Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

9 45.00%
  • Beşiktaş kazanır

10 50.00%
  • Berabere biter

1 5.00%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Beşiktaş [16. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Eskişehirspor - Beşiktaş [16. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İlk yarıda kalan 2 maçımızdan 6 puan çıkarırsak 2.yarı için önümüz açık diyorum. Bu nedenle zor da olsa kazanacağımızı düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Umarım kazanırız. Takımda pek eksik yok gibi ama maç günü belli olacak kadroyu merak ediyorum. Sezer 11de başlayacak mı acaba?
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Defans ve orta sahada çok önemli bir eksik yok, ancak forvette durum malum. Bu maçta da Holosko ve Ali Kuçik'e çok iş düşecek. Bursa maçı gibi 1-0 olsun bizim olsun, askere gitmeden önce son bir galibiyet sevinci yaşayalım.

yine bulent uyguna karşı ynuyoruz ya sınırımı bozan birtek bu var ...bu adamın takımlarına karşı oynadıgımızda hiç zevk almıyorum maçtan ve bulent uygunun takımlarının hiçbir maçını da seyretmem ...hiç zevk vermez mı bı adamın takımı ya ...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Rıza Çalımbay zamanında Eskişehirspor tempolu oynayan, hücumu da isteyen bir ekipti. Bülent Uygun'un Eskişehirspor'u bence bu hafta Beşiktaş'ı avlama adına geriye çekilip kontra atak deneyecektir. Orta sahasını da kalabalık ve savaşan oyunculardan oluşturacaktır.

Ben bunun Beşiktaş'a karşı bu maçta işe yaramayacağı düşüncesindeyim.

O yüzden Beşiktaş'ın farklı galip geleceğini düşünüyorum.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Eskişehir'in başında Rıza Çalımbay yok. Yani Beşiktaş zorlanır ama zorlansada ilk yarıyı kayıpsız kapatmak istediği için kazanır bu maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by mcgonagal View Post
    Eskişehir'in başında Rıza Çalımbay yok. Yani Beşiktaş zorlanır ama zorlansada ilk yarıyı kayıpsız kapatmak istediği için kazanır bu maçı.
    Ben var demedim ki zaten Hehe
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by Ilhan View Post
    Ben var demedim ki zaten Hehe
    Yorum yaparken senin yoruma bile bakmadm ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Rıza Çalımbay olsa bu maçı kazanamazdık. Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş'a karşı hep kaybetmesinden bahsetmiyorum. Oynadığı futbol Beşiktaş'a ters geliyo. Yani gerçek bu. Mustafa Denizli zamanında ki Beşiktaş savunma yapan bir takımdı ve bizde o maçlara savunma yaparak çıkıyorduk. Nitekim geçen sene Eskişehir'de kaybettiğimiz 1-0 biten maçta golü 82. dakikada yemiştik ve tamamen İvesa'nın bir hatasından kaynaklanan goldü. Onun dışında maç çok cılız geçmişti.

İnönü'de 2-0'dan verilen maçta ise ilk yarıyı 2-0 önde kapatabilsek o maçı vermezdik. Ama bu böyledir 2 veya daha fazla farkla geriye düşen takımlar ilk yarının bitimine yakın bir gol bulursa ikinci yarıya olağanüstü bir motivasyon ile çıkarlar. Beşiktaş'ta Nihat'ın attığı golden sonra öyle bir motivasyona ulaştı ve maçı çevirmeyi başardı.

Ancak şimdiki takım biraz farklı. Savunma yapıyor gibi görünüyoruz ancak hücumda yapıyoruz. Bülent Uygun takımın başına geçtiğinden beri sadece Fenerbahçe maçını kaybettik. Ama Fenerbahçe'nin "Rakip ne kadar gol atarsa atsın biz fazlasını atarsak kazanırız." mantalitesine karşı çıkamadık.

