Galatasaray
Beograd
Beraberlik
Bu maç büyük ihtimalle D-Smart'ta ancak; deplasmandaki maçı Ntv veya Ntvspor verecek.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Galatasaray'ın farkla kazanması gereken bir maç.
Kazanırız herhalde ama takım henüz oturmadı. Zevkli maç olmaz
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sırp takımlarının kafamdaki görüntüsü fizikli takımlar. Zorlanabiliriz diye düşünüyorum çünkü fizik olarak kötü durumdayız bence. Bu açığı da teknik oyuncularımızla kapatabiliriz.
köklü bir takım ve sonuçta Plzen gibi OFK'da bir ekolden gelen takımlar. Kesin bir sonuç söylenmeyecek maç.
Bizden adam sakatlamasınlar da![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Deplasmandaki Maçı NTV verecekmiş.
Saat 1 yazıyor resimde![]()
Harbiden kimse dikkat etmemişbizden kaçmaz Aygün iş başında
doğrumu acaba
![]()
![]()
1 olamaması lazım bu maça gidicem çünkübiletix ve uefa sitesinde yerel saatle 21 olarak gösteriyor
maçla ilgili de birşeyler söyleyeyim : kazanamazsak rezalet olur .
edit : hatta en az 3 fark istiyorum .
Arda Turan'ın maçı olacak, zorlanmadan kazanırız.
bu maça bi ASY buluşması mı yapsak![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Çok rahat kazanırız. OFK Belgrad bizim dengimiz değil. Tüm takımlarımıza başarılar...
Gsnin favori oldugu bir maç başarılar
Bu maçla beraber mabed ile bulusuyoruz Allah'a şükür, maçtaki yerimizi alacagız yine takımımızı sonuna kadar destekleyecegiz , İnşAllah kazanırz , farklı bir skor tek temennim.
Allah Utandırmasın...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Tromsö içinde aynı şeyler söyleniyordu.Temkinli olmakta fayda var derim ben![]()
Büyütme mi ?
Fenerbahçe daha yeni inter i man.utd i dize getirmedi mi ? Gidip amatörlere mi yenilecek ?
Galatasaray tarihinde uefa ve süper kupaları bulunduran ve Rakip kim olursa olsun ASY e gelince korkutan ve her türlü baskıyı istediği şekilde kurabilen bir takım.
Beşiktaş ne kadar oldu bilmiyorum ama sergen zamanında chelsea yi yendi. Çarşı gibi büyük ve dünya nın her yerinde tanınan nadir taraftar gruplarından birine sahip. Elindeki pot. istediğinde her takıma karşı kullanabilir.
3 büyükler diyorsunuz ama ezip geçiyorsunuz. Bizim takımlarımız diye yerin dibine sokmaya gerek yok.!
Football is simple,but Football Manager is not
Ama dediklerinin bir sürekliliği yok. İstikrarsız başarı başarı değildir. Yani GS bir sene UEFA kazanıyor 10 sene çeyrek final göremiyor o kupada. Fener Yarı final oynuyor. Diğer turnuvalarda gruptan çıkamıyor. BJK Liverpool'u yeniyor diğer maç CL tarihinde bir rekoru kırıyor bir rekoru egale ediyor.
Bu iki takım 100 maç oynasa 99'unu Galatasaray kazanır. Tromsö maçı da öyleydi. 100 kere oynasalar 99'unu kazanırlardı ama o gün 1 ihtimal denk geldi. Bu maçta da gelemez mi? Gelebilir elbette ama %1 ise Galatasaray'ın kaybetmesi ihtimali kazanması ihtimali en az %90'dır.
Ben Galatasaray'ın rahat ve farklı bir biçimde kazanacağını düşünüyorum. Avrupa'da bir kaç tur atlaması lazım takımlarımızın yoksa durumumuz her sene biraz daha geriye gidiyor.
Başarılar Galatasaray.
Bu macda GS nin zorlanacagini dusunenin aklinda zoru olmasi gerek , bu tip takimlar bizim Bank Asya'nin kafaya oyniyan takimlarini zorliyabilirler ancak