Yayın: Show Tv
Yayın: Show Tv
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
başımıza bi sakatlık belası çıkmadan gidelim gelelim![]()
Alania bize dört gol atacak çapta bi takım değil.Gençleri oynatırız,1-0 kazanırız geliriz
Futbolcularımız için ter idmanından öteye gitmez. Yeterki şanssızlık yaşamayalım , sakatlık vs. Bi' üçleme daha yaparız.
çok zevksiz bi maç olucak valla yayınlasalarda bari izlesek.
Maçı Show TV veriyor bu arada.
Alania'nın kazanacağını düşünüyorum, turu geçemese bile zevkli bir maç çıkarıp garanti bir galibiyet alabilirler.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Çok büyük bir mucize olmazsa turu geçtik sayılır.Ben rahat çıkacağımız bu maçı da kazanacağımızı düşünüyorum ama herşeyden önemlisi inşallah sakatlık yaşanmaz.
So what?
Saike
bi sürpriz olması için önce karşı tarafın inançlı olması lazım ama adamlar pes etti ilk maçta.
Rahat bir maç olur. Maçı tvden izleyecek olmak da güzel. Bu sezon ilk kez Beşiktaş'ı bir maçta izleyebileceğiz.![]()
Beşiktaş kazansın hem biraz daha para hem de puan kazanırlar.. iyidir![]()
Maç başlamadı daha.Yağmur nedeniyle zemin çok kötü.
So what?
Saike
Bu sahada maç oynanırsa sakatlık çıkar demedi demeyin.
Yok mübarek.Oynanmasın bu maç içimden bir ses en az 2-3 kişi harcanır diyor.
Maalesef maç oynanıyor.Başlama saati 21:35
Bizimkileri zemin değil de rakip futbolcular sakatlayacak heralde. Şu sertliğe bakar mısınız ya?
Maçın başlarında uyuyakalmışım babamın telefonu çalınca öyle bir zıplamışım ki görmeniz lazım.
Var mı sakatlık bizde?
İlk yarı 0-0 bitti, neyseki fire vermedik şimdilik. İnşallah maçın tamamını kazasız, belasız atlatırız. Turu da geçelim de, skor umrumda değil.
Şu Hugo Almeidayı bizden kurtaran bir takım olsun her maçından önce dua edicem artık.Yahu bu kadar olmaz.Hadi vuruş falan beklemiyorum da,20 metre depar atıyor ama ofsayta dikkat etmiyor.Pektemek tam pas atacak ofsaytta olduğunu farkediyor.Ben eminim bu adamı futbolcu yapan da forvet yapan da Hugo Almeidanın isteğine bağlı olarak yapmadı.Bu dakikadan itibaren hala bu adamdan bir şeyler bekleyen insan dünyanın en optimist insanıdır ve kusura bakmasın ben ona gülerim artık.
2 oldu.Buyrun cenaze namazına.
Ne cins bir hakemdir bu ya
2-0 yendi Alania.
Ne desem bilemiyorum.Hatta bir şey yazmak da istemiyorum başlarsam baya uzun olacak çünkü.Tek söyleyeceğim şu lig keşke biraz daha ertelense.
Son 10 dakikaya tur cepte giriyoruz, artık maç bitsin diye bekliyoruz, fakat son 10 dakikada yediğimiz 2 gol ve kırmızı kart sonrasında eksik kalmamız sonucu ölüp ölüp diriliyoruz. Hem de Rusya 2. lig takımına, yazık.
Last edited by footballer33 : 26.Ağustos.2011 at 00:44
Saçma sapan bir maçtı , Allah'tan 3. yü yemedik de turu geçtik. Benim merak ettiğim bir nokta var ; bu kartlar gruplarda sıfırlanacak değil mi ? Kırmızı kartlar dışında yani ?
ELenseydik bari.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kağıt üzerinde bakıyorumda takımlara türk futbolu gerçekten çok kötü durumda