Bu maçta yine aynı taktiğimizle çıkacağımı düşünüyorum. Beklediğim taktik;

Kaleci: İvesa
    Sağ Bek: Sezgin
    Sol Bek: Volkan Yaman
    Stoperler: Nadarevic, Diego Angelo
    Ön Libero: Bülent Ertuğrul (Pelé)
    Orta Saha Göbekler: Doğa Kaya, Alper Potuk
    Sağ Açık: Serdar
    Sol Açık: Erkan Zengin
    Forvet: Batuhan Karadeniz

Ama benim çıkmasını istediğim veya umduğum kadro şudur;

Kaleci: İvesa
    Sağ Bek: Koray
    Sol Bek: Volkan Yaman
    Stoperler: Nadarevic, Diego Angelo
    Orta Saha Göbekler; Doğa Kaya, Alper Potuk
    Sol Açık: Tello
    Sağ Açık: Erkan Zengin
    10 Numara: Sezer Öztürk
    Forvet: Batuhan Karadeniz

Ama bu taktiğin çıkmasını zor olarak görüyorum. Çünkü rakipte Guti Hernandez gibi bir adam olacak ve onu kitlemek isteyecektir Bülent hoca ve bunun içinde adaşı Bülent Ertuğrul'u kullanacaktır. Bu yüzden ilk taktik olası taktiktir.

Benim naçizane görüşlerim bunlar. Ama bizler ne yazarsak yazalım, ne analiz yaparsak yapalım iş sahada değişik. Sonuçta Eskişehirspor'uz. Gidip Trabzonspor ve Kayserispor'dan deplasmanda puan alabiliyorsak Beşiktaş'ı içeride taraftar desteği ile geçebileceğimizi düşünüyorum. Umarım dünya gözüyle bir Beşiktaş galibiyeti görürüm.
    I'm back...

Bende onu diyorum işte Rıza Çalımbay yok, Beşiktaş zorlanır.
    Rıza Çalımbay yönetiminde Eskişehir hem Fener'e hem Galatasaray'a ters gelen bi takımdı.
    Ne hikmetse Beşiktaş hep yendi Eskişehir'i. Kötü döneminde bile.
    Eski Beşiktaşlı Rıza Çalımbay. Bize kötü şeyler düşündürüyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rıza Çalımbay yönetiminde Eskişehir hem Fener'e hem Galatasaray'a ters gelen bi takımdı.
    Bu çok yanlış ve profesyonellik dışı bir düşünce, gerçeklik payı olduğunu zerre düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen sene de herkesin dibe vurduğumuzu düşündüğü bir anda üstelik tribünlerin biraz daha zorlansa kan gölüne dönebileceği bir maçta galibiyet serisi başlatmıştık. Bu sene de GS maçından önce herkes Beşiktaş daha kötü olamaz heralde gibisinden yorumlar yapıyordu. GS'nın de kötü olmasından faydalanıp maçı kazandığımızı düşündüler Bursa galibiyetiyle hiçbir şeyin tesadüf olmadığını gösterdik.

Maça gelecek olursak , Es-Es hep korktuğum deplasmanlardan olmuştur. Ama ne hikmetse puan dahi vermedik kaç maçtır. Guti'nin son haftalardaki olağanüstü performansı , Holosko'nun yavaş yavaş kendini bulması , defansımızın artık daha güven verici olması , Cenk'in kalede olacak olması , Ali Kuçik gibi gencecik bir filize güvenilmesi ve O'nun da bu güveni boşa çıkarmaması bu maçta bizi 3 puana yaklaştıran etmenler. Umarım kazanan taraf biz oluruz ve haftaya Antep maçında takımı tatile bayram havasında yollarız..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sizin bu düşüncelerimiz kanıtlanamayacak bir teoriden ileri gitmeyecek bir düşünce.Aynısı Mehmet Özdilek,Abdullah Avcı gibi hocalara da söyleniyor.Hayır anlamıyorum sanki bu adamlar maçlara yedek kadroyla mı çıktılar.Veya maçın kaderine etki edecek taktiksel hatalar mı yaptılar da rahatça böyle bir ithamda bulunabiliyorsunuz.Bu söylenilen çok ağır bir itham.Hadi bu adamlar sevdikleri kulüplere kıyak geçme düşüncesinde oldular,buna oyuncuları,yöneticileri,taraftarı nasıl izin verebilir bunu aklınız alıyor mu peki? Maalesef ülkemizde birilerine çamur atabilmek bu kadar basit.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İLK 11'li
    Cenk Gönen, Hilbert, İbrahim Toraman, Ersan Gülüm, İbrahim Üzülmez, Mehmet Aurelio, Fabian Ernst, Necip Uysal, Guti, Ali Kuçik, Holosko

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Beşiktaş için zor bi maç, şimdiye kadar virajları iyi döndüler bakalım bu hafta nolcak..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

