Ordu"da Moraller Coktu 8 haftadir galibiyet alamiyorlar , ve hocalarida istifa etti cokmus durumdalar diye dusunuyorum Ve Galatasaray 2 haftadir siir gibi top oynuyor devam ettiririz diye dusunuyorum skor tahminim 0-2.
Galatasarayın bir serinin başlarında olduğunu düşünüyorum ve bu seri Ordu maçıyla devam eder.
Ordu'nun son 8 haftada ki performansı çok kötü ancak Galatasaray maçında çıkış arayacaklardır umarım iyi bir oyunla galip ayrılırız.
Culio ve Stancu ek olarak daha bir hırslı oynayacaklardır , yardımcı hakeminde Erdinç Sezertam olduğuna göre bizden biri atılır
Allah utandırmasın![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu maçtan bir sürpriz çıkabilir diye düşünüyorum. Genelde hoca değişikliğinde sonra takımlarda anormal bir performans gözlemlenir, Galatasaray'ı zorlayacak tek etken bu diyebiliriz.
...
Şu anda takım uçağı Samsun havaalanına indi. Ben karşılamaya gideceketim ama ders bitiş süresi ile havaalanına giden otobüsün kalkış saati uymuyordu. Tam ders erken bitti diye sevinirken kötü mesaj geldi "Uçak 1 saat etkene alınmış acilen gitmek zorunda kaldık :-(" Ben gidemedim ama uA 19.05(19 Mayıs) UNI ve uA Samsun şu anda en güzel şekilde karşılıyorlardır diye düşünüyorum. Resimleri eklerim akşam.
Edit : Çevik kuvvet sağolsun çok güzel önlem almış. Futbolcular 5 saniyede otobüse binip gitmişler![]()
Last edited by Nedvedmania : 15.Aralık.2011 at 18:43
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ordu formda değil fakat hocasının tam bizim maç öncesi gitmesi bence bizim için kötü oldu.bu tip olaylar takımı gaza getirir.Sanırım yeni gelicek hoca maçı tribünden izleyecekmiş Ordunun.Bu da ekstra motivasyon demek futbolcular için.Ne olursa olsun çıkıp kendi oyunumuzu oynayıp kazanmalıyız.Ve özellikle Baros'un da artık kendine gelmesi gerekiyor.
6 maçtır deplasmanda gol yemiyoruz ve çok iyi oynuyoruz, kazanırız diye düşünüyorum
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Orduspor puan alacak gibime geliyor. Teknik direktör değişikliği yapan takımlar ilk maçlarında daima iyi oynamışlardır ve puan almışlardır. Bu durum devam eder ve maç 0-0 biter.
Teknik direktör değişikliği diyorsunuzda daha henüz birini getirmediler.Yardımcı antrenör çıkıcak muhtemelen.
Maçı ise kazanırız diye düşünüyorum.İlk 20 dakikada gol bulursak fark yaparız.
Çalışma düzenini iyi ayarlamak gerekiyor. Rijkaard dönemine baktığınızda takım öyle çabuk forma girdi ki her hafta kazanmaktan ziyade kaç atarız diye konuşuyorduk. Sonrasında düşüşte aynı hızla gerçekleşmişti.
Fatih Terim ile beraber takım kimi zaman kötü kimi zaman orta halli oynasa bile puanlar alarak olumsuz süreci iyi geçirdi. Süreç iyi ayarlandığından ötürü ilk yarı biterken takımın performansı üst seviyelere geldi ve artık katlayarak sezon sonuna kadar gideceklerini düşünüyorum. Özgüvenle beraber özsaygının geri gelmesi Galatasaray'ı üstün kılan en önemli etkendir.
Galatasaray
Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Tomas Ujfalusi, Semih Kaya, Hakan Balta, Emre Çolak, Felipe Melo, Selçuk İnan, Kazım Kazım, Milan Baros, Johan Elmander
Yedekler
Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Servet Çetin, Ceyhun Gülselam, Albert Riera, Engin Baytar, Sercan Yıldırım
Orduspor
Fevzi, Abdurrahman, Garcia, Yalçın, Emre, Dalmat, Gosso, Culio, Ali, Riberio, Stancu
Fornezzi sakatmi acaba ?
Ordu iyi basladi culioda iyi tabiki.
ilk 18 dakka ordu oynadi izliyoruz resmen cok top kaybi yaptik
Baros atti 0-1 ilk atak ilk gol.
Kazim 6 pas icinde 21321 metre havadan auta atti.
Ordu iyi oynuyor iyi başladı ama son paslarda hep hata yapıyorlar Galatasaray'ın ise neredeyse geldiği tek pozisyon gol oldu.
semih sari kart gordu manisa macinda yok culio cok etkili.
İlk yarıda bir kaç net pozisyonumuz vardı onlardan birini atsardık rahatlardık.Ordu etkili gözüktü ilk yarı.Mutlaka 2.golü bulmamız lazım.
İlk yarının özeti; Ordu oynuyor Galatasaray atıyor. Gol dışında 3 tane net gol pozisyonumuz vardı
Yanlış görmediysem Ordu'nun golü yendi . Ordu iyi oynuyor ancak yedikleri ilk pozisyon kalelerinde gol oldu . Fevzi'nin şanssızlığımı desem bireysel hatamı desem ne desem bilemedim .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Kazim ne kadar gereksiz bir oyuncu aldigi topu eziyor adam.
Kazim 0-2 oldu 5 mac daha yeri garanti oldu adamin, barosun hakkini yemiyek guzel top tuttu.
Orduspor'un golünde top dışardan gelmemiş bu arada ama fark etmez handikap 2 oynamıştım ben
Bunun dışında Baros kral topçu gerçekten.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Top içerideydi ama topun kavisi dışarıdan geldiği için gol iptal edildi, doğru karardı
Emre çok iyiydi bugün defansa çok yardım etti. Semih'e zaten söylenecek birşey yok harika oynuyor, tekmeye kafa atıyor. Baros'da 1 gol ve 1 asist yaptı bunun dışında 3-4 tane net gol pozisyonda payı vardı harika oynadı. Tebrikler Galatasarayım
Baros'un iyi performansına sevindim gerçekten.Onun forma girmesi bizi hücumda çok rahatlatır.Rahat bir galibiyet aldık diye düşünüyorum.2. golden sonra maç Trabzon maçı gibi kontrolümüz altında geçti.Tebrikler aslanlara.
Baros, Hagi misin Allahsız?![]()