Fenerbahçe Cumhuriyeti
Buca geçen hafta Ankaragücü mağlubiyetiyle bence tüm gücünü kaybetti, yinede bir umut diyip bize saldıracaklardır galib gelmek istiyeceklerdir..
2 veya 3 gollü galibiyet bekliyorum..
Ankaragücü mağlubiyetinden sonra Bucaspor'daki son umutların da tükendiğini düşünüyorum. O maçta çok fazla efor sarfettiler ve büyük güç kaybettiler. Fenerbahçe şampiyonluk yolunda bu önemli virajı kayıpsız geçer diyorum. Farklı Fenerbahçe galibiyeti olur.
İddaacılar için; üst ve ya 4-6 gol.
Trabzonspor maçının bu maçtan önce olması nedeniyle Eses-Trabzon maçının sonucu bu maça etki edebilir. Buca için artık küme düştü diyebiliriz ancak Bucasporlu oyuncular 2. ligde oynamamak, transfer döneminde Süper Lig ekiplerine transfer olabilmek için kendilerini göstermek isteyeceklerdir. Fenerbahçe maçı da şu dönemde kendilerini göstermek için muhteşem bir fırsat. Musa Aydın gibi oyunculara dikkat etmemiz gerekir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ben Fenerbahçenin kazanacağını ama çok kasmayacağını düşünüyorum. Aykut Hoca zamanında golden sonra kontrol ön planda. 2-0 3-0 gibi skorlarla Fenerbahçe kazanır.
maçı alırız alırız da inşallah rahat alırız.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu maçın havası Eskişehir - Trabzonspor maçına göre değişir, Fenerbahçe maçda favori ve bunu sahaya yansıtacaktır; eğer hakemler maçı doğru düzgün yönetebilirse.
Bu maç için Aykut Kocaman'dan bir isteğim var. Ne olur koy Güiza'yı şu maça.Taraftarlarla barıştır. İnanıyorumki Güiza bu hırsıyla gol atacaktır.
Güiza'da artık pek hırs kaldığını sanmıyorum ama İngiltere ve İspanya'da yine başarılı olabileceni düşünüyorum.
Maç çok zor geçecek ama kazanabileceğimizi düşünüyorum.
Last edited by Sheriff : 20.Nisan.2011 at 15:34
Kazanacağız arkadaş lami cimi yok.
Bucaspor artık küme düştü sayabiliriz. Bu nedenle Fenerbahçe'nin çok rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.
Erken gol bulursak farka gideriz.
Fark olur 3 puan cepte![]()
Farklı kazanırız.
Maçın favorisi açık ara Fenerbahçe büyük ihtimalle farklı bir galibiyet alırlar.
İçimde berabere bitecekmiş gibi bir his var.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Farklı Bir Maç Olur Eğer Bu Maçta Fark Yapamassa Bıraksın Arkadaş Fener Şampiyonluk Yarışını
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Herşey bi yana şimdi burda herkes fark falan diyor, bir Beşiktaş maçı vardı tam hatırlamıyorum sivasspor'du galiba o maçada herkes böyle dedi mağlup mu beraberlik mi ne olmuştu..
İnşALLAH aynısı olmaz...![]()
1-1 ya da 0-3 biteriçime öyle dogdu. inşallah 1-1 olur ama Bucaspor'un çok da direnecek gücü kalmamış durumda.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
İnşallah maç sonunda hakem hatalarını konuşmadığımız, maçtan sonra burada mesaj silmek zorunda kalmadığımız ve uyarı vermeyeceğimiz bir maç olur![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Rahat Yada Sıkıntılı , Farklı Yada Tek Skorla . Ne Şekilde Olursa Olursa Kazanılması Gereken Bir Maç . Es-Es - Ts Maçının Skoru Bu Maçta %100 Etkili Olucaktır - Olası Bir Es-Es Galibiyetinde Fener'in Ne Kadar İstekli Oynayacagını Düşünürsek - Bende Fark Olur Diyorum .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Handikap 2.
En az 3 fark olur, çok rahat biter.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ağırlıklı görüşler gibi ben de farklı kazanacağımızı düşünüyorum.Bucaspor'un artık ümitleri yavaş yavaş tükeniyor.Bu maçta muhakkkak bir direnç göstereceklerdir sahada ama en fazla 20-25 dk dayanırlar sonra da maçı koparırız.
Niang'ın yokluğunda Semih ilk 11'de başlayacak.Haliyle Stoch'a da ilk 11 yolu gözüküyor.3-0 kazanacağımızı düşünüyorum.Golleri de Alex,Semih ve Stoch'dan bekliyorum.
Eğer maç Buca Arena'da oynanacak olsaydı zorlanabilirdik ama maç Atatürk Stadı'nda , tribün bakımındanda avantaj bizde o yüzden fark olur diyorum .
Umarım Cristian'la başlamayız gerekirse Gökay'la riske girelim de bu adam oynamasın.
Buca'nın hemen hemen küme düşmeyi garantilemiş olması ve bir iddiası kalmaması İzmirli olarak rahat bi şekilde Fenerbahçe'yi desteklememe sebep olacak .
Son olarak tribündeki yerimi alacağım malum Buca düşüyor seneye İzmir takımı yok kim bilir bi daha ne zaman göreceğiz Fenerbahçe'yi![]()
Last edited by M.O.S.H : 22.Nisan.2011 at 04:50 Reason: yazım hataları :)
Rahat falan biter diyoruz da inşallah oyuncular bu psikolojide olmaz.Sonra başımız yanar.
Rahat maç olmaz bence ts puan kaybetti işimiz daha zor gibi
Fenerbahçe bu maçta Buca'yla değil Atatürk Stad'ının çimleriyle oynayacak.
Maç Buca ArenA'da oynansaydı Fener güle oynaya kazanırdı çünkü bu kadar yetenekli ayağın rahatça oynayabileceği bir zemin var, ancak Atatürk Stadı tam bir rezalet.
Maçta 35 bin Fenerbahçeli olacak ancak Tribünlerle Saha arasında dağ var desek abartmamış oluruz Lig TV'nin saha yayınında bile Tribünler görünmüyor o derece uzak, dürbünümle beraber maçtayım
Bu sene Galatasaray ve Beşiktaş maçları burada oynandı ve Her iki takımda 1-0 kazandı, ben aynı skoru bu maçta da bekliyorum
...