arkadaslar contractlarda yazan sing on fee direk kulubun butcesınden pesin olarak mı cıkıyor? ve butceyı cok sarsar mı ?
arkadaslar contractlarda yazan sing on fee direk kulubun butcesınden pesin olarak mı cıkıyor? ve butceyı cok sarsar mı ?
Bütçeyi sarsacağını açıkçası pek sanmıyorum.. diğer konuda da bişey diyemeyeceğim ..![]()
İmza Ücreti Direk Kulübün Finansından Peşin Olarak Gider, Etkilemesi Doğaldır.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Oyuncu ve Manejerine verdiğiniz pare kulübün kasasından direkt çıkar ve yüksek ücretler verildiğinde kulübü sarsabilir. Çok para kaptırmamak gerekiyor.
Evet direk cıkıyor kasadan Nigel de Jong'u alayım dedim adamla anlaştım ama menajeri tutturdu 4.2 trilyon isterim diye en fazla 3.8 verebiliyordum yattı transfer![]()
Evet bu sene kontratı biten yaklaşık 6-7 oyuncumun kontratını yeniledim. Tranasfer bütçesinden 10 milyon uçtu yapcak bişey yok malesef
managerler cok para goz![]()
Menejerler paragözde o oyunculara ne demeli hepsi kendini Messi Ronaldo sanıyor çok saçma rakamlar istiyorlar bi çözüm bulurlar umarım diğer seride bunlara
menejer olayı başından beri saçmalıktı. hiç bir seride böyle birşey yoktu ve devam edilmeliydi menejersiz sisteme.
menejer özelliği güzel olmuş fakat bazı oyuncularda çok saçma paralar istiyorlar.
menajerler yine vardı ama cevap genelde birkaç gün sonra geliyordu.
Bir oyuncuyu 5-6 senelik kariyerde sürekli öneren menejerlerden gına geldi artık çok sinir bozucular.