Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 136 sonuç

Konu: Euroleague Kadınlar 2014 | Şampiyon Galatasaray !

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Default Euroleague Kadınlar 2014 | Şampiyon Galatasaray !

Avrupa'da oynayan birçok takımımız olmasına rağmen Bayan basketbolu hiçbir zaman gerekli ilgi ve alakayı görememiştir.Burda fırsat oldukça en azından Avrupa maçları hakkında bilgilendirme de bulunmakta fayda olur diye düşündüm.

Temsilcimiz Kaski'nin bulunduğu grup.

* Kaski grup da ilk maçını oynadı ve evine Good Angels'a kaybetti.Gruptaki 2.maçını ise bugün oynayacak.Bundan sonra maçlardan sonra burda paylaşımları yapabiliriz takip edenler olursa.

UMMC Ekaterinburg
    Good Angels Kosice
    Famila Wuber Schio
    Bourges Basket
    Unisze Györ

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin bulunduğu grup.

* Fenerbahçe grup da ilk maçını dün oynadı ve Sopron'u içerde oynadığı maçta yenerek grup müsabakalarına galibiyetle başladı.Bu sene hedefi Şampiyonluk olarak koysalar da pek iç açıcı bir basketbol oynanmıyor şu sıralar Fenerbahçe için.

Rivas Ecopolis
    Wisla k'rakow
    Uniqa Euroleasing Sopron
    Basket Montpellier BLMA
    BK Imos Brno
    Nadezhda Orenburg

Temsilcimiz Galatasaray'ın bulunduğu grup.

* Galatasaray grup da oynadığı iki maçı da kazanarak 2 de 2 yapmasını bildi.Önce Avenida yı içerde farklı yendikten sonra bugün de deplasman da Novi Zagreb karşısında farklı galibiyet alarak ilerisi için ümit verdiler.

ZVVZ USK Prague
    Parfumerias Avenida
    Kibirkstis
    CCC Polkowice
    Novi Zagreb
    Sparta&K MR Vidnoje
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe dün epey farkı açmasına rağmen rehavet mi desem, lakayıtlık mı desem ne desem bilmiyorum ama maçı kaybedebilecek bir noktaya getirdi. Kadro çok iyi ama hoca konusunda bazı sıkıntılar var. Dün farkın 20'li sayılardan 4-5'e inmesini hangi hoca izler ve buna izin verir?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Fenerbahçe dün epey farkı açmasına rağmen rehavet mi desem, lakayıtlık mı desem ne desem bilmiyorum ama maçı kaybedebilecek bir noktaya getirdi. Kadro çok iyi ama hoca konusunda bazı sıkıntılar var. Dün farkın 20'li sayılardan 4-5'e inmesini hangi hoca izler ve buna izin verir?
    Abi son 2 sezondur bu seneyi saymayalım 1.Lig'de yardımcı antrenörlük yapıyordum.Geçen sene Fenerbahçe ile olan maçlarımız farklı skorlar ile bitti.İlk maçta sahaya tüm yabancılarımızla çıktık fakat 2.maçta maaşlarda ödeme sorunu yaşanıldığı için 6 Türk ile sahadaydık nitekim 2 maçın sonunda da fark oldu.Bu sene ise eminim yine aynı kadrolar sahada olsa başa baş bir mücadele hatta formda olduğumuzu varsayarsak Fenerbahçeyi yenme ihtimalimiz bile olabilirdi.

Bunun başlıca sebebi bu sene Kadroyu çok iyi kurduk düşüncesiyle haraket etmesidir Fenerbahçe'nin.Kimse inkar edemez bayanlar liginde en iyi kadro Fenerbahçe de fakat oynanılan basketbol ile uzakdan yakından alakası yok bu kadro yapısının.Koç mu hatalı hayır ? Beklentiler mi yüksek ? Evet.Geçen sene Avrupa'da final oynayan takıma çok iyi transferler yaparak sezona başlamanın verdiği bir rehavet var Fenerbahçe'de.Bunun sebebi de Lig'de 2 mağlubiyete Avrupa'da da 30-40 olacak maçın 15-20 lerde bitmesine sebebiyet veriyor.

Kısacası geçen sene elde edilen başarı artık doyumsuzluk noktasına geldiği için bu sene takımın oynadığı basketbol her maçta nasıl olsa her maçı kazanabiliriz mantığına dönüştü.Ama ters tepiyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Umarım zamanla toparlanır takım. Türkiye Ligi'nde yerli oyuncuların kaliteliyse şampiyon olursun benim düşünceme göre. Yabancıların önemi Avrupa'da. Bu sezon yapılan transferler de çok yerinde. Yerli olarak hem bugünü hem de geleceği kurtaracak Tuğçe var mesela. Bunun yanında altyapıdan gelen Olcay gibi bir yetenek var. Geçtiğimiz sezon o kaliteli ama bence kısıtlı kadronun eksik yerlerine çok iyi transferler yapıldı. Birsel'e binen ağır yüke hep Esmeral omuz atardı ama bu sezon Olcay'la daha da hafifleyecek. Dediğim gibi beklentilerin çok altında girdik sezona. Türkiye Ligi'ni düşünmüyorum ben. Şampiyon oluruz biyük ihtimalle. Olamasak da çok sorun değil. Benim beklentim artık Avrupa'da şampiyonluk. Geçtiğimiz sezon (bu sezona göre o kısıtlı kadroya rağmen) bunu yapabileceklerini de gösterdiler.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Umarım zamanla toparlanır takım. Türkiye Ligi'nde yerli oyuncuların kaliteliyse şampiyon olursun benim düşünceme göre. Yabancıların önemi Avrupa'da. Bu sezon yapılan transferler de çok yerinde. Yerli olarak hem bugünü hem de geleceği kurtaracak Tuğçe var mesela. Bunun yanında altyapıdan gelen Olcay gibi bir yetenek var. Geçtiğimiz sezon o kaliteli ama bence kısıtlı kadronun eksik yerlerine çok iyi transferler yapıldı. Birsel'e binen ağır yüke hep Esmeral omuz atardı ama bu sezon Olcay'la daha da hafifleyecek. Dediğim gibi beklentilerin çok altında girdik sezona. Türkiye Ligi'ni düşünmüyorum ben. Şampiyon oluruz biyük ihtimalle. Olamasak da çok sorun değil. Benim beklentim artık Avrupa'da şampiyonluk. Geçtiğimiz sezon (bu sezona göre o kısıtlı kadroya rağmen) bunu yapabileceklerini de gösterdiler.
    Toparlanması için bitse de gitsek havası yerine başlasada koparsak demeleri lazım abi.Türkiye Liglerinde yerli oyuncuların kalitesi değil de katkısı desek daha doğru olur abi.Ayrıca geçen seneden bir örnek vereyim Mersin B.Belediye.4 Yabancı 1 devşirme + 1 Türk oyuncu ile çok iyi sezon geçirdiler.İçerde gelene geçene vurdular.Çok da belli olmuyor artık neyin ne olacağı.Fenerbahçe geçen seneki kadar rahat değil bu sene çünkü 2 yenilgisi var henüz sezon başında.

Tuğçe şu ana kadar hiç de beklenildiği gibi değil abi.Olcay çok farklı bir konu dün de yaptığı işler zaten kalitesini gösteriyor.Avrupa'da Şampiyonluk da zor abi yine geçen seneki gibi olur büyük ihtimalle.ekaterinburg'u bu zihniyetle zor yıkar Fenerbahçe.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Yerlilerin kalitesi yerine katkısı çok daha doğru bir ifade, haklısın. Hedefin Avrupa'da şampiyonluk olmasından bahsediyorum. Olmak, özellikle de bu görüntüyle çok zor. Geçen sezonki nokta bile çok zor. Fazla anlamam basketbolun inceliklerinden, hatta hiç anlamam. Sadece takımın genel görüntüsü ve takım ruhu üzerine yapıyorum yorumlarımı.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yerlilerin kalitesi yerine katkısı çok daha doğru bir ifade, haklısın. Hedefin Avrupa'da şampiyonluk olmasından bahsediyorum. Olmak, özellikle de bu görüntüyle çok zor. Geçen sezonki nokta bile çok zor. Fazla anlamam basketbolun inceliklerinden, hatta hiç anlamam. Sadece takımın genel görüntüsü ve takım ruhu üzerine yapıyorum yorumlarımı.
    Kendin söylediğin için bende ona istinaden yazıyorum abi (Anlamam lafını kullanacağım yani )Anlamam demene rağmen genel olarak tüm basketbol camiasındaki insanların dediğini söylüyorsun şuanda.Sıkıntıyı da burada aramak lazım esasında insanlar bunu dışardan fazla içine girmeden görebiliyorken içinde olan insanların böylesine şeyleri görüp düzenleyememesi entresan.
    Last edited by CeNTeR_TR : 14.Kasım.2013 at 18:26

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kaski Türkiye saati ile 21.30 da başlayacak olan müsabakada Famila Wuber Schio ile deplasmanda oynayacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kaski ilk yarıyı 34-33 geride kapadı 2.yarı birazdan başlayacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Famila Wuber Schio : 73 - Kaski : 62 , Bu sonuçla maalesef Kaski 2 de 0 ile yola devam ediyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Fenerbahçe deplasmanda Wisla K'rakow'u 69-73 yenince grupta ki 2.galibiyetini almış oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Galatasaray şuan oynanan maçta ilk yarısı biten maçta Sparta'yı 25 sayı farkla yeniyor.

