1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Sign on fee

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Default Sign on fee

arkadaslar contractlarda yazan sing on fee direk kulubun butcesınden pesin olarak mı cıkıyor? ve butceyı cok sarsar mı ?

Bütçeyi sarsacağını açıkçası pek sanmıyorum.. diğer konuda da bişey diyemeyeceğim ..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Bütçeyi sarsacağını açıkçası pek sanmıyorum.. diğer konuda da bişey diyemeyeceğim ..
    karıyerimde milan badelj e moralını her seferınde duzeltmek ıcın 4-5 tane contract verdım 1 sezonda, transfer butcem 60.000.000.000 dan 6.000.000.000 ya dustu :S acaba ondan mı dıe soruyorum :S sezon sonu kulubun verdıgı para dustu bir anda degil

İmza Ücreti Direk Kulübün Finansından Peşin Olarak Gider, Etkilemesi Doğaldır.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006

Oyuncu ve Manejerine verdiğiniz pare kulübün kasasından direkt çıkar ve yüksek ücretler verildiğinde kulübü sarsabilir. Çok para kaptırmamak gerekiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet direk cıkıyor kasadan Nigel de Jong'u alayım dedim adamla anlaştım ama menajeri tutturdu 4.2 trilyon isterim diye en fazla 3.8 verebiliyordum yattı transfer

Evet bu sene kontratı biten yaklaşık 6-7 oyuncumun kontratını yeniledim. Tranasfer bütçesinden 10 milyon uçtu yapcak bişey yok malesef

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

managerler cok para goz

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Menejerler paragözde o oyunculara ne demeli hepsi kendini Messi Ronaldo sanıyor çok saçma rakamlar istiyorlar bi çözüm bulurlar umarım diğer seride bunlara

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

menejer olayı başından beri saçmalıktı. hiç bir seride böyle birşey yoktu ve devam edilmeliydi menejersiz sisteme.

menejer özelliği güzel olmuş fakat bazı oyuncularda çok saçma paralar istiyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

menajerler yine vardı ama cevap genelde birkaç gün sonra geliyordu.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Menejerler paragözde o oyunculara ne demeli hepsi kendini Messi Ronaldo sanıyor çok saçma rakamlar istiyorlar bi çözüm bulurlar umarım diğer seride bunlara
    Eğer yılda 2 milyon € kazanan bir oyuncun, sözleşme yenilemede 6 milyon € gibi astronomik bir maaş talep ederse, o oyuncu ile 2,5-3 milyon € anlaşabilirsi, tek yapman gereken bonusları yüksek tutmak ve durmadan önerdiğin maaşı düşük seviyede artırmak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Eğer yılda 2 milyon € kazanan bir oyuncun, sözleşme yenilemede 6 milyon € gibi astronomik bir maaş talep ederse, o oyuncu ile 2,5-3 milyon € anlaşabilirsi, tek yapman gereken bonusları yüksek tutmak ve durmadan önerdiğin maaşı düşük seviyede artırmak.
    Evet o konuda bu yöntem geçerli ama menajerlerin çok yüksek meblağlar istemerine çok bir çare yok.Pek indirmiyorlar fiyatlarını.
    Last edited by iLkeRisT : 06.Nisan.2011 at 23:24

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Bir oyuncuyu 5-6 senelik kariyerde sürekli öneren menejerlerden gına geldi artık çok sinir bozucular.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ya zaten bende öle çok isteyen adamlara imzalama parasını çok veriyorum maaşı takım ayarında tutuyorum,kimse öle haketmediği parayı alamaz benden satarım valla

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Evet o konuda bu yöntem geçerli ama menajerlerin çok yüksek meblağlar istemerine çok bir çare yok.Pek indirmiyorlar fiyatlarını.
    Menajer ne derse kabul etmek zorundayız, o ikna olduğu taktirde zaten oyuncuyu bağlamak çok kolay, iyi oyuncu aldığınızda her transfer döneminde mutlaka sözleşme yeniliyorsunuz. Bu da çok can sıkıcı.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Ya zaten bende öle çok isteyen adamlara imzalama parasını çok veriyorum maaşı takım ayarında tutuyorum,kimse öle haketmediği parayı alamaz benden satarım valla
    Benim takımımda yabancı oyuncuların en düşük bonservisi 20 milyon € satmamak için çok zor dayanıorum, isteyenler içinde en kötüsü B.Munich siz düşünün artık. Takım, Fenerbahçe...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim takımımda yabancı oyuncuların en düşük bonservisi 20 milyon € satmamak için çok zor dayanıorum, isteyenler içinde en kötüsü B.Munich siz düşünün artık. Takım, Fenerbahçe...
    Ama oyunculara "kontratın sürüyor" dediğin zaman çoğunluğu özür dilemiyor mu? Üsteleyenlere de "unproffessional"li falan bir şey diyorsun 3-4 sene idare ediliyor bir oyuncu

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Ama oyunculara "kontratın sürüyor" dediğin zaman çoğunluğu özür dilemiyor mu? Üsteleyenlere de "unproffessional"li falan bir şey diyorsun 3-4 sene idare ediliyor bir oyuncu
    Oyuncuyu kaybetme riskide düşük seviyeli takımda kaliteli oyuncu var ise iş riskli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Bir oyuncuyu 5-6 senelik kariyerde sürekli öneren menejerlerden gına geldi artık çok sinir bozucular.
    Ayarlardan kapatabiliyorsun oyuncu önermeyi.

Mesaj Yetkileri