Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü kazanır

2 40.00%
  • Manisaspor kazanır

2 40.00%
  • Berabere biter

1 20.00%
1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Ankaragücü - Manisaspor [19. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Valla Emre bende darp etme haklarının olmadığı biliyorum. Ama sana biri sürekli küfür etse, gelsinler yüzyüze görüşelim, benim evim adresim herşeyim belli öyle maymun, aslan hikayesindeki gibi tellerin arkasından bağırıyo durma dese ne yaparsın ? Ve tüm bunların üstüne düşmanına atıyomuş gibi elindeki tahtayı alıp sana fırlatsa.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Valla Emre bende darp etme haklarının olmadığı biliyorum. Ama sana biri sürekli küfür etse, gelsinler yüzyüze görüşelim, benim evim adresim herşeyim belli öyle maymun, aslan hikayesindeki gibi tellerin arkasından bağırıyo durma dese ne yaparsın ? Ve tüm bunların üstüne düşmanına atıyomuş gibi elindeki tahtayı alıp sana fırlatsa.
    Elbette zaten ben Ümit Özat sütten çıkmış ak kaşıktır demiyorum İsmail. Hem ben epey uzaktan takip ediyorum olanları sen daha içindesin benden daha fazla bildiğin kesin. Ama her ne sebeple olursa olsun dolduruşa gelmeyecekti, gelmemeliydi A.Gücü taraftarı.

Bu işler olurken yani Ümit Özat bunları derken veya taraftarlar ile arası bu kadar geriliyorken bu kulübün yöneticileri ne iş yapıyorlar? Neden bir el atmıyorlar bu olaya? Böyle başı boşluluk olan ortamda darpta olur cinayette.

Bu saatten sonra Ümit Özat için A.Gücü defteri kapanmalıdır. İşi bu kadar ciddi yerlere taşımamk lazım yahu en nihayetinde eğlence amaçlı yapılan bir spor futbol dediğimiz nane.

Mesaj Yetkileri