2 haftadır zorlu maçlardan galibiyetle ayrılarak zirve yarışından kopmamayı başardık.Yine önümüzde zorlu bir maç var.İleri uçtaki eldeki oyuncularımızın performansları önemli olacak.Kazanabilirsek çok iyi olacak.Devre arasındaki takviyelerle ikinci yarıda şampiyonluk şansımızın yüksek olması yukarıyla aranın fazla açılmamasıyla direk alakalı bir durum çünkü.Umarım kazanırız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Guti ikinci sarı karttan oyundan atıldı.Eskişehirspor'un etkili atakları var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bünyamin yine gününde. Bu adamın Beşiktaş'a alerjisi var. Hadi ikinci kart doğru , kart istenmesi yanlış. İlk sarı kartı komedi. Adama 10 saniye içinde iki faul yapılıyor ama sarı kartı gören o. İlginç. 10 a 12 mücadele edip kazanacagızz sorun degıl.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Guti Noel tatiline erkenden cikmak icin 2. sari karttan kirmizi gordu , insan bu kadar belli etmez niyetini

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Guti Noel tatiline erkenden cikmak icin 2. sari karttan kirmizi gordu , insan bu kadar belli etmez niyetini
    Sen de bu kadar belli etmesen be abi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Guti tatile erken çıkmak istemiş olabilir.Hakemin gününde olduğu da bjk alehine kararlar verdiğide yok.Ben görmedim ama eskişehirinde penaltısı verilmemiş diyorlar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zaten Eskişehirspor kapanıyor,ileri uç oyuncularımızın 2 sini toplasan bir adam etmez,üstüne bir de Guti atıldı iyice zora girdi maç.Geçen sezonki Ekrem'in attığı gol gibi gol atamazsak bu maçı kazanmamız çok zor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bünyamin yine gününde. Bu adamın Beşiktaş'a alerjisi var. Hadi ikinci kart doğru , kart istenmesi yanlış. İlk sarı kartı komedi. Adama 10 saniye içinde iki faul yapılıyor ama sarı kartı gören o. İlginç. 10 a 12 mücadele edip kazanacagızz sorun degıl.
    Faulden sonraki hareketi ya görmedin ya da görmemezlikten geliyosun..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Guti tatile erken çıkmak istemiş olabilir.Hakemin gününde olduğu da bjk alehine kararlar verdiğide yok.Ben görmedim ama eskişehirinde penaltısı verilmemiş diyorlar.
    Eğer Ersan'ın Batuhan'a attığı omuzdan bahsediyorsanız , baskette bile öyle faul yok diyorum sadece. Saçmalamayın lütfen. Sözüm sana değil , penaltı oldugunu düşünenlere..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Guti'den önce Necip'i atmalıydı Gezer. 2 tane direk kırmızılık hareketi var sadece bir sarı ile geçiştirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Faulden sonraki hareketi ya görmedin ya da görmemezlikten geliyosun..
    Kendisine yapılan faullerden sonra verilen tepkiler kart olarak geri dönüyorsa bundan en çok sizin etkilenmeniz gerekir. Dayak yiyen Guti atılan da Guti ötesi yok bunun.

Faulü almış, hakem serbest vuruşu vermiş...sinirine hakim olamayıp rakibine tekme savurursa görür kartı. İki kartta doğru (2. kartın mantıksal olarak bir açıklaması var mı bilmiyorum ama düzen böyle gelmiş böyle gidiyor. Sonuçta o futbolcularda insan, zaman zaman tepkilerini göstermek istiyorlar. Alkışa, el hareketlerine kart gösteriliyorsa küfürlere de vermeleri lazım.)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Kendisine yapılan faullerden sonra verilen tepkiler kart olarak geri dönüyorsa bundan en çok sizin etkilenmeniz gerekir. Dayak yiyen Guti atılan da Guti ötesi yok bunun.
    Savunma mekanizması çalışıyo hemen siz biz olayına döndü.. Gerek yok ayrım yapmana..

Ayrıca ard arda 2 faul yapılması diğer oyuncuya vurma hakkını nasıl getiriyo anlamadım ben onu.. Ben hala pozisyonu sağlıklı göremediğini düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kartlar doğru da eğer Guti erken tatile çıkmak istese 38.dakika attırmazdı kendisini.Guti'nin takım bu kadar zor durumdayken tatile gidebilmek için daha ilk yarı bitmeden bilerek kırmızı görecek bir insan olduğuna inanmıyorum.Muhtemelen kendisine yapılan faullere sinirlendi ve istem dışı o hareketi yaptı.
    So what?
    Saike

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri