köklü bir takım ve sonuçta Plzen gibi OFK'da bir ekolden gelen takımlar. Kesin bir sonuç söylenmeyecek maç.
Galatasaray
Beograd
Beraberlik
köklü bir takım ve sonuçta Plzen gibi OFK'da bir ekolden gelen takımlar. Kesin bir sonuç söylenmeyecek maç.
Aygün niye bu kadar farklı açıdan yaklaştın anlayamadım. Mantığı başka birşey değil. Sandığın gibi antigalatasraycılık falan yok yorumda. Dikakt edersen plzen gibi diyorum. 2 takımda kolay lokma olmayabilir diyorum sadece. Ne yani hafife mi almam gerekiyordu illaki ? Bu kadar art niyetli düşünmeyin bazı şeyler lütfen. Rica ediyorum bak. Sonra gereksiz muhabbetler dönüyor.
Büyütme mi ?
Fenerbahçe daha yeni inter i man.utd i dize getirmedi mi ? Gidip amatörlere mi yenilecek ?
Galatasaray tarihinde uefa ve süper kupaları bulunduran ve Rakip kim olursa olsun ASY e gelince korkutan ve her türlü baskıyı istediği şekilde kurabilen bir takım.
Beşiktaş ne kadar oldu bilmiyorum ama sergen zamanında chelsea yi yendi. Çarşı gibi büyük ve dünya nın her yerinde tanınan nadir taraftar gruplarından birine sahip. Elindeki pot. istediğinde her takıma karşı kullanabilir.
3 büyükler diyorsunuz ama ezip geçiyorsunuz. Bizim takımlarımız diye yerin dibine sokmaya gerek yok.!
Football is simple,but Football Manager is not
Ama dediklerinin bir sürekliliği yok. İstikrarsız başarı başarı değildir. Yani GS bir sene UEFA kazanıyor 10 sene çeyrek final göremiyor o kupada. Fener Yarı final oynuyor. Diğer turnuvalarda gruptan çıkamıyor. BJK Liverpool'u yeniyor diğer maç CL tarihinde bir rekoru kırıyor bir rekoru egale ediyor.