Quote Originally Posted by footballer33 View Post
Felaket tellallığı yapmıyorum ben arkadaşlar, takımın şu an oynadığı futbola bakarak konuşuyorum. Tabi bugünkü skorda zeminin etkisi ve maçın oynanıp oynanmayacağının da belirsizliği vardı, fakat takım üzerinde önemli oranda ciddiyetsizlik, bir motivasyon kaybı olduğu gerçek. Bazı futbolcuların ayağına bakıyor gibiyiz sanki. Bunları düzeltmemiz lazım bir an önce ve ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Türk futbolunun içinde bulunduğu ortamı da göz ardı etmemek lazım tabi. Umarım bir an önce eksiklerimizi giderip toparlanırız. Takıma bir golcü transferinin de şart olduğunu düşünüyorum ayrıca.

Emin olun ilk maç deplasmanda olsa deplasmanda 3 atar gelir İnönü'de lay lay lom yapardık. İlk maçın etkisi çok büyüktü bugünkü futbolda.

Bazı oyuncuların ayağına bakıyoruz sanki demişsin. Mustafa Pektemek bu takımın yedeği olacak kimsenin şüphesi yok. Ama geçen hafta bizzat maçta gördüm ve rahatça söyleyebilirim ki oynadığı süre çerçevesinde takımın en iyilerindendi. Galibiyette payı vardı ziyadesiyle.

Ben bugünkü oyuna bakarak takımı eleştirmenin çok acımasızca olacağı görüşündeyim. Tekrar söylüyorum ; emin olun ilk maçı geçen hafta burada yapmış olsaydık 3 tane atar bu akşam İnönü'de makara yapardık. Takım ne yapması gerekiyorsa ona göre oynuyor. İlk maçta 3-0 galip geldin diye 90 dakika yürümek elbette doğru değil ama çok da fazla kasmamız gerekmedi yani.

Geçen sene deplasmanda Plzen karşısında bugün olduğu gibi ölüp ölüp dirildik. Geldik burada güle oynaya 3 attık. Bir de böyle düşünün.