Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç sonucu

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

5 15.63%
  • Fenerbahçe

19 59.38%
  • Berabere

8 25.00%
1 ile 30 arası toplam 272 sonuç

Konu: Ankaragücü - Fenerbahçe [ 33. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Az önce Mertcan'ın attığı mesaj neden silindi acaba? Kaç gündür hakarete varan dalgalara seslenmeyen yöneticiler buna mı kızdı? Site yöneticisi bile F.Bahçe'ye resmen hakaret ederken bir şey yok, ama Mertcan'ın attığı mesaj siliniyor ki, ne küfür ne hakaret hiç bir şey yok. Sanırım yanlış yerdeyiz burası TSI değil, gs&bjk taraftar forumları. Haa öyleyse bizde ona göre konuşalım !

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Az önce Mertcan'ın attığı mesaj neden silindi acaba? Kaç gündür hakarete varan dalgalara seslenmeyen yöneticiler buna mı kızdı? Site yöneticisi bile F.Bahçe'ye resmen hakaret ederken bir şey yok, ama Mertcan'ın attığı mesaj siliniyor ki, ne küfür ne hakaret hiç bir şey yok. Sanırım yanlış yerdeyiz burası TSI değil, gs&bjk taraftar forumları. Haa öyleyse bizde ona göre konuşalım !
    bilgilendirmek amacıyla yazıyorum niyetim konu dışına çıkmak değil.

mesajı ben sildim. kurallar bunu gerektiriyordu.

bir mesajın silinmesi için, o mesajda sadece tahrik, argo, küfür ve benzeri unsurları barındırması yetmez.

boş mesajlara yer vermiyoruz.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Öncelikle rakibi değerlendirmek gerekirse; Ankaragücü ikinci devre evindeki 8 maçta 5 beraberlik 3 galibiyet almış. Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan Ankara'da gol dahi yememiş ve bu 3 maçtan 7 puanla ayrılmış. Ankaragücü'nün Trabzonspor maçını izleme fırsatı buldum. Her ne kadar o maçta karşılarında iddiasız bir takım olsa da oyun önemliydi. Ortasahada Rajnoch ve Hürriyet defansif anlamda sağlamlar, ek olarak Rajnoch oyunu da iyi yönlendirebiliyor. Kanatlarda Rothen ve Mehmet Çakır'ı sık sık topla buluşturuyorlar. Ortadan Sapara, sağ bekten Geremi sol bekten Broggi desteğe gelince önemli pozisyonlar yakalayabiliyorlar. Forvette Vittek gibi önemli bir ismin oynayamayacak olması bizim açımızdan avantaj. Eğer İlhan oynarsa Lugano ve Bilica çıtkırıldım bir yapısı olan İlhan'ı tamamen oyundan düşürürler.

Ankaragücü'ne karşı geriye düşülen maçı çevirmek çok zor olabilir. Çünkü hem sert savunma yapabilen, iyi alan daraltabilen hem de ayağa iyi pas yapabilen bir takım kimliğine kavuşuyorlar yavaş yavaş. Dolayısıyla bizim bu maçta ne yapıp edip ilk golü bulmamız lazım.

Türkiye Kupasının kaybedilmesinin ardından bu maçın önemi daha da arttı. Çünkü bu maçta puan kaybedilmesi halinde ipler tamamen elimizden gidecek. Bu maç kazanıldığı takdirde hem kupa maçı tamamen Fenerbahçe camiasının zihninden silinecek hem de şampiyonluk yolunda çok önemli bir viraj büyük bir adımla geçilmiş olacak.

Klasik kadromuzu bekliyorum. Umarım Andre Santos bu maça yetişir. Çünkü sıkışan oyunu açmak için önemli bir oyuncu. Rakipler sol açığa önlem alabilir fakat arkadan gelen sol beki karşı takımın defansif yönü zayıf sağ açık oyuncusu karşılamak zorunda olduğundan yetenekli, hücum gücü yüksek bekler başarılı olabilir. Santos ligin 2. devresinden itibaren fizik olarak sağlam bir görüntü çiziyor ve hücumda da önemli katkılar sağlıyor.

Bu maçı alalım Kadıköy'de şampiyonluk turu atalım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri