Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

    9 45.00%
  • Beşiktaş kazanır

    10 50.00%
  • Berabere biter

    1 5.00%
1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Beşiktaş [16. Hafta]

Hybrid View

  1. #1

    Default

    Eskişehir'in başında Rıza Çalımbay yok. Yani Beşiktaş zorlanır ama zorlansada ilk yarıyı kayıpsız kapatmak istediği için kazanır bu maçı.

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    39
    Mesajlar
    1,101

    Default

    Quote Originally Posted by mcgonagal View Post
    Eskişehir'in başında Rıza Çalımbay yok. Yani Beşiktaş zorlanır ama zorlansada ilk yarıyı kayıpsız kapatmak istediği için kazanır bu maçı.
    Ben var demedim ki zaten Hehe
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by Ilhan View Post
    Ben var demedim ki zaten Hehe
    Yorum yaparken senin yoruma bile bakmadm ben.

  4. #4
    Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir
    Yaş
    35
    Mesajlar
    3,285

    Default

    Quote Originally Posted by mcgonagal View Post
    Eskişehir'in başında Rıza Çalımbay yok. Yani Beşiktaş zorlanır ama zorlansada ilk yarıyı kayıpsız kapatmak istediği için kazanır bu maçı.
    Rıza Çalımbay olsa bu maçı kazanamazdık. Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş'a karşı hep kaybetmesinden bahsetmiyorum. Oynadığı futbol Beşiktaş'a ters geliyo. Yani gerçek bu. Mustafa Denizli zamanında ki Beşiktaş savunma yapan bir takımdı ve bizde o maçlara savunma yaparak çıkıyorduk. Nitekim geçen sene Eskişehir'de kaybettiğimiz 1-0 biten maçta golü 82. dakikada yemiştik ve tamamen İvesa'nın bir hatasından kaynaklanan goldü. Onun dışında maç çok cılız geçmişti.

    İnönü'de 2-0'dan verilen maçta ise ilk yarıyı 2-0 önde kapatabilsek o maçı vermezdik. Ama bu böyledir 2 veya daha fazla farkla geriye düşen takımlar ilk yarının bitimine yakın bir gol bulursa ikinci yarıya olağanüstü bir motivasyon ile çıkarlar. Beşiktaş'ta Nihat'ın attığı golden sonra öyle bir motivasyona ulaştı ve maçı çevirmeyi başardı.

    Ancak şimdiki takım biraz farklı. Savunma yapıyor gibi görünüyoruz ancak hücumda yapıyoruz. Bülent Uygun takımın başına geçtiğinden beri sadece Fenerbahçe maçını kaybettik. Ama Fenerbahçe'nin "Rakip ne kadar gol atarsa atsın biz fazlasını atarsak kazanırız." mantalitesine karşı çıkamadık.

    Bu maçta yine aynı taktiğimizle çıkacağımı düşünüyorum. Beklediğim taktik;

    Kaleci: İvesa
    Sağ Bek: Sezgin
    Sol Bek: Volkan Yaman
    Stoperler: Nadarevic, Diego Angelo
    Ön Libero: Bülent Ertuğrul (Pelé)
    Orta Saha Göbekler: Doğa Kaya, Alper Potuk
    Sağ Açık: Serdar
    Sol Açık: Erkan Zengin
    Forvet: Batuhan Karadeniz

    Ama benim çıkmasını istediğim veya umduğum kadro şudur;

    Kaleci: İvesa
    Sağ Bek: Koray
    Sol Bek: Volkan Yaman
    Stoperler: Nadarevic, Diego Angelo
    Orta Saha Göbekler; Doğa Kaya, Alper Potuk
    Sol Açık: Tello
    Sağ Açık: Erkan Zengin
    10 Numara: Sezer Öztürk
    Forvet: Batuhan Karadeniz

    Ama bu taktiğin çıkmasını zor olarak görüyorum. Çünkü rakipte Guti Hernandez gibi bir adam olacak ve onu kitlemek isteyecektir Bülent hoca ve bunun içinde adaşı Bülent Ertuğrul'u kullanacaktır. Bu yüzden ilk taktik olası taktiktir.

    Benim naçizane görüşlerim bunlar. Ama bizler ne yazarsak yazalım, ne analiz yaparsak yapalım iş sahada değişik. Sonuçta Eskişehirspor'uz. Gidip Trabzonspor ve Kayserispor'dan deplasmanda puan alabiliyorsak Beşiktaş'ı içeride taraftar desteği ile geçebileceğimizi düşünüyorum. Umarım dünya gözüyle bir Beşiktaş galibiyeti görürüm.
    I'm back...

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •