Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç sonucu

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

5 15.63%
  • Fenerbahçe

19 59.38%
  • Berabere

8 25.00%
Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 272 sonuç

Konu: Ankaragücü - Fenerbahçe [ 33. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Ankaragücü - Fenerbahçe [ 33. Hafta ]

So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Haftalar öncesinde Ankaragücü maçından puan kaybederiz diye düşünüyordum. ( Beşiktaş maçı öncesinde ). Ancak ne zaman ki Ankaragücü yönetimi o açıklamaları yaptı o tarihten beri bu maçtan en ufak şüphem yok. Fenerbahçe kazanacaktır. Ve son hafta şampiyonu belirler.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Hala Ankaragücü'nün puan alacağı düşüncesindeyim...Fakat Vittek'in sakatlığı onları kötü etkileyebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Üzülerek söylüyorum ki, Fenerbahçe'nin sevindiği, diğer herkesin üzüldüğü bir maç olacaktır diye düşünüyorum. Seyir zevki çok iyi olmaacaktır muhtemelen ve 1-0'lık bir skor, bitme ihtimali en yüksek skor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Sanıldığı kadar zor olmadan kazanacağımıza inanıyorum... En az iki farklı bir galibiyet bekliyorum...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu maçta 1-0 havası var kim kazanır bilemem ama iki takımda az gol atıyor az gol yiyor..(TS maçını saymıyorum )

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Bana göre şampiyonluk maçıdır.Kazanırsak çok büyük ihtimalle şampiyonuz çünkü iş Trabzonspor maçına kalırsa saha ve seyirci avantajıyla öyle ya da böyle istediğimiz skoru alırız diye düşünüyorum.Başarılar Fenerbahçem..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Fenerbahçe bu maçta takılmaz diye düşünüyorum. Özellikle kupa finalinin ardından Fenerbahçe ne yapıp edip bu maçı kazanacaktır. Düşünülenin aksine Fenerbahçe'nin rahat kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saldır Ankara.Pardon havaya girdim ortamı görünce...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bence rahat bi maç olcak, özellikle de kupa maçından sonra...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

17 ye karşı 1 çıkıcaz ve çok rahat kazanıcaz. Kadıköydeki kutlama hazırlıklarına başlıcaz.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Az önce Mertcan'ın attığı mesaj neden silindi acaba? Kaç gündür hakarete varan dalgalara seslenmeyen yöneticiler buna mı kızdı? Site yöneticisi bile F.Bahçe'ye resmen hakaret ederken bir şey yok, ama Mertcan'ın attığı mesaj siliniyor ki, ne küfür ne hakaret hiç bir şey yok. Sanırım yanlış yerdeyiz burası TSI değil, gs&bjk taraftar forumları. Haa öyleyse bizde ona göre konuşalım !

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Renk ayrımını iyi yapmak lazım renkdaş takımların maçı aman üstüne kimse yanlış forma giymesin

Zor maç fakat kazanan taraf olmak zorundayız.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006

Ankaralı arkadaşlar kızmasın, Fenerbahçe fark atacak. Bu kadar iddialıyım.

Kupada elendikten sonra, Fenerbahçe önünde tek hedef kaldı. Bu eleniş oyuncuları mutlaka hırslandırır, kaldı ki Ankaragücü yönetiminde ki bir kişinin yaptığı o açıklamalardan sonra daha da oyuncuların ateşli çıkacağını düşünüyorum. Rahat ve farklı bir galibiyet bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Az önce Mertcan'ın attığı mesaj neden silindi acaba? Kaç gündür hakarete varan dalgalara seslenmeyen yöneticiler buna mı kızdı? Site yöneticisi bile F.Bahçe'ye resmen hakaret ederken bir şey yok, ama Mertcan'ın attığı mesaj siliniyor ki, ne küfür ne hakaret hiç bir şey yok. Sanırım yanlış yerdeyiz burası TSI değil, gs&bjk taraftar forumları. Haa öyleyse bizde ona göre konuşalım !
    bilgilendirmek amacıyla yazıyorum niyetim konu dışına çıkmak değil.

mesajı ben sildim. kurallar bunu gerektiriyordu.

bir mesajın silinmesi için, o mesajda sadece tahrik, argo, küfür ve benzeri unsurları barındırması yetmez.

boş mesajlara yer vermiyoruz.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Öncelikle rakibi değerlendirmek gerekirse; Ankaragücü ikinci devre evindeki 8 maçta 5 beraberlik 3 galibiyet almış. Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan Ankara'da gol dahi yememiş ve bu 3 maçtan 7 puanla ayrılmış. Ankaragücü'nün Trabzonspor maçını izleme fırsatı buldum. Her ne kadar o maçta karşılarında iddiasız bir takım olsa da oyun önemliydi. Ortasahada Rajnoch ve Hürriyet defansif anlamda sağlamlar, ek olarak Rajnoch oyunu da iyi yönlendirebiliyor. Kanatlarda Rothen ve Mehmet Çakır'ı sık sık topla buluşturuyorlar. Ortadan Sapara, sağ bekten Geremi sol bekten Broggi desteğe gelince önemli pozisyonlar yakalayabiliyorlar. Forvette Vittek gibi önemli bir ismin oynayamayacak olması bizim açımızdan avantaj. Eğer İlhan oynarsa Lugano ve Bilica çıtkırıldım bir yapısı olan İlhan'ı tamamen oyundan düşürürler.

Ankaragücü'ne karşı geriye düşülen maçı çevirmek çok zor olabilir. Çünkü hem sert savunma yapabilen, iyi alan daraltabilen hem de ayağa iyi pas yapabilen bir takım kimliğine kavuşuyorlar yavaş yavaş. Dolayısıyla bizim bu maçta ne yapıp edip ilk golü bulmamız lazım.

Türkiye Kupasının kaybedilmesinin ardından bu maçın önemi daha da arttı. Çünkü bu maçta puan kaybedilmesi halinde ipler tamamen elimizden gidecek. Bu maç kazanıldığı takdirde hem kupa maçı tamamen Fenerbahçe camiasının zihninden silinecek hem de şampiyonluk yolunda çok önemli bir viraj büyük bir adımla geçilmiş olacak.

Klasik kadromuzu bekliyorum. Umarım Andre Santos bu maça yetişir. Çünkü sıkışan oyunu açmak için önemli bir oyuncu. Rakipler sol açığa önlem alabilir fakat arkadan gelen sol beki karşı takımın defansif yönü zayıf sağ açık oyuncusu karşılamak zorunda olduğundan yetenekli, hücum gücü yüksek bekler başarılı olabilir. Santos ligin 2. devresinden itibaren fizik olarak sağlam bir görüntü çiziyor ve hücumda da önemli katkılar sağlıyor.

Bu maçı alalım Kadıköy'de şampiyonluk turu atalım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

, İnşAllah 3 puanı alacaklar ...Vittek'in olmaması kötü oldu ama yinede en azından 1 puan cıkartabilirler ki çıkartacaklar İnşAllah.

Anadolu İçin Saldır Ankaragücü....
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

İnşallah bu macı kazasız belası atlatıp son hafta şampiyonluk turunu Kadıkoy'de atmaya hazırlanacağız.Futbolcular artık tek hedef olan lig icin en iyi mücadelelerini göstereceklerdir.2-0 skor tahminim..

Allah yardımcımız olsun..Bizim için Saldır Kanarya !

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fener alır maçı ts maçınıda alır şampiyon olur

fener alır. 3-4 gollü bir maç olur uzun zaman sonra.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Biraz önce NtvSpor'da dinledim...

Hürriyet Gazetesinden Atilla Türker'in haberi:

"ANKARAGÜCÜLÜ FUTBOLCULAR PARALARINI ALAMADIKLARI GEREKÇESİYLE DÜN ANTREMANA ÇIKMAMIŞLAR..."

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Evet bende okudum ustteki haberi , bu tip olaylar bazen takimi ya 2 kati motive ediyor yada tam tersi oluyor arasi oldugunu hic gormedim , hafta sonundaki mac dahada ilginc bir hale gelmis oldu bu sekilde

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Hangi sezondu hatırlamıyorum ama Denizlisporda bi ara böyle bi durum olmuştu da sonra Yusuf takımı çalıştırıp maça çıkmıştılar sonrada galip gelmişlerdi.Hafızam beni yanıltmıyosa böyle bişe hatırlıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

F.Bahçe alır ve şampiyonluk yolunda büyük bir engeli geride bırakmış olur...

Malesef Fenerbahçeli olmayanların üzüleceği bir maç olacak.

Ankaragücü oyunu iyi kontrol eden bir takım.Devre arasında gittikleri yapılanmayla iyi bir takım kimliğine büründüler.Seneye şu anki iskelet kadro korunup eksik yerlere önemli takviyeler yaparlarsa iyi işler yapacaklardır.

Maça gelirsek,ilk golü atan taraf olmalıyız mutlaka.Zor bir maç olacak çünkü.Oyunun ilerleyen bölümlerde takımda yorgunluk görebiliriz.Ama konsantre olursak kazanacağımızı düşünmüyorum.

Bu maçı kazanmamız durumunda %99.9 Şampiyon oluruz diye düşünüyorum,bekliyorum.Herkesin Fenerbahçe'nin puan kaybını beklediği,umut ettiği maçta kazanıp şampiyonluk için geri sayıma geçmek gerçekten çok güzel olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe tarafına biletler hemen bittiği için giremeyeceğim, A.Gücü tarafında A.Gücü formamla izlerim maçı artık

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahce'nin bana gore sampionluk maci budur, bu mactan 3 puan son mactan 1 puan alip Sampion olcaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bu maçta Fenerbahçe puan kaybetmezse %90 şampiyon. Ankaragücü futbolcularının son durumunu da göz önünde bulundurursak, Fenerbahçe ya bu engeli geçer ya da belki Ankaragüçlü futbolcular bir şekilde beraberlik koparır.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Bence cok zor bir mac olucakdir Fenerbahce icin , en onemlisi kaybettikleri Turkiye Kupasinin hemen ardindan gostericekleri reaksiyon etken olucakdir bu macin skorunda , puan kaybetmeleri durumunda Bursaspor un eline vericekleri icin avantaji cokda stresli olucaklarini dusunuyorum ve bu macin 1-1 biticegini tahmin ediyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Söylentiler söylentiler..Her gece bir karanlığın üstüne gölge çöker ama sabah aydınlık gelince gölgede def olup gider...

Gölge olamayacaksınız def olup gideceksiniz

Saldır Fenerbahçe'm saldır Şampiyonluk için saldır !
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri