Ankaragücü'nde olağan olarak yine kriz var. Taraftarlar yine Ümit Özat'la uğraşacaklar, küfürlerin ıslıkların ardı arkası kesilmeyecek. Ankaragücü oyuncuları bu atmosferden olumsuz anlamda etkilenirse Manisa sürpriz yapabilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ümiz Özat mac icinde taraftarla yumruklasmaya varacak sekilde kavga etmis.
http://tinypic.com/usermedia.php?uo=...wx8oh4l5k2TGxc
Manisaspor maçı 90.dakikalarda atılan gollerle 1-3 kazandı. Manisa'nın çıkışı devam ediyor.
19 Mayıs Stadı'nda yapılan Ankaragücü-Manisaspor maçı sırasında sarı lacivertlilerin teknik direktörü Ümit Özat'a bir taraftar saldırdı ve olaylar çıktı..
Ankaragücü'nün attığı beraberlik golü sonrası Ümit Özat ile taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.
Takımının attığı gol sonrası sarı-lacivertli tribünlere dönerek abartılı bir sevinç yaşayan Özat, taraftarlardan büyük tepki gördü. Bir taraftarın sahaya atlayarak Ümit Özat'ın üzerine yürümesi sonrasında ise Özat ve taraftar arasında yumruklaşma yaşandı. Ümit Özat, yumruk attıktan sonra yerdeki seyirciye tekme tokat saldırdı.
Olayların yatışmasının ardından da maçın hakemi Abdullah Yılmaz, Ümit Özat'ı tribünlere gönderdi.
Taraftar zaten tribünde çok gergin oluyor. Saha içerisinde kim olursa olsun futbolcu,hakem,teknik direktör bir hareket yapsa tirbünler parlayacak. Bunu herkes biliyor ama halen böyle hareketler yapıyorlar. Taraftar keşke azcık daha tartaklasaydı Ümit Özat'ı.
Helal Olsun ümit Özata çok iyi yapmış. Ellerine sağlık.
Umit Ozat hakli. Adam gelip ona vurcak bide dursunmu ? Helal olsun ne diim
Manisa'nın 3. golü çok güzeldi. Mehmet Güven baya iyi vurdu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Radyodan dinlediğim kadarıyla Simpson 2. golün asistini yapmış. Bu sezon gerçekten çok iyi. Geçen sezonki istatistiklerini katlamış durumda. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor ve kaliteli bir Türk takımında görebiliriz. Ama maç içinde bazen çok oyundan düşüyor ve 15-20 dakika nerede olduğunu bilen olmuyor ve 2 maç üst üste iyi performans sergileyememiyor.
Sanmıyorum. Özetlerde izlendiği kadar iyi bir futbolcu değil. Manisa'nın 2 sezondur kupa dahil iç saha maçlarını hep canlı izliyorum ve oyundan düşmeleri kötü. Bazen 20-30 dakika bile ayağına top gelmediği olabiliyor. Birde 70'ten sonra pili bitiyor. Ama büyük bir takıma gidip çalışma oranı artacağından bu eksiklerini kapatabilir.
Manisaspor'un bu sene yapacağı en büyük transfer zaten iç transferde Simpson'un sözleşmesini uzatmaktır.
Ayrıca sezon sonu bonservisi elinde olacak ve Galatasaray ilgilenirse şaşırmam. İyi performans ve sıfır maliyet.
İstikrarlı bir şekilde kaos ortamını sürdüren Ankaragücü'nden başka kulüp yoktur herhalde. Tribünlerde dönen büyük rantın da buna etkisi var tabi ki.
Bu arada maçtan sonra tribünler Hikmet Karaman'ı çağırıp, alkışladılar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ümit Özat'ı haklı bulanlar acaba Ümit'in yaptıklarını biliyolarmı ? Adam daha geçen hafta maymun gibi tellerin arkasından bağırıp duruyolar dedi. Oda yetmedi ağzına geleni taraftara söyledi. Herşey bir yana dendi beyaz sayfa açıldı bu seferde maçta taraftara yapmadığını bırakmadı. Bugün maça giden herkes, özellikle maç içerisinde sürekli taraftarı tahrik ettiğini söyledi. Aynı şeyi Ertuğrul Sağlam yapsa veyada Şenol hoca çıksa ana avrat küfür etse taraftara ne olur ? Herkes iner tribünden aşağıya.
Bugün saldıran Muhammet'i ben İrşad diye tanıyorum. Genelde Gecekondu tribününe gelir, bütün deplasmanlara kendi imkanlarıyla gider. Malatya'ya 10 kişi giderken içlerinde pankartını alıp giden İrsad'ta vardı. Yaptığıyla helal olsun. 2400 TL para cezası ve 3 yıl maçlardan men cezası almış jet hızıyla.
Bugün maç falan umrumda değil. Hikmet Karaman bir kez daha adamlığını belli etti. Tribünden verilen Ankaragücü atkısıyla çıktı basın toplantısına. Murat Erdoğan'da aynı şekilde. Tribünden çağırılınca gitti aldı atkıyı taktı boynuna. Ankaragücü takımıda taraftarlar çağırınca soyunma odasına koşmakla meşguldu.
Valla Emre bende darp etme haklarının olmadığı biliyorum. Ama sana biri sürekli küfür etse, gelsinler yüzyüze görüşelim, benim evim adresim herşeyim belli öyle maymun, aslan hikayesindeki gibi tellerin arkasından bağırıyo durma dese ne yaparsın ? Ve tüm bunların üstüne düşmanına atıyomuş gibi elindeki tahtayı alıp sana fırlatsa.
Elbette zaten ben Ümit Özat sütten çıkmış ak kaşıktır demiyorum İsmail. Hem ben epey uzaktan takip ediyorum olanları sen daha içindesin benden daha fazla bildiğin kesin. Ama her ne sebeple olursa olsun dolduruşa gelmeyecekti, gelmemeliydi A.Gücü taraftarı.
Bu işler olurken yani Ümit Özat bunları derken veya taraftarlar ile arası bu kadar geriliyorken bu kulübün yöneticileri ne iş yapıyorlar? Neden bir el atmıyorlar bu olaya? Böyle başı boşluluk olan ortamda darpta olur cinayette.
Bu saatten sonra Ümit Özat için A.Gücü defteri kapanmalıdır. İşi bu kadar ciddi yerlere taşımamk lazım yahu en nihayetinde eğlence amaçlı yapılan bir spor futbol dediğimiz nane.
Yönetim diye birşey yokki. Malatya maçında puan kaybedip elenmiş bir takım var ve bu maçta inatla bilet fiyatlarını düşük tuttular Ümit Özat'ı taraftarın önüne atmak için. Ahmet Gökçek en son Buca maçından sonra yazılı açıklama yaptı herkes herşeyi yeniden başlatalım dedi ama Trabzon maçından önce havaalanında tribün liderlerinden birisine saldırdı ortada hiçbirşey yokken. Sonra açıklama yaptı yardımcı hoca; Kendisini eşşekle bir tutan Anti-X tribünlerinden sandı hoca bu arkadaşları diye. Bu arkadaşlar dediğinde en az 25-30 yıldır o tribünde olan insanlar.
Ümit Özat inatla istifa etmiyo. 2 trilyon gibi bir tazminatı vardı yanlış hatırlamıyosam. Haber sitesinde yazarken sözleşme detaylarını yollamışlardı. Yani diyeceğim şu, Ümit Özat kovulmak istiyo, tazminat almak için. Ayrıca bugün gelen bir haber vardı. 4 tane ev almış alacakları karşılığında. Yani Ankaragücü Spor Kulubu yine Ankaragücü AŞ'ye borçlandı.
İsmail taraftarın yaptıklarının savunulacak hiç bir yanı yok. Hiç maç ile alakan olmayan takımlara 90 dakika küfret, futbolcunun ailesine küfret, teknik direktörünün ailesine küfret, yönetimine küfret, yetmezmiş gibi teknik direktörüne saldır. O adamında eli armut toplamıyo böyle rezil eder seni işte cümle alemin önünde. Hiç uzağa gitme kendini düşün. Sana destek veren bir taraftar yok arkanda, tamam destek olmazlarda bari köstek olmasınlar. Sana küfrediyolar ne yaparsın? İstifa etmek kolay, belli ki Ümit Özat'ta yemin etmiş bir şeylere, ya Ankaragücünü düzlüğe çıkaracak yada küme düşürecek..
I'm back...
Valla Artık Ankaragücü'nün Sporla Alakası Hiç Kalmadı Bambaşka Boyuta Geçti. Bunları Yaşatanlar Hangi Zihniyetle Yönetiyor, Ne Yapmak İstiyor Amaçları Nedir? Bir Çözemedim. Bizde Saf Saf Nolacak Diye İzliyoruz Bu Kulübü. İsmail Çok Haklı Burada Futbolun F'si Yok Artık İyice Çığrından Çıktılar.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yanlız saldıran çocuk Ümit Özat'a saldırmak için geliyorda yaptığı bişeyde yok yani. Yere düşüyor zaten Ümit Özat'ta yumruk atıyo yerdeki taraftarı tekmeliyor. Yani saldırgan saldırmaya geliyor ama dokunamadan indiriyolar.
Ümit Özat ta nasıl sevinmiş öyle yahu. Elindeki dosyayı yere falan atmış. Sen gole sevinsene. Zaten yenildin. Tribünlerle madem bir husumetin var niye alevlendiriyorsun ki ? Tribün bir nevi haklı yani.
Ümit Özat'ın kızkardeşinin okuluna kadar gidip tehdit etmişler adamın girdiği psikolojiyi biraz anlamak lazım yaptığı cok ama cok yanlış olsa da.
taraftara maymunda dememiş sürekli edilen küfürden sıkıldığı için gelip yüzüme etsinler demiş tellerin arkasından maymunun aslana yaptığını yapmasınlar demiş ki teşbihte hata olmaz demişler..
ayrıca bu ankaragücü taraftarını anlamak mümkün değil kendi hocanı ölümle tehdit edecek kadar kızkardeşini bulup ona sataşacak kadar ne var ortada ayıp başka bişey değil.
3 kere görevi bırakmak istedim yönetim bıraktırmadı diyor ayrıca ümit özat, cok yıprandı bırakmalı bencede artık yazık kendisine ben üzüldüm haline.
ankaragücünü biyerlere getirmeye calışıyordu sonuçta ama başardı ama başaramadı karşılığı bu değil.