Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 80.00%
  • Berabere biter

2 8.00%
  • Estonya kazanır

3 12.00%
1 ile 30 arası toplam 162 sonuç

Konu: Türkiye - Estonya | 10 Ağustos 2011 - 21:30 | Hazırlık Maçı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Kadro seçimi hoşumuza gitmeyebilir, bizim istediğimiz şekilde olmayabilir ama bütün dünyaya kendini 1-2 kez değil defalarca kanıtlamış adamı da futbol özürlüsü yapan bir ülkeyiz maalesef.

evet malasef oyleyiz 5-6 mac oynuyan selcugu sahaya suruyor sirf sezon boyunca oynuyan adamlarin hakkini yiyor bu arada kazim atti 2-0 oldu

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    evet malasef oyleyiz 5-6 mac oynuyan selcugu sahaya suruyor sirf sezon boyunca oynuyan adamlarin hakkini yiyor bu arada kazim atti 2-0 oldu
    Selçuk Şahin'in oynamasını ben de yadırgıyorum. Ancak iddia ettiğiniz gibi 5-6 maç oynamış değil. 18 maç oynamış, süre ortalaması da 60 dakika. Bunu da şu açıdan yazdım, öyle son 1-2 dakika oynamış değil 18 maçta. Maç sayısı esas ise Arda Turan 12 maç oynamış geçen sezon. Ama birçok kişinin hemfikir olduğu bir düşünce var; o da Arda Turan'ın katkı yapacak kapasitesi ve kalitesi olduğu. Biz de Selçuk Şahin'de bunu göremiyoruz ama Hiddink kendi oyun düşüncesinde katkı sağlayabileceğini düşünüyor ki oynatıyor. Demem o ki; milli takımda oynamak için maç sayısı esas kriter değil.

Neyse bu tartışmaları maçın sonuna saklasak iyi olacak. Kazım'ın 2 golünü de tekrarından görebildim.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Selçuk Şahin'in oynamasını ben de yadırgıyorum. Ancak iddia ettiğiniz gibi 5-6 maç oynamış değil. 18 maç oynamış, süre ortalaması da 60 dakika. Bunu da şu açıdan yazdım, öyle son 1-2 dakika oynamış değil 18 maçta. Maç sayısı esas ise Arda Turan 12 maç oynamış geçen sezon. Ama birçok kişinin hemfikir olduğu bir düşünce var; o da Arda Turan'ın katkı yapacak kapasitesi ve kalitesi olduğu. Biz de Selçuk Şahin'de bunu göremiyoruz ama Hiddink kendi oyun düşüncesinde katkı sağlayabileceğini düşünüyor ki oynatıyor. Demem o ki; milli takımda oynamak için maç sayısı esas kriter değil.

Neyse bu tartışmaları maçın sonuna saklasak iyi olacak. Kazım'ın 2 golünü de tekrarından görebildim.
    Hiddinki birileri uyarmasi gerekiyor ozman selcuk hakkinda oguz cetin desek o zaten allaha emanet gidiyor kadroyu adam kendi olusturuyor sirf besiktasa sanki inati yada bi kini var besiktas kadrosundan necip toroman egemen gibi adamlari almiyorlar.

nese hersey milli takim icin tartismayalim en iyisi ne ise o olsun

Mesaj Yetkileri