Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Bucaspor kazanır

2 7.14%
  • Fenerbahçe kazanır

21 75.00%
  • Berabere biter

5 17.86%
1 ile 30 arası toplam 240 sonuç

Konu: Bucaspor - Fenerbahçe [30. Hafta]

Hybrid View

Ağırlıklı görüşler gibi ben de farklı kazanacağımızı düşünüyorum.Bucaspor'un artık ümitleri yavaş yavaş tükeniyor.Bu maçta muhakkkak bir direnç göstereceklerdir sahada ama en fazla 20-25 dk dayanırlar sonra da maçı koparırız.

Niang'ın yokluğunda Semih ilk 11'de başlayacak.Haliyle Stoch'a da ilk 11 yolu gözüküyor.3-0 kazanacağımızı düşünüyorum.Golleri de Alex,Semih ve Stoch'dan bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Eğer maç Buca Arena'da oynanacak olsaydı zorlanabilirdik ama maç Atatürk Stadı'nda , tribün bakımındanda avantaj bizde o yüzden fark olur diyorum .
    Umarım Cristian'la başlamayız gerekirse Gökay'la riske girelim de bu adam oynamasın.
    Buca'nın hemen hemen küme düşmeyi garantilemiş olması ve bir iddiası kalmaması İzmirli olarak rahat bi şekilde Fenerbahçe'yi desteklememe sebep olacak .
    Son olarak tribündeki yerimi alacağım malum Buca düşüyor seneye İzmir takımı yok kim bilir bi daha ne zaman göreceğiz Fenerbahçe'yi
    Last edited by M.O.S.H : 22.Nisan.2011 at 04:50 Reason: yazım hataları :)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Ağırlıklı görüşler gibi ben de farklı kazanacağımızı düşünüyorum.Bucaspor'un artık ümitleri yavaş yavaş tükeniyor.Bu maçta muhakkkak bir direnç göstereceklerdir sahada ama en fazla 20-25 dk dayanırlar sonra da maçı koparırız.

Niang'ın yokluğunda Semih ilk 11'de başlayacak.Haliyle Stoch'a da ilk 11 yolu gözüküyor.3-0 kazanacağımızı düşünüyorum.Golleri de Alex,Semih ve Stoch'dan bekliyorum.
    Aslında Caner'in son 2 haftadır iyi bir çizgisi var, bozmasa keşke. Stoch'da sonradan girince çok etkili oldu.
    Mağlum Aykut hoca hakedene veriyor formayı.

Mesaj Yetkileri