Kaski ise bu haftayı bay geçiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Galatasaray maçı kazandı 63-50.

Bu sonuçla Galatasaray 3 de 3 yaparak yoluna devam ediyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Oluşan puan durumu ve takımlarımızın sıralamadaki yerleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Galatasaray az önce son eren karşılaşmada gruplardaki ilk yenilgisini almış oldu.

Deplasmanda Usk Prague ile karşılaşan Galatasaray sahadan 3 sayı farkla ( 67 - 64 ) mağlup ayrıldı.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kaski az önce sona eren mücadelede gruptaki ilk galibiyetini almış oldu.

Bourges Basket ile Kayseri de oynanan mücadele de rakibini 61-56 yenen Kaski ilk galibiyetini almış oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Fenerbahçe az önce sona eren karşılaşmada kazanarak 3 de 3 yapmasını bildi.

Nadezhda Orenburg karşısında 2 sayı gibi beklenmeyen kadar az farkla kazandı Fenerbahçe. ( 71 - 69 )

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

UMMC Ekaterinburg deplasmanında Kaski oldukça farklı kaybetti bugün. 82-45

Galatasaray bu haftayı bay geçerken , Fenerbahçe 21.00'da Basket Montpellier'e konuk olacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Galatasaray Odeabank 62 - 49 CCC Polkowice

Fenerbahçe 84 - 60Rivas Ecopolis

Galatasaray bu maçla grupta 5 4 ile 2.sırada yer alıyor.

Fenerbahçe ise 5 de 5 ile lider durumda.

Diğer temsilcimiz Kaski ise 4 de 1 ile yola devam ediyor.Bu hafta gruplarında maç oynanmıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

8'li finaller A Grubu'nda şu an Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank karşılaşıyorlar. Başka kanal yayınlıyor mu bilmiyorum ama Fenerbahçe TV'den canlı yayınlanmakta. İki takım da ilk maçlarını kazanmışlardı, yani 2'şer puanla 2. ve 3. sırada yer alıyorlar.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

8'li finaller A Grubu'nda şu an Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank karşılaşıyorlar. Başka kanal yayınlıyor mu bilmiyorum ama Fenerbahçe TV'den canlı yayınlanmakta. İki takım da ilk maçlarını kazanmışlardı, yani 2'şer puanla 2. ve 3. sırada yer alıyorlar.
    ntv spor da maç

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

46-44 su an galatasaray yeniyor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

68-66 fenerbahce kazandi 8 saniye kala o top cok kotu kullandik atsaydik mac bizimdi..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

68-66 kazandık. İlk yarı çok kötü oynadık ve 11 sayıya kadar çıkmıştı fark. 3. periyttaki oyunumuzla oyuna ortak olduk. Son ana kadar başabaş geçti maç.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Maçın ilk yarısını izledim GS daha iyi olan taraftı fark ta 11 olmuştu. Bİ totem yapıp 2. yarıyı izlememeye karar verdim ama dayanamayıp maçın sonunu izledim. Pondexter gerçekten çok iyi kullandı son hücumları GS da hata yapınca maçı kazandık.

Açıkçası aksilik olmazsa bu sene de finale çıkarız ama kupa yine aynı takıma gider gibi geliyor bana.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Gs yi beğendim ama rotasyonu zayıf, benchte 2-3 kişi daha olsa kupayı alacak güçte olurdu. Yine de şansı var bence bu konuda. Umarım grupta 1,2 oluruz ve sonrasında fb-gs finali olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cappie diğer GS maçlarına göre daha az skor attı ama maçın en kritik hücumunda gene en iyi şekilde oynadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Fb ve Gs gruptan cıktı.Simdi capraz eşlesme mi olacak ? Eger çapraz eşlesme olacaksa Gs'nin sansı çok düsük Ekateriburg'la eslesecekler gecen sene bize finalde 26 sayı fark atmıslardı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Çapraz olması lazım. Ekaterinburg hem çok güçlü hem de ev sahibi. Gs nin işi bundan sonra çok zor, finale çıkarsa da bir derbi daha izlemek düşer bize. 1,2 olmayı başardık, şimdi sıra fb-gs finalinde. Umarım öyle olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kayseri Kaski'nin küçükte olsa hala bir şansı varmış. Geçen senenin tekrarı olacak gibi, Ekaterinburg gene finalde ezer bizi.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri