Yayın: Kanal D
Yayın: Kanal D
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Klasik hazırlık maçı havasında geçer. Ya 0-0 biter yada sıkıştırıp 1 tane atarız,kazanırız.
İyi oynamayız. Kazanırız ancak nasıl bilemiyorum. Her zaman ki gibi enteresan olacak kazansakta kaybetsekte...
10 numara alt bitecek bir maç. Eğer risk almak isteyen varsa TGS 2-3 oynayabilir. 1-0 kazanırız diye düşünüyorum.
1-0 veya 2-0 kazaniriz
kadroda kim olursa olsun ne kadar yanlış seçimler yapılmışsa yapılsın.. milli formayı qiyen her kim olursa terinin son damlasına kadar mücadele edeceqinden benim şüphem yok. ister bank asyadan oyuncu alsınlar ister tüm milli kadroyu bir takımdan alsınlar o formanın renqi kırmızı-beyazsa ay ve yıldız varsa o formanın üstünde o forma kutsaldır. desteklemekte boynumuzun borcudur. farklı alırız bu maçı estonya bizim kalemimizde bir ekip deqil..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Bilet fiyatları aşağıdaki gibi.
Batı Tribün Orta - 20.00 TL
Doğu Tribün Orta - 20.00 TL
Batı Tribün Kenar - 15.00 TL
Doğu Tribün Kenar - 15.00 TL
Pegasus Tribün Kale Arkası - 10.00 TL
Güney Kale Arkası - 10.00 TL
TT Arena'ya gitmek nasip olmayanların kesinlikle Batı veya Doğu tribüne gitmelerini öneririm. Atmosfer inanılmaz.
Batı en önden aldık bakalım. Malum 20 lira olunca![]()
Maç hiç bitmesin isteyeceksin o zaman Eralp, hele tribünler dolu olursaBen geçen sene her maça gidiyordum neredeyse TT Arena'da Buca maçında maçtan sıkılıp tribünleri izliyordum
![]()
Estonya'ya çok kılım. Bir grup eleme maçında 0-0 berabere kalmıştık. Bosna Hersek sanırım gruptan 2. mi ne çıkmıştı. O zamandan beri kılım bu Baltık ülkesine.
Atabildiğimiz kadar atalım. 5 olur 6 olur. Zor tabi. Büyük ihtimal kazanırız.
Bugün Göksel Gümüşdağ 6500 bilet satıldığını söylemiştiValla saati çok geç.7-8 gibi olsa giderdik ailecek
![]()
Estonya maçına hazırız
A Milli Takımımız, Estonya ile oynayacağı hazırlık maçının hazırlıklarını tamamladı.
A Milli Futbol Takımı, Estonya ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarını tamamladı.
FiYapı İnönü Stadı'nda Teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde gerçekleştirilen idman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Çalışmaya aday kadroda yer alan tüm futbolcular katıldı.
Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas çalışması ile devam etti. Daha sonra futbolcular gruplar halinde ayak tenisi oynadı ve şut çalışması yaptı. Soğuma egzersizleriyle idman sonlandı.
Ayak tenisi oyununu A Milli Takım Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin'in takımı kazandı. Takımda yer alan Çetin, Volkan Demirel, Mehmet Topal, ve Selçuk Şahin galibiyet sonrası objektife poz verdi.
sporx.com
İlk 11: Sinan Bolat, Serdar Kesimal, Gökhan Gönül, Hakan Balta, Servet Çetin, Kazım, Arda, Emre, Selçuk Şahin, Selçuk İnan, Burak
Hep aynı şeyler ama Milli Takımımızdan bu 11'mi çıkıyor?
Volkan sakat falan mı? Yani bakıyorum geri kalan kısım ideal 11.Volkan'ı kesmeye mi karar verdi acaba Hiddink, ondan beklerim de![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Nuri halen sakat mı ?
Koltuklar kırmızı , seyirciler beyaz çok iyi duruyor .![]()
Emre ıslıklanıyor . Galatasaray - Fenerbahçe maçında yapabilirsin fakat , milli maçta ıslıklayamazsın.
Milli takımın kaptanı yuhalanıyor, aferin çocuklar![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu ıslıklamayı kim planladıysa artık . Rezillik !
Islıklamaya devam etsin onlar.Tek kelimeyle "rezillik" !
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Emre dersini verdi .
Selçuk Şahin yetersiz bi adam da hadi diyelim o defansif.Nuri ile Hamit döndüğünde oynayamaz.Ofansa bakacak olursak Burak'la Kazım'la olacak iş değil bu.Burak iyi bir sezon geçirmiş olabilir ama milli takımda olmuyor hele en ilerde hiç olmuyor.Oynatılacaksa kanatta yada forvet arkasında 2. forvet olarak falan oynatılmalı.Çünkü en ucun adamı değil Burak,Trabzonspor'da da o bölgede oynamıyordu zaten.
Ayrıca Emre ıslıklandıkça daha iyi oynuyor maşallahGerçi alışmıştır artık bu tarz terbiyesiz tepkilere,hemen hemen her deplasmanda başına geliyor bunlar.Umarım bu tepkiyi savunanlar olmaz sadece diyeceğim bu var bu konuda.
Kulüp takımlarını Milli Takımın üzerinde görenlerin arttığı ortamda anormal bir durum olarak göremiyorum ıslıklama olayını. İlk kez bu maçta olmuyor, daha önce çeşitli statlarda da yaşandı benzer durum.
Bu yuhalamayı başlatan tek bir grup değil , gaza gelenler var .
Emre gereken cevabı verdi.
Yuhalama nedeni Emre'nin kaptan olarak çıkması ve G.Kore maçında yaptığı.