1 ile 30 arası toplam 136 sonuç

Konu: Euroleague Kadınlar 2014 | Şampiyon Galatasaray !

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Umarım zamanla toparlanır takım. Türkiye Ligi'nde yerli oyuncuların kaliteliyse şampiyon olursun benim düşünceme göre. Yabancıların önemi Avrupa'da. Bu sezon yapılan transferler de çok yerinde. Yerli olarak hem bugünü hem de geleceği kurtaracak Tuğçe var mesela. Bunun yanında altyapıdan gelen Olcay gibi bir yetenek var. Geçtiğimiz sezon o kaliteli ama bence kısıtlı kadronun eksik yerlerine çok iyi transferler yapıldı. Birsel'e binen ağır yüke hep Esmeral omuz atardı ama bu sezon Olcay'la daha da hafifleyecek. Dediğim gibi beklentilerin çok altında girdik sezona. Türkiye Ligi'ni düşünmüyorum ben. Şampiyon oluruz biyük ihtimalle. Olamasak da çok sorun değil. Benim beklentim artık Avrupa'da şampiyonluk. Geçtiğimiz sezon (bu sezona göre o kısıtlı kadroya rağmen) bunu yapabileceklerini de gösterdiler.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Umarım zamanla toparlanır takım. Türkiye Ligi'nde yerli oyuncuların kaliteliyse şampiyon olursun benim düşünceme göre. Yabancıların önemi Avrupa'da. Bu sezon yapılan transferler de çok yerinde. Yerli olarak hem bugünü hem de geleceği kurtaracak Tuğçe var mesela. Bunun yanında altyapıdan gelen Olcay gibi bir yetenek var. Geçtiğimiz sezon o kaliteli ama bence kısıtlı kadronun eksik yerlerine çok iyi transferler yapıldı. Birsel'e binen ağır yüke hep Esmeral omuz atardı ama bu sezon Olcay'la daha da hafifleyecek. Dediğim gibi beklentilerin çok altında girdik sezona. Türkiye Ligi'ni düşünmüyorum ben. Şampiyon oluruz biyük ihtimalle. Olamasak da çok sorun değil. Benim beklentim artık Avrupa'da şampiyonluk. Geçtiğimiz sezon (bu sezona göre o kısıtlı kadroya rağmen) bunu yapabileceklerini de gösterdiler.
    Toparlanması için bitse de gitsek havası yerine başlasada koparsak demeleri lazım abi.Türkiye Liglerinde yerli oyuncuların kalitesi değil de katkısı desek daha doğru olur abi.Ayrıca geçen seneden bir örnek vereyim Mersin B.Belediye.4 Yabancı 1 devşirme + 1 Türk oyuncu ile çok iyi sezon geçirdiler.İçerde gelene geçene vurdular.Çok da belli olmuyor artık neyin ne olacağı.Fenerbahçe geçen seneki kadar rahat değil bu sene çünkü 2 yenilgisi var henüz sezon başında.

Tuğçe şu ana kadar hiç de beklenildiği gibi değil abi.Olcay çok farklı bir konu dün de yaptığı işler zaten kalitesini gösteriyor.Avrupa'da Şampiyonluk da zor abi yine geçen seneki gibi olur büyük ihtimalle.ekaterinburg'u bu zihniyetle zor yıkar Fenerbahçe.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri