasaraylı Arda olarak bilinio bütün Galatasaray taraftarı her zaman arkasında oldu Arda'nın , bi iki kere protesto oldu tamam ama Manisa'da oraya gelecekti arkadas , gelecektin ki seni protesto edenlere kapagı verecektin , bursa macında cagırırlar tribününe ama ben Arda Turan diye tempo tutmucam şahsen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O da onun "protesto"su.. Ama ne olursa olsun sen takımın kaptanısın taraftarına küsemezsin herşeyin zamanını bilmesi gerekir.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bence Galatasaray taraftarı haksız. Ne olursa olsun, şartsız bir şekilde başarıya odaklanmak ve buna göre tezahurat yapmaktan başka birşey değildir Arda'ya yaptıkları. Arda bu takımın en ağır işçisiydi şu zamana kadar ve bilmiyorum kaç tane maça çıktı sezon başından beri. Leo Franco'dan sonra belki de en fazla forma giyen oyuncu Arda'dır.

Özel hayatında ne yaptığı sadece onu ilgilendirir. İster sinema kapatır, ister sinema alır. Ama Türk taraftarlarının genel zihniyeti bu. Fenerbahçe'de Alex'in bile yuhalanmıştı. Galatasaray'da Arda'nın yuhalanmasını garipsemiyorum. Arda'nın "beni tribünler buralara getirdi" lafını da samimi bulmuyorum. Herşeyi kendi yeteneğiyle başardı. Bunu kendi de biliyor ama bu cümleyi söyleyemez. Lakin Arda'yı Galatasaray'dan, futboldan soğutacak etkenlerden biri işte o tribünler olur. Başarı olunca herkes Arda'nın yanında olur tabii. Alkışlarsınız, maçtan sonra tribünlere çağırırsınız, oley çektirirsiniz falan filan. O zaten 3. lig takımlarında da olan birşey. Bir futbolcunun performansını yükseltmeyi özel hayatına, kız arkadaşına laf atarak mı başaracak Galatasaray taraftarı?

Jo için bunu kabul edebilirim ama Arda için bunu kabul edemem. Arda Galatasaray'ın çocuğudur. Nasıl "sen takımın kaptanısın, küsemezsin" gibi şeyler söylüyorsanız, kötü gününde de diğer yabancı oyunculara yaptığınız gibi ona laf atamazsınız bence. Hem de iğneyle oynadığı Fenerbahçe maçında ıslıklamak büyük bir ayıptı. Galatasaraylılığımdan utandım.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Arda'nın "beni tribünler buralara getirdi" lafını da samimi bulmuyorum

ben buluyorum şimdi tribünler olmasa seyirci olmasa arda bu kadar ünlü olabilirmiydi para kazanabilirmiydi hayır . Ama ben demiyorumki kendi yeteneğiyle değil her ikisi sayesinde

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri