1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Arda : Tribüne Gitmedim Çünkü ...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O bahsettiğiniz tezahürat sadece, Arda(sinema) ve Jo(gece alemi) için yapılmadı ki. Ayrıca yaptıkları kötü şeyler değil, sadece futbollarının önüne geçmeye başladığı için tezahüratla tepki yoluna gidildi. İsimlere göre yapılmış olsaydı, Lucas Neill için hiç kimse bir şey demiyor, o da tribüne çağırılırdı. Ama çağrılmadı, tezahüratın o şekilde yapılması en belirgin örnekler Arda ve Jo olduğu içindir. Ayrıca Arda kaptan, kendini toparlaması yetmez takımı da toparlaması gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    O bahsettiğiniz tezahürat sadece, Arda(sinema) ve Jo(gece alemi) için yapılmadı ki. Ayrıca yaptıkları kötü şeyler değil, sadece futbollarının önüne geçmeye başladığı için tezahüratla tepki yoluna gidildi. İsimlere göre yapılmış olsaydı, Lucas Neill için hiç kimse bir şey demiyor, o da tribüne çağırılırdı. Ama çağrılmadı, tezahüratın o şekilde yapılması en belirgin örnekler Arda ve Jo olduğu içindir. Ayrıca Arda kaptan, kendini toparlaması yetmez takımı da toparlaması gerekir.
    Arkadaş tepki yoktu demiş.Aksine tezahüratta direk ona tepki vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Arkadaş tepki yoktu demiş.Aksine tezahüratta direk ona tepki vardı.
    Ne demek istediğini anlamadım, belki de sen benim yazdığımı anlayamadın. O yüzden daha açık yazayım, tepki vardı, ama sadece iki oyuncuya değil, bütün takıma. Ayrım yapılmadı. Zaten oyuncu ayrımı yapılmış olsaydı o gün, Lucas Neill tribüne çağırılırdı maçtan önce, Harry Harry Kewell diye de bağırılırdı. Maçı yerinde izlemediysen, lütfen çok kesin ifadeler kullanma herşeyi biliyormuş gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ne demek istediğini anlamadım, belki de sen benim yazdığımı anlayamadın. O yüzden daha açık yazayım, tepki vardı, ama sadece iki oyuncuya değil, bütün takıma. Ayrım yapılmadı. Zaten oyuncu ayrımı yapılmış olsaydı o gün, Lucas Neill tribüne çağırılırdı maçtan önce, Harry Harry Kewell diye de bağırılırdı. Maçı yerinde izlemediysen, lütfen çok kesin ifadeler kullanma herşeyi biliyormuş gibi.
    Bravo tokat gibi cevap oldu bana.Ortada tartışma yokken böyle birşey yazmanı anlayamadım.Ben anlatamadım herhalde.Bir daha deniyeyim.

nedvedmania isimli üye Arda'ya karşı alınan bir tavır yok demişti.Ben zaten sadece iki oyuncuya tepki var demedim.

Ama bahsettiğim tezahuratta "sinema peşinde" kelimeleri sonuçta Arda'ya değil mi?O zaman nasıl Arda'ya karşı alınan bir tavır yok?

Her ihtimale karşı bir daha yazayım.Ben sadece Arda'ya tepki var demiyorum.

Mesaj Yetkileri