1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Sign on fee

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Eğer yılda 2 milyon € kazanan bir oyuncun, sözleşme yenilemede 6 milyon € gibi astronomik bir maaş talep ederse, o oyuncu ile 2,5-3 milyon € anlaşabilirsi, tek yapman gereken bonusları yüksek tutmak ve durmadan önerdiğin maaşı düşük seviyede artırmak.
    Ya zaten bende öle çok isteyen adamlara imzalama parasını çok veriyorum maaşı takım ayarında tutuyorum,kimse öle haketmediği parayı alamaz benden satarım valla

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Ya zaten bende öle çok isteyen adamlara imzalama parasını çok veriyorum maaşı takım ayarında tutuyorum,kimse öle haketmediği parayı alamaz benden satarım valla
    Benim takımımda yabancı oyuncuların en düşük bonservisi 20 milyon € satmamak için çok zor dayanıorum, isteyenler içinde en kötüsü B.Munich siz düşünün artık. Takım, Fenerbahçe...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Benim takımımda yabancı oyuncuların en düşük bonservisi 20 milyon € satmamak için çok zor dayanıorum, isteyenler içinde en kötüsü B.Munich siz düşünün artık. Takım, Fenerbahçe...
    Ama oyunculara "kontratın sürüyor" dediğin zaman çoğunluğu özür dilemiyor mu? Üsteleyenlere de "unproffessional"li falan bir şey diyorsun 3-4 sene idare ediliyor bir oyuncu

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Ama oyunculara "kontratın sürüyor" dediğin zaman çoğunluğu özür dilemiyor mu? Üsteleyenlere de "unproffessional"li falan bir şey diyorsun 3-4 sene idare ediliyor bir oyuncu
    Oyuncuyu kaybetme riskide düşük seviyeli takımda kaliteli oyuncu var ise iş riskli.

Mesaj Yetkileri