1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: En başarılı olduğunuz lig hangisi ?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Tr hariç bir yer çalıştırmadım.

Hırslı biri olduğumdan(oyunda bu değerimi bence yanlış yere düşürüyor) liderliğe oynayan takımları çalıştırmayı severim.ama fm 2006 da samsunspor gibi finans olarak fakir ve zor durumdaki takımlara para ve yer kazandırmayı da severim.

Barış a yanıt ta;
    Ben her sene o şekilde şamp.olurum ama tabi nasıl olurum o detaya girmeyelim

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    Ben her sene o şekilde şamp.olurum ama tabi nasıl olurum o detaya girmeyelim
    Takıma tek bir takviye bile yapmadan ilk yılda ligi 28.haftada kopartmıştım Galatasaray ile..
    Oyunda sadece devre arası patch mevcut, ne takımda takviye var ne de birşey.
    Neyin detayından bahsediyorsun ki?

Türkiye'de anlamsız bir biçimde takımlar menajer değiştiriyor, alınan oyuncularda cabası. Ben bugüne kadar bir tane adam gibi oyuncu getiren görmedim. Ne Fenerbahçe, ne Beşiktaş. Bursaspor ve Trabzonspor mesela üçüncü sezonumda benim kiralık listesine koyduğum genç oyuncuları istiyordu. Bir tek Fenerbahçe'de Aykut Kocaman istifa etmedi Galatasaray ile oynadığım kariyerde diğer tüm hocalar değişti. Beşiktaş'ın başına Hikmet Karaman falan geldi mesela..

Transferde fırsat transferi kollamak en önemli detay gibi duruyor başarı için. Büyük takımlar yok parasına oyuncuları gönderiyor. Ben Şampiyonlar Ligi'nde 4 yılda en fazla yarı final oynayabildim.

Yani bilip bilmeden atmamak gerekiyor

Mesaj Yetkileri