ben kendi adıma Spor Toto Süper Lig ve alt ligleri diyorum
ben kendi adıma Spor Toto Süper Lig ve alt ligleri diyorum
eto'o bitmiş.
Süper ligin kolay bir lig olduğuna katılmıyorum. Öyle olsaydı Bursaspor, Kayserispor, Antalyaspor gibi takımlar oyunda kafaya oynamazdı. Ben de Türkiye Süper Ligi ve alt ligleri oynamayı seviyorum çünkü alıştığım bu.
Ben de Spor Toto Süper ligte başarılı olanlardanım. Ama aslında çok da kolay olmuyor. Ama hem bildiğimiz lig olduğundan dolayı biliyoruz takım nedir hangi oyuncular almak lazım vs.
İspanya Ligi bana çok kolay geliyor. Başarısız olduğum takım hatırlamıyorum.
bence ispanya ligi bu oyundaki en sinir bozucu ligi Real ve Barca her sezon en az 80 puan topluyorlar . Onların hakimiyetini kırmak zor. İspanya da Racing, Deportivo , Sevilla takımları ile oynadım Sevilla ile son hafta resmen ite kaka şampiyon olabildim. Diğer takımlarla en fazla 2. olabiliyorum.
İngiltere ve İtalya nispeten daha kolay ligler. İtalya da ilk sezonumda Udinese ile transfer yapmadan Şampiyon oldum, İtalya kupasını ve İtalya Süper kupasını aldım.
italya alt ligleri.
İtalya ve İngiltere'de eninde sonunda başarı geliyo bende![]()
Tüm alt liglerde her zaman başarılı olmuşumdurBir tek Tokatspor la Bank Asya ya çıktığımda Buca nın bu sene yaptığı hatayı yapıp bütün kadroyu değiştirmemle kümeye oynamıştım bir sezon. Bir sürü iyi oyuncu almıştım kariyerinin son demlerinde olan Türk falan
o kadro üzerine ilk 11 i değişince takım afallamıştı
![]()
İtalya ve İngiltere'de daha çok başarılı oluyorum. STSL'de kolay oluyor zamanla çünkü kafaya oynayan takımlar olsada bir şekilde onları yeniyorsun
İngiltere, İspanya liglerinde başarılıyım tabii.. Bizim ligi kimse saymasın bana![]()
Sentugo.
Türkiye ligidir, gol yemeden şampiyonluğu hedefliyorum artık. O derece, sıktı artık.
Türkiye ligi, çünkü en iyi takım bile 60'lı puanlarda kalıyor, biraz ön plana çıktığında rahatça ligi alabiliyorsun.
Super ligde zevk yok rakip takimlar surekli geriye gidiyor hele 3 buyukler
STSL:2-3 yıla hegomonya kuruyorum.
süper lig.
5 yıl peşpeşe şampiyon olduktan sonra (1 tanesi 31 galibiyet 3 beraberlik 105 gol) italyada napoliye geçtim, 6. sıradayken tatile çıktım ligi 7. sırada bitirdim italya ligi hep zor gelmiştir bana.
BankAsya birinci lig.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup,Bank Asya 1. Lig,Spor Toto Süper Lig,İtalya Seri A.
STSL.
Galatasaray ile ilk yıl 28.hafta, ikinci yıl 27.hafta şampiyonluğu ilan ettim. Hedef 26.hafta veya 25.haftada şampiyonluk ilan etmek.
Tr hariç bir yer çalıştırmadım.
Hırslı biri olduğumdan(oyunda bu değerimi bence yanlış yere düşürüyor) liderliğe oynayan takımları çalıştırmayı severim.ama fm 2006 da samsunspor gibi finans olarak fakir ve zor durumdaki takımlara para ve yer kazandırmayı da severim.
Barış a yanıt ta;
Ben her sene o şekilde şamp.olurum ama tabi nasıl olurum o detaya girmeyelim![]()
Takıma tek bir takviye bile yapmadan ilk yılda ligi 28.haftada kopartmıştım Galatasaray ile..
Oyunda sadece devre arası patch mevcut, ne takımda takviye var ne de birşey.
Neyin detayından bahsediyorsun ki?
Türkiye'de anlamsız bir biçimde takımlar menajer değiştiriyor, alınan oyuncularda cabası. Ben bugüne kadar bir tane adam gibi oyuncu getiren görmedim. Ne Fenerbahçe, ne Beşiktaş. Bursaspor ve Trabzonspor mesela üçüncü sezonumda benim kiralık listesine koyduğum genç oyuncuları istiyordu. Bir tek Fenerbahçe'de Aykut Kocaman istifa etmedi Galatasaray ile oynadığım kariyerde diğer tüm hocalar değişti. Beşiktaş'ın başına Hikmet Karaman falan geldi mesela..
Transferde fırsat transferi kollamak en önemli detay gibi duruyor başarı için. Büyük takımlar yok parasına oyuncuları gönderiyor. Ben Şampiyonlar Ligi'nde 4 yılda en fazla yarı final oynayabildim.
Yani bilip bilmeden atmamak gerekiyor![]()
Oyunu aldığımdan beri ispanya ligindeyim ve Atd. Madrid'i yönetiyorum , daha önceleri Celtic ve Lyon ile uzun soluklu başarılı bir lig geçirmiştim.
Taktik bilgisi sadece belli başlı isimlere ayrılmış bir şey değildir ki... Hesabını, taktiğini iyi yapan, oyuncusunu doğru yerde oynatan her oyunsever 27 ya da 28. haftada şampiyonluğu koparabilir. Hile ya da başka bir şey aramanın anlamı yok, hele bir oyun için rekabet etmek gerçekten çok ilginç. Oynayalım, başarılı olursak sevinelim, başarısız olursak yeni takım seçelim, her konuda yarışmamız gerekmez, neticede bu sadece bir oyun.
STSL çok kolay Galatasaray'ı yönetiyorum.Tek zorlayan takım Fenerbahçe.Fenerbahçe'nin de 25. 26. haftada pili bitiyor.Onun dışında İtalya Ligi de çok kolay en zor lig ise bana göre İspanya.
Serie A ve Super Lig, iskitrar açısından kolay ligler bence..
Genelde türkiye liginde ekonomik sorun olduğu için takımlarda zaten, hangi takımı alırsanız alın ilk 2 sene finansal zorluklarla uğraşıyorsunuz buda takımınızın geri gitmesine sebeb oluyor ilk beşiktaşla başlarım finansı sağlamlaştırırım sonra ver elini ingiltere ispanya bu üç ligden, diğer ligler bana çok yavan gelmiştir...